Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: co si myslíte o této sestavě ...

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    18

    INTEL cpu CORE 2 DUO E6600 775 BOX (2,4GHz 4MB 1066MHz)
    ASUS MB P5B-Plus VISTA Edition (775, intel, DDR2, PCIE, 133+SATA2R, eSATA+IEEE1394, 7.1, GLAN)
    CORSAIR TWIN2X XMS2 2x1GB DDR2 CL4 PC8500 1066MHz 5-5-5-15 (kit 2ks 1024MB)
    ICY BOX IB-801 čtečka 16-50in1+XD interní+externí Alu USB20 stříbrná s docking stanicí 3,5"
    WDC WD4000AAKS hdd 400GB SATA2-300 7200rpm 16MB
    ASUS zdroj A-45GA 450W (ventilátor 12 cm)
    BLACK CASE (
    ASUS vga EN7600GS Silent/HTD/512 (PCI-E, 512MB, DVI+VGA+HDTV,pasiv)
    ALPS FDD 1.44MB
    ASUS DVD?RW DRW-1608P3S (16x, 40x) černá detail

    Cena bez DPH: 27 990,-
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele tequilla
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    1,030

    A k cemu ma byt sestava urcena? Na prvni pohled bych spis bral zdroj jine znacky nez ASUS, ale to jen kvuli tomu, ze se zdroji ASUS nemam zadne zkusenosti. U case neni napsane, co to je, tak at to neni napr. EC nebo KME. No a pokud mas prioritu hry, tak by tomu slusela jina grafika (napr. i za cenu horsiho procaku, treba C2D6400). Tot na prvni pohled vse.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    a k cemu to ma slouzit? zda se mi poddimenzovana grafika, zdroj bych dal taky jinej a predimenzovany pameti :-D
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Sestava celkově OK, ale grafika je na tuto sestavu sux. tu vyměň třeba za nějakou X1950GT
    A ještě zdroj: nevim nevim, ale bude asi OK...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    Alf Alf je offline
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Alf
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    306

    Přidal bych Raptora na systém a swap (myslím, že se vyplatí víc než rychlé paměti.
    Vypalovačku bych volil nějakou SATA, např. SH-S183A.
    Grafika tu sestavu opravdu těžce degraduje. Otázkou ale je, na co bude PC používaný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    Citace Původně odesláno od tgfh
    Sestava celkově OK, ale grafika je na tuto sestavu sux. tu vyměň třeba za nějakou X1950GT
    A ještě zdroj: nevim nevim, ale bude asi OK...
    autor se jeste porad nevyjadril k cemu PC bude, mozna ze je zbytecne predimenzovana
    jinak souhlas s ostatnima, hlavne s Alfem - podle pouziti bych zvazoval raptora
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    18

    omlouvam se

    vyuziti:
    nehraji hry !!!!
    programuji + hudba
    potrebuji emulace, simulace, virtualy, servery ......

    diky
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    tak v tom pripade na te grafice muzes jeste ubrat tomu chladici na VGA nevim jak moc by se dalo verit, uz sem videl nejednu grafiku s pasivem ktera bez jakehokoli OC hazela artefakty ve 2D... jestli pasiv tak doporucuju Gigabyte Silent Pipe II - to chlazeni opravdu funguje a funguje dobre. taky by se dalo usetrit na te desce: S3, DS3 nebo DS3P ale to zalezi na Vas
    co tak vyhodit FDD?
    nevyplatil by se ten raptor?
    jestli treba usetrite na VGA a MB, nebude dobry vzit 4GB RAM? (+64bit system, aby bylo mozne je vyuzit.) - virtualek neni nikdy dost

    EDIT: http://www.gigabyte.com.tw/FileList/...18_silent2.htm
    Silent-Pipe II series?
    ?GV-NX76T256D-RH
    ?GV-NX66T128DE
    ?GV-NX66T256DE
    ?GV-RX16T256V-RH
    ?GV-RX16P256DE-RH
    ?GV-RX13P256DE-RH
    Naposledy upraveno uživatelem mech13: 28-03-2007 v 09:24
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Citace Původně odesláno od paco
    omlouvam se

    vyuziti:
    nehraji hry !!!!
    programuji + hudba
    potrebuji emulace, simulace, virtualy, servery ......

    diky
    pridal bych 2gb ram a pokud fakt nic nehrajes asi by stacila i horsi grafarna ale kazdopadne ja bych ji tam asi nechal ..
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. LCD: jaky lcd na hry k teto sestave?
    Od Svaca88 v sekci Monitory
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 02-09-2009, 20:05
  2. co si myslíte o této sestavě???
    Od 3ng1n v sekci PC - archiv
    Reakcí: 81
    Poslední příspěvek: 28-11-2007, 10:57
  3. Názory a rady k této sestavě
    Od Tominx v sekci PC - archiv
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 08-11-2007, 18:07
  4. Posouzeni doporuceni k teto AMD sestave
    Od czolaf v sekci PC - archiv
    Reakcí: 38
    Poslední příspěvek: 23-02-2007, 19:43
  5. Co si myslite o teto setave
    Od gale v sekci PC - archiv
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 24-08-2006, 18:58