Testovani rychlosti pameti
Potreboval bych nejaky problem co umi neco testovat rychlost pameti pri cteni,kopirovani a zapisu jako everest...
[QUOTE=endivie]Potreboval bych nejaky problem co umi neco testovat rychlost pameti pri cteni,kopirovani a zapisu jako everest...[/QUOTE]
pameti nebo pevneho disku?
EDIT: on vubec cely dotaz je nejaky divny...
pameti nebo pevneho disku?
EDIT: on vubec cely dotaz je nejaky divny...
[quote=endivie]nic na tom divnyo neni a rikam tam PAMETI tak asi nemyslim pevny disk[/quote]
pravděpodobně kolegu zmátla "rychlost" kopírování, která se u pamětí, co já vím, neměří.
Program nevím, sám používám everest. Možná sandra, ale netuším jestli je nadále vyvíjena.
pravděpodobně kolegu zmátla "rychlost" kopírování, která se u pamětí, co já vím, neměří.
Program nevím, sám používám everest. Možná sandra, ale netuším jestli je nadále vyvíjena.
[QUOTE=SmartMole]pravděpodobně kolegu zmátla "rychlost" kopírování, která se u pamětí, co já vím, neměří.
[/QUOTE]
Ale měří, je až v novějších verzích Everestu ;-).
Ale také příliš nechápu dotaz, sháníš to samé co Everest... proč nepoužiješ právě něj?
Jinak Sandra to také umí, ale mě osobně nevyhovuje. Je to pomalý program, startuje dlouho a testy také nejsou nejrychlejší. Snad jediná výhoda je možnost porovnání s předdefinovanými sestavami.
[/QUOTE]
Ale měří, je až v novějších verzích Everestu ;-).
Ale také příliš nechápu dotaz, sháníš to samé co Everest... proč nepoužiješ právě něj?
Jinak Sandra to také umí, ale mě osobně nevyhovuje. Je to pomalý program, startuje dlouho a testy také nejsou nejrychlejší. Snad jediná výhoda je možnost porovnání s předdefinovanými sestavami.
nechapu proc ale everest na tom kompu blbne jako swine.hlavne pri testech pameti.ale pocitac je primestable,game stable,3dmark stable,memtest ok :-D fakt nechapu