Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Nefungující tlačítko na zapnutí wi-fi

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    27

    Dobrý den, mám dost velký problém...

    Z ničeho nic mi přestalo fungovat u Aceru 4202 WLMi (Windows XP SP3) tlačítko, kterým se zapíná wi-fi, a tak se nemohu připojit na internet, jelikož ho nemohu ani zapnout. Na obrázku vidíte to tlačítko (na pravé straně), dokonce jsem ho i zkoušel trošku násilím zapnout... Notebook už dosluhuje a tak by mi stačilo ještě jednou to wi-fi zapnout, a už bych ho nevypínal...stejně je notebook stále doma na stole v nabíječce.
    Jak byste to řešili? Nejde třeba to wi-fi zapnout nějak "softwarově" ve windows?

    Děkuji za každou odpověď!
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: P7260197.JPG 
Zobrazení: 453 
Velikost: 125.1 KB 
ID: 17940  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    pozri sa v priečinku "Sieťové pripojenia" či nemáš wifi zakázané
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    27

    Citace Původně odesláno od EditorPO Zobrazit příspěvek
    pozri sa v priečinku "Sieťové pripojenia" či nemáš wifi zakázané
    Tím to není... To tlačítko by se mělo po zapnutí rozsvítit oranžově... no a mě se ani nerozsvítí, natož aby mi na obrazovce naskočilo "Wireless enabled"
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    ...možná máš ulomenou tu pacičku na který drží tlačítko - pak by to šlo zapnout pouze párátkem/špendlíkem (a vyndaným tím střírným tlačítkem)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Citace Původně odesláno od Anford Zobrazit příspěvek
    Tím to není... To tlačítko by se mělo po zapnutí rozsvítit oranžově... no a mě se ani nerozsvítí, natož aby mi na obrazovce naskočilo "Wireless enabled"
    A na to jsi přišel jak. Máš tam nainstalované ovladače? Protože jsem to teď testoval a když nemáš ovladače, tak můžeš čudlit čudlíkem jak chceš a ledka se nerozsvítí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    27

    Citace Původně odesláno od astec Zobrazit příspěvek
    A na to jsi přišel jak. Máš tam nainstalované ovladače? Protože jsem to teď testoval a když nemáš ovladače, tak můžeš čudlit čudlíkem jak chceš a ledka se nerozsvítí.
    Teď jsem to kontroloval a ovladače nainstalované samozřejmě mám... Něco musí být s tim tlačítkem, je i takové více povolené, než bylo dříve...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    27

    VYŘEŠENO

    Bylo to tím tlačítkem... Dneska jsem ho šroubovákem vyrval a mělo zlomenou pacičku, která to wi-fi zapíná...Takže teď už se bude prostě muset zapínat jedině špendlíkem
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od Anford Zobrazit příspěvek
    VYŘEŠENO

    Bylo to tím tlačítkem... Dneska jsem ho šroubovákem vyrval a mělo zlomenou pacičku, která to wi-fi zapíná...Takže teď už se bude prostě muset zapínat jedině špendlíkem
    ahoj, prosimtě mohl bys mi popsat ten postup toho vypáčení, případně potom způsob jak wifi nahodit.. máme u podobného aceru stejný problém, nechápu kdo to vymyslel.. na mém HP je to daleko lépe, prostě jsou dvě polohy tlačítka a buď je wifi zapnutá a nebo vypntuá.. poslední dobou to šlo čim dál tim hůře zapnout.. až jednou prostě nic..

    ideálně kdybys mi udělal fotku jak to teď vypadá.. pro představu.. předem moc děkuju..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2015
    Příspěvků
    1

    Citace Původně odesláno od Anford Zobrazit příspěvek
    Dobrý den, mám dost velký problém...

    Z ničeho nic mi přestalo fungovat u Aceru 4202 WLMi (Windows XP SP3) tlačítko, kterým se zapíná wi-fi, a tak se nemohu připojit na internet, jelikož ho nemohu ani zapnout. Na obrázku vidíte to tlačítko (na pravé straně), dokonce jsem ho i zkoušel trošku násilím zapnout... Notebook už dosluhuje a tak by mi stačilo ještě jednou to wi-fi zapnout, a už bych ho nevypínal...stejně je notebook stále doma na stole v nabíječce.
    Jak byste to řešili? Nejde třeba to wi-fi zapnout nějak "softwarově" ve windows?

    Děkuji za každou odpověď!
    Ano existuje možnost zapnout wifi softwarově. Málem jsem vyskočil z kůže, při instalaci HP 6530b . Drivery nainstalovány ve Win 7 v pořádku vše zapnuté povolené, ale hardwarově wifi vypnutá. Dotykové tlačítko nefční. Wifi pořád oranžová a ne a ne zmodrat :-). Tak po hodinách vztekání, hledání po diskusích na netu, mě napadlo pořádně si prohlédnout podporu driverů na HP. A hle narazil jsem na sekci SOFTWARE - ŘEŠENÍ. http://h20564.www2.hp.com/hpsc/swd/publ ... nvOid=4052 na utilitku HP WIRELESS ASSISTANT . Po instalaci naleznete ikonku v pravo dole v programech po spuštění po rozkliknutí se objeví kýžené chlívečky na vypnutí a zapnutí wifi a bluetooth. :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Nefungující win XP
    Od kanabis v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 13-04-2012, 12:10
  2. Myši: Nefungujici mys
    Od bombata v sekci Periferie
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 22-10-2009, 16:29
  3. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 16-05-2009, 10:52
  4. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-02-2009, 09:29
  5. Nefungující tlačítko Fn ( funkce )
    Od PDA-MAN v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-12-2008, 16:12