Laboratoř 04.08.2010: Prince of Persia
Zde končí odpovědi
Nějak se nám zmenšuje účast, posledních pár hádanek nic-moc, tak jsem to chtěl prověřit něčím zaručeným a ono taky nic-moc... Snad to bude tím, že jsou všichni na dovolené.
Nějak se nám zmenšuje účast, posledních pár hádanek nic-moc, tak jsem to chtěl prověřit něčím zaručeným a ono taky nic-moc... Snad to bude tím, že jsou všichni na dovolené.
[quote=mech13;393395]
Nějak se nám zmenšuje účast, posledních pár hádanek nic-moc, tak jsem to chtěl prověřit něčím zaručeným a ono taky nic-moc... Snad to bude tím, že jsou všichni na dovolené.[/quote]
hmm, 57 správnych odpovedí :thumb čo by za to dal salamander .....tebe sa to zdá málo:stupid
Nějak se nám zmenšuje účast, posledních pár hádanek nic-moc, tak jsem to chtěl prověřit něčím zaručeným a ono taky nic-moc... Snad to bude tím, že jsou všichni na dovolené.[/quote]
hmm, 57 správnych odpovedí :thumb čo by za to dal salamander .....tebe sa to zdá málo:stupid
[quote=robky;393404]hmm, 57 správnych odpovedí :thumb čo by za to dal salamander .....tebe sa to zdá málo:stupid[/quote]
Lotus 73
Blood 84
Duke 84
...
a Prince jen 57?
No uvidime co vymyslim na priste...
Lotus 73
Blood 84
Duke 84
...
a Prince jen 57?
No uvidime co vymyslim na priste...
Já se na to podíval, zajásal že jsem konečně jednu hru poznal, ale pak sem to stejně zapomněl poslat. Navíc se mi ti zdálo nějak podezřele jednoduchý.