nefunkcni USB - flashdisk
prosim, poradte co s tim....
Mam desku MSI K8T Neo-V, MS7032, instalace winXP bez problémů, zadne zarizeni nema konflikt.
Pokud pripojim do USB fotak, tak bez problemu - USB je funkcni
Pokud pripojim do USB FlashDisk, pocitac jakoby se zasekne a nereaguje ani mys ani klavesnice a WinXP nahlasi:
1.nasel nove zarizeni
2.neznamy svazek
3.zarizeni nebylo rozpoznano a tim je konec
Nefunguje to z USB ze zadu na desce, ani pripojenych na case...
Diky za radu
Mam desku MSI K8T Neo-V, MS7032, instalace winXP bez problémů, zadne zarizeni nema konflikt.
Pokud pripojim do USB fotak, tak bez problemu - USB je funkcni
Pokud pripojim do USB FlashDisk, pocitac jakoby se zasekne a nereaguje ani mys ani klavesnice a WinXP nahlasi:
1.nasel nove zarizeni
2.neznamy svazek
3.zarizeni nebylo rozpoznano a tim je konec
Nefunguje to z USB ze zadu na desce, ani pripojenych na case...
Diky za radu
Robí to len ten jeden FlashDisk alebo si ich skúšal viac, poprípade na inom kompe ten FlashDisk fachá dobre?
Zatim jsem jiny FlashDisk nezkousel, dnes vyzkousim, ale v jinych pocitacich funguje bez problemu....
zkontroluj si kondiky na zakladni desce a podivej se do biosu na zapnutou podporu USB 2.0 (hi speed)
To ICEBOSS : myslis jako jestli jsou vytekly nebo jak?? (kondiky), zkousel jsem ji pripojit i na usb primo na desce a taky nic, fotak mi na tech z case funguje, tak jsou zapojeny dobre.
Ohledne Biosu se neda nastavit rychlost usb??
Ohledne Biosu se neda nastavit rychlost usb??
[quote=Zema]To ICEBOSS : myslis jako jestli jsou vytekly nebo jak?? (kondiky), zkousel jsem ji pripojit i na usb primo na desce a taky nic, fotak mi na tech z case funguje, tak jsou zapojeny dobre.
Ohledne Biosu se neda nastavit rychlost usb??[/quote]
Myslel jestli nejsou nafouklé, příp. i vyteklé, jak píšeš...
Tím Biosem by to teoreticky být nemělo. Pokud by tam bylo nastaveno USB 1.1 tak by to maximálně mělo jet pomaleji - standardy jsou zpětně kompatibilní.
Podle mě to bude způsobeno problémem s ovladači - možná se na něj WXP snaží nainstalit nějaký nevhodný ovladač :notsure apropos. Co máš za flashdisk? Není nějaký exotický? Zkus někde na netu k němu najít nejnovější ovladače (příp. i ty dodávané z instalačního CD - pokud jsi nějaké dostal) a ty tam doinstalovat. Standardně u WXP nejsou potřeba, ale radši bych tohle nejdřív prozkoušel...
Ohledne Biosu se neda nastavit rychlost usb??[/quote]
Myslel jestli nejsou nafouklé, příp. i vyteklé, jak píšeš...
Tím Biosem by to teoreticky být nemělo. Pokud by tam bylo nastaveno USB 1.1 tak by to maximálně mělo jet pomaleji - standardy jsou zpětně kompatibilní.
Podle mě to bude způsobeno problémem s ovladači - možná se na něj WXP snaží nainstalit nějaký nevhodný ovladač :notsure apropos. Co máš za flashdisk? Není nějaký exotický? Zkus někde na netu k němu najít nejnovější ovladače (příp. i ty dodávané z instalačního CD - pokud jsi nějaké dostal) a ty tam doinstalovat. Standardně u WXP nejsou potřeba, ale radši bych tohle nejdřív prozkoušel...
TO Petr S. : je to Kingston U3 Data Traveler usb 2.0 HighSpeed, bohuzel jsem zadne cd s Flaskou nedostal.
Ona ma na sobe takovy zvlastni software, vytvaři si svoji cd-rom a po zasunuti - teda v jinem compu - skace do tryikony logo - U3
Dnes odzkousim obyc flasku a uvidim, pripadne zkusim jeste jednou nainstalovat widle, ikdyz jsem to pravje pred tydnem delal komplet
Ona ma na sobe takovy zvlastni software, vytvaři si svoji cd-rom a po zasunuti - teda v jinem compu - skace do tryikony logo - U3
Dnes odzkousim obyc flasku a uvidim, pripadne zkusim jeste jednou nainstalovat widle, ikdyz jsem to pravje pred tydnem delal komplet
Tak v tom případě si zkus stáhnout ovladače z netu. Pokud chvíli vydržíš, zkusím večer nějaké najít. Jinak je také možné, že to bude způsobeno nekompatibilitou Tvé základní desky s tímto přenosným diskem :notsure
Tak bohužel jsem nic pořádného na netu nenašel. Na webu výrobce tam mají taky celkem prd. :hmm