Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: LCD napíše NO SIGNAL ale PC hučí dál, nejde vypnout

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    150

    Dobrý den všem
    mám problém s mým PC sestava:
    AMD Sempron 3000+ 1,8GHz
    Hdd 160gb
    Nvidia Geforce 6600Gt 128 MB
    zdroj Eurocase 350 Xt 350 W
    Windows Vista Home Premium

    problém je v tom že dám standartně vypnout PC a Pc dál stále jede (větráky všechno běží) nevím co s tím snad mi pomůžete.....děkuji za odpovědi
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,200

    V první řadě bych vyzkoušel jiný zdroj.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    150

    musim se pri vymene zdroje ridit tema vystupnima proudama atd..... proc kdyz ma nekdo eurocase hnedka vsude pisou zkusit vymenit?? to neni dobrej??
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Citace Původně odesláno od esetik Zobrazit příspěvek
    to neni dobrej??
    Jedny z nejhorších na trhu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    150

    aha tak to jo jak to je teda s tema vystupnima hodnotama musi byt uplne stejny??
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,200

    Citace Původně odesláno od esetik Zobrazit příspěvek
    aha tak to jo jak to je teda s tema vystupnima hodnotama musi byt uplne stejny??
    Na ozkoušení Ti bude stačit jakýkoliv 400 W zdroj, klidně i EC, pokud bude v pořádku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    150

    Dobrý den ,
    mám tuto sestavu:
    AMD Sempron 3000+
    MSI K8N Neo Platinum
    HDD 160 gb
    NVidia Geforce 6600 Gt 128mb
    2 Gb RAM
    Zdroj Eurocase 350XT
    Windows Vista Home Premium

    potřebuju pomoct protože jakmile dám nabídka start a vypnout, tak mi LCD napíše no signal ale v Pc dále běží všechny větráky nevíte co s tím??

    už jsem dosatl rady vyměnit zdroj, mám tu možnost mít objednaný nový ale ve skipu(firma prodávající tyto zdroje) mi řekli že se s tímto problémem setakli už mnohokrát a že by měl být asi problém v šptaně nasatveném BIOSU nebo vadná zakladni deska...jenže deska podle me vadna neni kdyz jsem minule asi pred 1 tydnem insatloval bud visty nebo xp tak PC sel vypnout takze nevim co s tim?? mam zkusit nechat objednat novy zdroj?? ale byl by to taky Eurocase(uplne novy)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,200

    Proč nepokračuješ v již založeném threadu a zbytečně zakládáš nový ?

    Zdroj Eurocase si nekupuj, je to ta nejhorší koupě, kterou můžeš udělat. Než objednáš nový zdroj, tak si nejdříve nějaký zdroj půjč a vyzkoušej jej.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    A čirou náhodou, nemáš nastaveno místo vypnout režim spánku? Pravý klik na plochu, vlastnosti, spořič obrazovky, změnit nastavení napájení, upřesnit nastavení, tlačítka napájení a kryt -> tlačítko napájení v nabídce start -> vypnout.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    150

    zkontroluju to ale vse by melo byt ok to bylo to prvni na co jsem koukal
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Citace Původně odesláno od Smeli Zobrazit příspěvek
    A čirou náhodou, nemáš nastaveno místo vypnout režim spánku? Pravý klik na plochu, vlastnosti, spořič obrazovky, změnit nastavení napájení, upřesnit nastavení, tlačítka napájení a kryt -> tlačítko napájení v nabídce start -> vypnout.
    U mě, když dám režim spánku, tak se všechno hučící vypne (ventilátory, disky atd.) jenom je PC připraven vždy rychle naskočit - nevymažou se data a hned to naběhne na přihlašování...platí ve Vistě i v 7

    EDIT: Smeli: aha, tak to pak jo
    Naposledy upraveno uživatelem Jandaskunk: 22-07-2010 v 15:04
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    150

    od koho si mam asi pujcit droj kdyz nikdo nema?? xD kdyz pak koupim nejaky novy nebo pouzity Fortron nebo redstar bude dobry??
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    150

    takze jsem zjistil vystupni hodnoty toho meho zdroje:
    3,3 --> 14a
    5 --> 30A
    12 --> 12A
    -5 --> 0,5A
    -12 --> 0,8A
    + 5VSB --> 2A

    a ted jsem objevil na aukru tento zdroj
    http://www.aukro.cz/item1160195113_3...j_fortron.html
    myslite ze bude fungovat na te me sestave????
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele NHKG
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,142

    To není nikdo v tvém okolí ochoten na chvíli z PC vymontovat zdroj a pučit ti ho?
    Redstar určitě ne (je to něco jak EC), Fortron není špatný, ale Seasonic bude ještě lepší a nový stojí asi o 100 až 150kč víc.

    EDIT: Nejenom že pořád zakládáš nová témata, ale ani neumíš používat tlačítko edit!
    Stejné být vůbec nemusí, stačí jak celkový výkon bude aspoň 350W a bude od výrobce kterému jde těch 350W věřit.
    Nevím jak je to s kabeláží, jestli je u zdrojů od doby co jsi kupoval stejná, ale asi ano.
    Naposledy upraveno uživatelem NHKG: 22-07-2010 v 14:32
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    150

    mno jeste se zeptam v okoli uvidim no jak teda musi byt ty hodnoty stejne???
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Nejde vypnout PC Win 8
    Od mpeko v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 06-03-2013, 14:40
  2. Grafické karty: Nejde mi signál přes HDMI
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 29-06-2011, 23:23
  3. Monitor napíše není žádný signál
    Od Kedar183 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 01-05-2010, 13:35
  4. Microsoft Office: excel - napiše mi někdo makro?
    Od Dubák v sekci Kancelářské balíky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-03-2009, 15:57
  5. Notebook nejde vypnout ani restartovat pls help!
    Od Krtek_86 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 09-06-2008, 18:05