Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: zákaz jednotky

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    154

    Nevíte proč se mi po každém spuštění pc zakáže disková jednotka?

    +

    Asi je něco s řadiči paměťových zařízení (žlutý vykřičník) ale když se je pokouším přes internet vyhledat tak mi to napíše že systém nemůže ovladaće nalézt.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Aytech
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    482

    Citace Původně odesláno od martin155 Zobrazit příspěvek
    Asi je něco s řadiči paměťových zařízení (žlutý vykřičník) ale když se je pokouším přes internet vyhledat tak mi to napíše že systém nemůže ovladaće nalézt.
    Tak ho vyhledej rucne
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,216

    Citace Původně odesláno od martin155 Zobrazit příspěvek
    Asi je něco s řadiči paměťových zařízení (žlutý vykřičník) ale když se je pokouším přes internet vyhledat tak mi to napíše že systém nemůže ovladaće nalézt.
    Jaké je ID zařízení ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    154

    Acpi\pnpa000
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,216

    O jakou základní desku se jedná ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    154

    N61Jq
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Koukam, ze to je notebook. Co jsi delal predtim, nez to zacalo blbnout? Mas nainstalovane vsechny ovladace (stranka vyrobce - konkretni ovladace nenajdu, protoze neznam model ntb)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    154

    Než to začalo zlobit, tak sem se v ničem nehrabal, na ovladače jsem se díval ale nenašel jsem je. Jinak mam Asus n61Jq.

    Po reinstalaci Daemona už je jeden řadič v pořádku, ale nevím co s tím druhým
    Naposledy upraveno uživatelem martin155: 16-07-2010 v 18:40
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,216

    ZDE si vyhledej svůj model ntb a aktualizuj si ovladače (chipset, ATK ACPI driver).
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    154

    aktualizace chipset, ATK ACPI driver nepomohla

    edit: ten člának na http://news.sequimpc.com/technology-...ives-in-vista/ jsem nečetl celý ale přijde mi to docela náročná, navíc mam win7 tak nevim jestli by to nebyl problém, když je to určeno pro visty
    Naposledy upraveno uživatelem martin155: 16-07-2010 v 20:48
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,216

    O jaký OS se jedná, zkoušel jsi i postup z Richmondova odkazu ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    A nebylo by lepší použít bod obnovy z doby před výskytem problému (pokud existuje)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Citace Původně odesláno od martin155 Zobrazit příspěvek
    edit: ten člának na http://news.sequimpc.com/technology-...ives-in-vista/ jsem nečetl celý ale přijde mi to docela náročná, navíc mam win7 tak nevim jestli by to nebyl problém, když je to určeno pro visty
    Vzdy me stacila jen ta prvni cast (1-8) se zakazanim + smazanim lower filters s restartovanim
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    154

    tak v registrech ty soubory nebyly
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: rg.jpg 
Zobrazení: 98 
Velikost: 32.9 KB 
ID: 17787  
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Windows XP: Zakaz HW z prik. radku
    Od zsdx v sekci OS Windows
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-01-2011, 14:41
  2. odpojování síťové jednotky
    Od pavel.hecik v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-04-2010, 10:49
  3. Otevřená dvířka jednotky A: ?
    Od OdMajkla v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 21-09-2008, 13:10
  4. Připojení disketové jednotky
    Od moo v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 15-05-2008, 21:22
  5. Jednotky hlučnosti?
    Od Petr S. v sekci Chlazení
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 06-11-2007, 04:10