Ahoj, po 3,5 letech mi odešla MX 518. Uvažuji dost o tom, jestli si jí znovu pořídit, protože jsem byl opravdu spokojen. Ale říkám si, co se poohlédnout po něčem novějším, modernějším.
Je toho na trhu opravdu hodně a dost uvažuji o G9X, G500, Razer Imperator, Razer Lachesis .... jsem opravdu bezradný. Nevím jak s ergonomií. Na ergonomii MX 518 jsem si celkem zvykl a taková G9X se mi zdá úplně jinde. Hlavně vypadá menší. Zajímalo by mě, jestli tu někdo má dlouhodobější zkušenosti s MX 518 a poté přecházel na jinou myš.
Být to otázka stokoruny, tolik to neřeším. Myš za třeba 1800 už je ale trochu nějaká cena na myš a přecinej to pořizuji na dlouhodobé používání, ne jako spotřební materiál.
Děkuji za rady, poznatky a tak...
Je toho na trhu opravdu hodně a dost uvažuji o G9X, G500, Razer Imperator, Razer Lachesis .... jsem opravdu bezradný. Nevím jak s ergonomií. Na ergonomii MX 518 jsem si celkem zvykl a taková G9X se mi zdá úplně jinde. Hlavně vypadá menší. Zajímalo by mě, jestli tu někdo má dlouhodobější zkušenosti s MX 518 a poté přecházel na jinou myš.
Být to otázka stokoruny, tolik to neřeším. Myš za třeba 1800 už je ale trochu nějaká cena na myš a přecinej to pořizuji na dlouhodobé používání, ne jako spotřební materiál.
Děkuji za rady, poznatky a tak...
Ano, G9(x) je něco úplně jiného, já jsem jí dával šanci dvakrát (několik měsíců), ale prostě jsem se s tím tvarem nesrovnal. Jinak je to výborně udělaná myš. Komu sedne do ruky a nevadí mu tuhý stisk kolečka, má vyřešeno.
G500 je v pořádku, boční tlačítka vychytaná, to střední boční je super nápad, oproti G9(x) je taková neotesaná, působí levnějším dojmem, ale mám ji od té doby, co se u nás začala prodávat a nedám na ni dopustit.
Pak bych ti ještě (za předpokladu, že by ti nevadily lesklé boky, které jsou za chvilinku zasviněné i když máš ruce právě umyté - neduh Razerů obecně) vřele doporučil vyzkoušet Deathadder. Pro mě bezkonkurenční pohodlí (jasně, i u něj se najdou jedinci, kterým nesedne, ale těch je minimum), výborný senzor, velká boční tlačítka jsou taky v pohodě.
//Každopádně tu myš budeš v ruce držet ty, takže vybírej vlastní rukou, pokud by ses měl myši přizpůsobovat a snažit se zvyknout na něco ne úplně příjemného, je to špatně.
G500 je v pořádku, boční tlačítka vychytaná, to střední boční je super nápad, oproti G9(x) je taková neotesaná, působí levnějším dojmem, ale mám ji od té doby, co se u nás začala prodávat a nedám na ni dopustit.
Pak bych ti ještě (za předpokladu, že by ti nevadily lesklé boky, které jsou za chvilinku zasviněné i když máš ruce právě umyté - neduh Razerů obecně) vřele doporučil vyzkoušet Deathadder. Pro mě bezkonkurenční pohodlí (jasně, i u něj se najdou jedinci, kterým nesedne, ale těch je minimum), výborný senzor, velká boční tlačítka jsou taky v pohodě.
