Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Vypnutí PC

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    24

    Ahoj, mam problém s vypnutím PC při hraní her. Respektive se jenom vypne monitor(obcas se zastaví nebo zmeni otacky vetracky na graficke karte nebo cpu) , ale jinak pc hucí dál, ale nereaguje na klavesnicove zkratky-musim restart na trdo. PC se vypíná pouze při nějakých hrách né úplně u všech. Pokaždé se je cas kdy PC běží jiný.

    Zkousene metody: 1) výměna základní desky za lepší = stále se vypínal
    2) výměna gr.karty za nVidia geforce 9500gt= stále se vypínal
    3) vyzkoušení zdroje a grafické karty do PC kamaráda = také se PC vypínalo
    4) výmena gr. karty za slabou nVidiu ktera nepotrebuje pridavne napajeni od zdroje = PC se prestalo vypínat

    moje sestava:
    Deska: GIGABYTE MA69VM-S2
    Procesor : CPU AMD Athlon 64 X2 5200+ (AM2) BOX (65W)
    Pamet: 2GB DDR2-800MHz Kingston kit 2x1GB
    Grafika: GIGABYTE HD3870 512MB (256) aktiv 2xDVI DDR3
    Disk: HDD 400GB Samsung SpinP. T166S 16MB SATAII/300 3RZ
    Zdroj: Fortron 500W/PFC FX500-A bulk
    Monitor: 19" LCD Acer P193W-Cryst.Br,ACM,5ms,2000:1

    Poradte prosím, už nevím co s tím :-( ... diky za jakoukoliv radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Co paměti??? co teplota komponentů?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    24

    teploty by mely byt ok...merily je v servisu, ale u pameti nevim. nic jsem nezkousel ani menit. Co myslís?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Ak by IMHO bol problém v pamätiach, dochádzalo by skôr k bsod ....

    Iný zdroj si neskúšal ? Napríklad zdroj od kamaráta v tvojom pc ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    24

    s temy pametmi nevim, zkousel jsem davat muj zdroj s moji grafikou do kamaradova PC a vypinalo se stejne... tak to by pametmi nemelo byt ne? zdroj jsem menit nezkousel nikdo z kamaradu nema 500w zdroj :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Ten zdroj by si mel vyzkouset. Z toho, co si napsal logicky vypliva, ze to dela zdroj. Kolik ma nabehano? Dival ses dovnitr zdroje, zda nejsou otevrene ci vytekle kondiky? Imho, je to jedna z pravdepodobnych variant. Po jak dlouhe dobe se to stane?
    500W zdroj netreba. Na otestovani ti bude stacit kvalitni 300W
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Tvoja zostava si vezme v záťaži max. 200W, takže nejaký normálny (nie EC, LC a pod.) aspoň 350W zdroj na vyskúšanie stačí ....
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    24

    tak to je parada :-) ... to snad sezenu .... hned zitra to odzkousim :-) a napisu jak to dopadlo

    diky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Zaseknutí PC při vypnutí
    Od zmetekk23 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-03-2013, 22:22
  2. Vypnuti PC
    Od semtu1 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 07-02-2010, 23:16
  3. Vypnutí hdd
    Od Jendas1 v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 02-12-2009, 13:03
  4. vypnutí win 7
    Od awas v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-11-2009, 00:17
  5. vypnutí hdd
    Od marekpevný v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 06-09-2009, 12:13