Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: PC sestava, posouzení + výběr MB

  1. #1
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    CPU: AMD Sempron 64 2800+ sAM2 - http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php...ol=0&zbo=14167 - 1490,-
    RAM: 2x A-DATA Vitesta 512MB 533MHz CL4 - http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php...ol=0&zbo=18166 - 2020,-
    GPU: Forsa GF 7600GS 256MB - http://www.ceskepocitace.cz/inc/info.php?idzbozi=VGF10 - 2852,-
    HDD: Seagate Barracuda 3.5" SATAII300 250GB, 16MB cache (takže asi 7200.10) - http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php...ol=0&zbo=22297 - 2490,-
    CASE + PSU: ModeCom STEP107 Black + Fortron 350W - http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php...ol=0&zbo=10284 - 1520,-
    DVD-RW: Sony DWG120A - http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php...ol=0&zbo=34292 - 990,-
    Cooling: AC Freezer 64 Pro - http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php...ol=0&zbo=16205 - 525,-
    KB: Genius 16e - http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php...ol=0&zbo=26128 - 325,-
    Mouse: Logitech G1 - http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php...ol=0&zbo=46327 - 635,-

    Sestava bude taková obyčejná, domácí, k hraní her, pouštění filmů a hudby + internet a semotamo nějaké to cvakání. Problém mám ale s výběrem MB, bral bych Gigabyte M55PLUS-S za 2154,-, ale mám strach z integrovaného GPU, aby to nedělal bordel např. při OC ap. Pokud ano, můžete mi doporučit nějakou jinou ve stejné cenové relaci (přemýšlel jsem o MSI K9N NEO-F za 2250,-, ale v MSI nemám příliš důvěru).

    Cena celkem: 12847,- + MB

    Díky za rady (btw. max cena je 15000,-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    jo, celkem v pohode, akorat o modecomu bacha... vzdycky tam ty fortrony nejsou a kdyz jsou, tak jsou to ty nejlevnejsi... nejlevnejsiho chiefteca GB-02 se slusnou 350W sezenes uz za 1800 bez dane.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Citace Původně odesláno od ICEBOSS
    jo, celkem v pohode, akorat o modecomu bacha... vzdycky tam ty fortrony nejsou a kdyz jsou, tak jsou to ty nejlevnejsi... nejlevnejsiho chiefteca GB-02 se slusnou 350W sezenes uz za 1800 bez dane.
    Jasně a case 3R System a cena je o 2K nekde jinde, že
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    nene 1890 Kč bez dane (nebo tak) je cena za case i se zdrojem
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    241

    Biostar TForce 550 2400,- Kč s DPH
    EPOX EP-MF4 Ultra 2300 ,- Kč s DPH

    ale na druhou stranu ta MSI neni zase tak spatna volba.
    Zalezi hlavne na tom chipsetu. Ja bych nejradeji bral nForce 570 Ultra, ale stejně jsou drahé.

    U gigabytu toe tezsi, ten ma totiz spousty veci a jeho cena se mi zda prinejmensim lepsi. Ja bych koupil Gigabyte, prece jenom vice za mene, alespon se mi zda. Predstav si, ze nekdy v budoucnu bude vypocitavat nektere fyzikalni vypocty integrovana grafika. No, asi ne.

    Osobne nemam zkusenosti s pametmi A-DATA, ale zrejme jsou jedny z levnejsich, tak doufam, ze je budes mit v pohode.

    Hezky kompl. A nejvic se mi na tom asi libi ten disk, opravdu dobry vyber.
    Trochu me zarazila mys, rikas kompl na hry? radeji investuj par stovek navic do te mysi. Razer Diamondback RZD-1600 je sice za litr, ale tech 400,- Kč ti za to bude stát jinak 300,- a mas Logitech MX400.
    Tak hodne stesti, asi jsem moc nepomohl, ale alespon o nazor vice.
    Naposledy upraveno uživatelem Architect: 13-07-2006 v 18:01
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    No, takže, k té MSI, bral bych ji v případě, že by hrozil problém s integrovaou VGA na GB, jinak, reálná dostupnost desek pro AM2 je celkem bídná (osobně mám zálusk na Asusku M2N-E, ale uvidíme, jak se trh vyvrbí). S ramkami by neměl být problém, pokud bude, do 14-ti dnů change s doplatkem (v Alfě se dá domluvit).

