Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 21

Téma: nový procesor

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    23

    Dobrý den, měl jsem procesor / AMD Athlon 64 X2 3600+ / a koupil jsem si nový procesor / AMD Athlon 64 X2 5600+ / , aktualizoval bios, ale ten nový je pomalejší, než ten starý.
    Nevíte čím to může být?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Pomalejší v čem? Jak se to projevuje? Napiš hlavně jakou máš základní desku.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    23

    Třeba když hraju hru tak se to trhá a občas to na 2sekundy hraje plynula jak má, ale potom se to začne znova trhat, to predtim nedělalo. Základní deska je K9N6SGM-V
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    1. aký operačný systém používaš ?
    2. sú v TaskManageri v záložke Výkon dva grafy?
    3. je v správcovi zariadení položka "ACPI Multiprocessor PC" alebo singleprocessor ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    23

    1. Windows 7
    2. dva grafy
    3. to nevim kde najít
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,283

    Otevři nabídku Start, klikni pravým myšítkem na Tento počítač a vyber Spravovat. V nově otevřeném okně vyber z nabídky vlevo Správce zařízení a jsi tam
    Když jsi měnil procesor resetoval jsi BIOS ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    23

    Jo tohle tak tam sou 2 procesory.
    A BIOS sem presflashoval spustil jsem to se starym a pak tam dal novej procesor.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    23

    Jak se teda resetuje ten BIOS?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,283

    Citace Původně odesláno od Daniel94 Zobrazit příspěvek
    Jak se teda resetuje ten BIOS?
    Stačí kouknout do manuálu k základní desce

    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    23

    Můžete my prosím vysvětlit postup v češtině? Abych něco nezkazil.
    Naposledy upraveno uživatelem Daniel94: 17-07-2010 v 13:19
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,283

    Vypni počítač, vytáhni napájecí kabel ze zdroje a otevři case. Na základní desce vyhledej junper JBAT1. Na pinech 1-2 bude nasazen jumper, tak jej vyjmi a pomocí něj spoj piny 2-3 po dobu cca 10 vteřin. Poté vrať jumper zpět na piny 1-2 a zapni počítač.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    23

    Tak sem to resetoval, ale nepomohlo to. Nevíte co s tím?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,283

    Vlož sem screen z CPU-Z (záložka CPU) a screen ze Správce zařízení.
    Jsi si jistý, že je trhání způsobeno výměnou procesoru ? Jaké jsou teploty komponent ? K "trhání" dochází pouze v té jedné hře nebo i v jiných 3D aplikacích/hrách ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Taky je otázka jak byla výměna provedena, jestli je tam správně nasazen chladič, daná pasta atd..
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    23

    Screeny z CPU-Z jsou v prvním příspěvku.

    Nemůže to být slabym zdrojem?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Procesory: Nový procesor
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 18-01-2013, 14:47
  2. Novy procesor
    Od mirsej01 v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 14-11-2011, 17:15
  3. Socket 775: Nový procesor
    Od zzuzu22 v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 02-06-2011, 22:50
  4. Socket AM2/AM2+: Nový procesor
    Od petuny v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 13-08-2010, 17:13
  5. Nový procesor
    Od JanX v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 10-08-2009, 16:27