Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Zadaní hesla

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    9

    Zdravim, chsi se zeptat pokud zadam několikrát špatně heslo na můj účet ve vistach zablokuje se to nějak nebo nee? pokud se to zablokuje tak co stím? se tam nemohu tedka přihlasit pod heslem ktere jsem pokažde použival je to jediny aktivní uživatel dík moc za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Dojigiri
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,636

    Mělo by se to standardně zamknout asi na 30 minut (po 3 chybných zadáních), pokud se nepletu (ale záleží i jak je nastavená systémová politika), tj. po 30 min zkusit znovu.

    Jinak pokud by došlo k "zapomenutí" admin hesla, tak potom už jedině buď hacknout přes OphCrack, anebo vyresetovat pomocí Offline NT Password Registry Editor.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Heslo můžeš zadat kolikrát chceš, k zablokování uživatele nedojde. Pokud jsi heslo zapomněl, lze použít např.: Ophcrack k "nalezení" hesla.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    9

    Ani jedno mi nechse fungovat je to na notebooku bez cd mechaniky takže mi asi nezbyde nic jineho neš to přeinstalovat že?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele athens
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    735

    A co má cd mechaniky s tím společného. Tak to dej na flašku
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Citace Původně odesláno od rooss22 Zobrazit příspěvek
    Ani jedno mi nechse fungovat je to na notebooku bez cd mechaniky takže mi asi nezbyde nic jineho neš to přeinstalovat že?
    Stáhni si program UltraISO, pomocí něhož iso soubor uložíš na USB flash disk (program spusť jako správce, otevři požadovaný iso soubor a z nabídky vyber Bootovací -> Vypálit image disku).
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    9

    a co dělat pokud zistim zprávné heslo ale stejně to heslo nebude fungovat?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Citace Původně odesláno od rooss22 Zobrazit příspěvek
    a co dělat pokud zistim zprávné heslo ale stejně to heslo nebude fungovat?
    Když zjistíš správné heslo, tak bude s největší pravděpodobností fungovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    9

    ale dejme temo když nebude?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    9

    dík moc už to funguje
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Citace Původně odesláno od rooss22 Zobrazit příspěvek
    ale dejme temo když nebude?
    Prosím Tě nepolemizuj tu o nesmyslech a vyzkoušej jeden z navržených softwarů. Polemizováním se stejně ničeho nedobereš. A jen tak mimochodem, zamysli se nad svou otázkou ... pokud je něco správné (např.: heslo, klíč, apod.), tak to funguje, pokud to není správné, tak to nefunguje
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,112

    Citace Původně odesláno od Dojigiri Zobrazit příspěvek
    Jinak pokud by došlo k "zapomenutí" admin hesla, tak potom už jedině buď hacknout přes OphCrack, anebo vyresetovat pomocí Offline NT Password Registry Editor.
    Nejenom admin heslo se da zmenit i rychleji nez hrubou silou OphCracku a spolehliveji nez Offline Editorem - pomoci zameny cmd.exe a logon.scr
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Windows 7: Kam se ukládají hesla v IE9
    Od MaoCeTung v sekci OS Windows
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-08-2011, 14:11
  2. IM klienti: Zjištění hesla ICQ
    Od Dash-POWER(CZ) v sekci Internet
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-06-2011, 13:01
  3. Ztráta hesla
    Od sonina50 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-05-2010, 22:11
  4. Problémy s PC (HW/SW): ztráta hesla
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-02-2008, 06:38