    Pokud jde o G1, bohatě postačí, kámoš hraje spíše strategie a když tak sem tam něco jinčího. Původní záměr byl A4 X750-F, jenže v současné době je špatně k sehnání. A lítat po Ově a hledat myš se mě nechce Krom toho, kámošovi stačí, oproti jeho současnému bezdrátovéme Labtecu mnohem lepší
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    241

    Citace Původně odesláno od Smeli
    Asusku M2N-E, ale uvidíme, jak se trh vyvrbí)oproti jeho současnému bezdrátovéme Labtecu mnohem lepší
    Asus M2N-E je asi to nej, co muzes do 3000,- Kč zatim sehnat, hlavni je kvalitka a v tom je ASUS bezkompromisni, ale rikals do 2500,-Kč.)
    OT Ohledne toho Labtecu-muj deda ma taky ten set, parkrat jsem u nej byl a je to pekny hnus, klavesnice se jeste da, ale ta mys zaprve zere baterie, jako medved a za druhe je jeste horsi nez mys, kterou jsem mel na 486ce a to je co rict, nejakych 100/200 dpi.

    S temi hrami: pak jo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Psal jsem do alfy, zdroj v casu ModeCom je Fortron ATX 350PNF, tzn. http://www.fsp-group.com.tw/europe/1...d=52&proid=195

    Takže myslím, že nebude nejhorší
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    fotron 350 PNF nema ani 2 nezavisly 12V vetve, je to stara specifikace ATX a do nove sestavy bych ho tedy nedoporucil. za nejaky 400 navic ma 1. chieftec, 2. mnohem lepsi zdroj.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Citace Původně odesláno od ICEBOSS
    fotron 350 PNF nema ani 2 nezavisly 12V vetve, je to stara specifikace ATX a do nove sestavy bych ho tedy nedoporucil. za nejaky 400 navic ma 1. chieftec, 2. mnohem lepsi zdroj.

    Jenže ten Chieftec za a) nemám kde v OVě sehnat a za b) pořád jsou to money navíc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    kdo hleda, ten najde.
    http://www.100megadistribution.cz/in...ntakty_ostrava

    tady je budou mit urcite. vzhledem k totalne pitomemu zdroji toho modecomu se ta investice rozhodne vyplati. a to uz vubec nemluvim o prumernosti beden od modecomu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Perfect
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    175

    Taky se určitě musím přimluvit za toho Chiefa, 400,- nikoho nezabije a pak bys byl akorát nasranej...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Citace Původně odesláno od Perfect
    Taky se určitě musím přimluvit za toho Chiefa, 400,- nikoho nezabije a pak bys byl akorát nasranej...
    400,- + DPH, tzn. nehledě na design... estli mě vytočíte, seberu http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php...l=10&zbo=10588 a k tomu http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php...l=15&zbo=10597 a nebo nějaké KME.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Tak jsem hledal... http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Typ...=ASU-DBIL150PS
    ale tady ten zdroj vypadá ještě hůř: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=35297

    Byl bych pro ten Asus
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    Citace Původně odesláno od Smeli
    Tak jsem hledal... http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Typ...=ASU-DBIL150PS
    ale tady ten zdroj vypadá ještě hůř: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=35297

    Byl bych pro ten Asus
    asus ma hodne tenky plechy, ale jinak celkem dobra bedna. mambo taky neni uplne pitomy, ale ma blbe reseny cumak.

    Citace Původně odesláno od Smeli
    400,- + DPH, tzn. nehledě na design... estli mě vytočíte, seberu http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php...l=10&zbo=10588 a k tomu http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php...l=15&zbo=10597 a nebo nějaké KME.
    tak to uz se za ty penize stejne vic vyplati ten chief... :-/
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Výběr zdroje - starší sestava
    Od Orthank v sekci Zdroje
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-07-2011, 21:44
  2. Posouzení univerzální PC sestava domů (hry, film, kancelář)
    Od miraart v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 26-06-2011, 19:18
  3. Pomoc s FSB + sestava k posouzení
    Od havranisko v sekci PC - archiv
    Reakcí: 83
    Poslední příspěvek: 14-11-2008, 22:47
  4. K posouzení sestava do 30tis. vč DPH
    Od blackcat13 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 57
    Poslední příspěvek: 11-09-2007, 15:40