Který wallpaper Zelená pro výkon se Vám líbí nejvíce?
Podívejte se výše na 10 nejlepších wallpaperů na téma Zelená pro výkon (po kliknutí na miniaturu se zobrazí větší verze) a dejte hlas až třem z nich, které se Vám nejvíce líbí.
Pro hlasování je třeba být přihlášený.
Sponzorem je společnost AMD.
Jedná se o finále 25. kola naší soutěže SHWallpaper.
Pro hlasování je třeba být přihlášený.
Sponzorem je společnost AMD.
Jedná se o finále 25. kola naší soutěže SHWallpaper.
naprosto jasna volba wall od Prott, cokoliv jineho by me na monitoru dost rusilo kdybych to tam mel mit delsi dobu
Hodnocení wallpaperů ve 25. kole Zelená pro výkon máme za námi, nadešel čas na vyhodnocení.
Ankety o nejlepší wallpaper se zúčastnilo 176 hlasujících.
Finálové pořadí:
1. místo: Prott (33% hlasů) – odměna: procesor AMD Phenom II X6 1090T a 3500 kreditů
2. místo: popo33 (27,3% hlasů) – odměna: procesor AMD Phenom II X6 1090T a 2000 kreditů
3. místo: slate (26,7% hlasů) – odměna: 2000 kreditů
Výhercům gratuluji! Kredity jim budou připočteny začátkem nového měsíce, výherce věcných cen ohledně poslání zkontaktujeme pomocí e-mailu.
Ankety o nejlepší wallpaper se zúčastnilo 176 hlasujících.
Finálové pořadí:
1. místo: Prott (33% hlasů) – odměna: procesor AMD Phenom II X6 1090T a 3500 kreditů
2. místo: popo33 (27,3% hlasů) – odměna: procesor AMD Phenom II X6 1090T a 2000 kreditů
3. místo: slate (26,7% hlasů) – odměna: 2000 kreditů
Výhercům gratuluji! Kredity jim budou připočteny začátkem nového měsíce, výherce věcných cen ohledně poslání zkontaktujeme pomocí e-mailu.
Blahopřání vítězům, doufám , že už má prot na 6ti jádro deskui, když už jsme mu to říkali před začátkem hlasovaní a popo33 to měl taky v kapse. Slate krásný, boužel pro něj nebyl procesor:thumb
Gratulace vítězům :thumb S Prottovým wallem nebylo co řešit, pro mě bezkonkurenčně nejlepší co se týče provedení, barev a "vhodnosti" jako wallpaper. :slug Ať vám Phenomy slouží dobře a dlouho.
Děkuji všem, kterým se mé dílko líbilo a dali mu bodík a gratuluji vítězi (opravdu parádní barevné provedení) i soupeři na 3.příčce.
[quote=athens;392016]Mě se líbí a hlasoval jsem pro popo33, přijde mi zajímavější.[/quote]
Určitě velmi dobře provedený wall, ale u mě mu chyběla použitelnost. Když jsem si jej dal na plochu, neměl jsem žádný prostor na ikony a nevešel se mi nikam Conky. Proto jsem hlasoval pro Prottův wall :cool:
Určitě velmi dobře provedený wall, ale u mě mu chyběla použitelnost. Když jsem si jej dal na plochu, neměl jsem žádný prostor na ikony a nevešel se mi nikam Conky. Proto jsem hlasoval pro Prottův wall :cool: