Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Router

vector147 (2)|26.7.2010 13:47
Zdravim
Hledam novy router na fps online hry, protoze ten co jsem dostal od providera pada vcelku casto a ani se mu nedaji otevrit porty. Na wifi mi nezalezi. Hlavni kriterium je cena.
Predem dekuji
vector147 (2)|26.7.2010 19:29
bumpage
DrZelenka (2491)|26.7.2010 23:47
1. nevim proc bumpujes a jeste k tomu po takovy chvilce. Me se tu normalne zobrazuji neprectene prispevky (vsem ostatnim urcite taky) a moc jich tu nebylo, aby se ten tvuj nekam ztratil.

2. napis info o tvem pripojeni k internetu a budeme moct o necem premyslet.

Btw pokud je hlavnim kriteriem cena a koupis neco levnyho, tak ti to bude padat dal. Levny router (netgear) jsem mel jednou a nikdy vic.
|Mio| (1333)|27.7.2010 08:41
Routry nepadaji, pada internetove pripojeni.

Pokud pada router, tak vyreklamovat.

Novy router nic nezmeni na kvalite pripojeni a i kdyby snizil odezvu o 1-2 ms tak na ty hry to nebude mit zadnej viditelnej dopad.

Pokud se ti blbe hraje, lagy, velke pingy, ztraty spojeni tak zmen poskytovatele, pripadne server.
Dojigiri (1629)|27.7.2010 09:04
Tak tak, případně způsob připojení (např. pokud máš poskytovatele přes wifi u těch bejvají delší pingy a i častější kolísání rychlosti, záleží taky hodně na kvalitě signálu tj. např. vzdálenosti a viditelnosti na access point, takže obecně tam můžou být problémy při hraní zejména FPS her).