//Každopádně tu myš budeš v ruce držet ty, takže vybírej vlastní rukou, pokud by ses měl myši přizpůsobovat a snažit se zvyknout na něco ne úplně příjemného, je to špatně.
riesim podobny problem :) teda mx518 si beriem do roboty, ale u mna to vyzera na imperator. Chvalia ergonomiu pre pravakov,senzor...myslim si ze posuvne tlacitka je celkom zaujimava vyhoda.
lachesis ma problemy so senzorom aj po upgrade firmwaru a ergonomia neni best takze tu by som asi nebral.
imperator
kone
g500
z toho by som asi vyberal
lachesis ma problemy so senzorom aj po upgrade firmwaru a ergonomia neni best takze tu by som asi nebral.
imperator
kone
g500
z toho by som asi vyberal
Jo Deathadder jsem taky zvažoval. V jednom testu srovnávali Deathadder a imperátora a za ty peníze pořád prej lepší Deathadder, ale asi je to fakt o tom co komu jak sedne.
Vybírám hlavně z důvodu, že to zase bduu používat X let. Ani tak už neřešim, jestli to bude stát 1400 nebo 1800. Nehodlám to za rok měnit.
S tím držením myši ... to je právě tak, ono člověk tu myš chytne podle toho co hraje .... když se dloubu po ploše, nebo v nějakém RPG, položil jsem si na MX518 celou ruku. Když jsem pak v COD nebo BF, chytím ji jen prsty. Jsem opravdu nerozhodnej :D
Vybírám hlavně z důvodu, že to zase bduu používat X let. Ani tak už neřešim, jestli to bude stát 1400 nebo 1800. Nehodlám to za rok měnit.
S tím držením myši ... to je právě tak, ono člověk tu myš chytne podle toho co hraje .... když se dloubu po ploše, nebo v nějakém RPG, položil jsem si na MX518 celou ruku. Když jsem pak v COD nebo BF, chytím ji jen prsty. Jsem opravdu nerozhodnej :D
[quote=meeee;392936]
G500 je v pořádku, boční tlačítka vychytaná, to střední boční je super nápad, oproti G9(x) je taková neotesaná, působí levnějším dojmem, ale mám ji od té doby, co se u nás začala prodávat a nedám na ni dopustit.[/quote]
Přesně! Za ty peníze je Razer mnohem kvalitnější (nicméně pro mě moc nízký). Kolečko mě nevyhovuje, resp. už je napůl mrtvé. Čekal jsem něco jako vylepšenou G5 a jediný co je vylepšenýho je senzor, vše ostatní o řídu níž.
G500 je v pořádku, boční tlačítka vychytaná, to střední boční je super nápad, oproti G9(x) je taková neotesaná, působí levnějším dojmem, ale mám ji od té doby, co se u nás začala prodávat a nedám na ni dopustit.[/quote]
Přesně! Za ty peníze je Razer mnohem kvalitnější (nicméně pro mě moc nízký). Kolečko mě nevyhovuje, resp. už je napůl mrtvé. Čekal jsem něco jako vylepšenou G5 a jediný co je vylepšenýho je senzor, vše ostatní o řídu níž.
[quote=Richmond;392951]Přesně! Za ty peníze je Razer mnohem kvalitnější (nicméně pro mě moc nízký). Kolečko mě nevyhovuje, resp. už je napůl mrtvé. Čekal jsem něco jako vylepšenou G5 a jediný co je vylepšenýho je senzor, vše ostatní o řídu níž.[/quote]
Takže doporučuješ? :) Mě teď jeden člověk doporučuje Deathadder, že s ní je pořád spokojenější než s Imperátorem... tak pořád nevim. Mam obr dilema :D
Takže G500 nebrat? ... tak v tom případě od logitech už zbývá jen g9x nebo popřípadě znovu se vrátit k MX518.
Takže doporučuješ? :) Mě teď jeden člověk doporučuje Deathadder, že s ní je pořád spokojenější než s Imperátorem... tak pořád nevim. Mam obr dilema :D
Takže G500 nebrat? ... tak v tom případě od logitech už zbývá jen g9x nebo popřípadě znovu se vrátit k MX518.
Deathadder je tiez fajn, otazka je ci ti stacia len 2 bocne tlacitka. ja potrebujem minimalne jedno tlacitko pred alebo za koleckom.
[quote=hawkeye9898;392957]Deathadder je tiez fajn, otazka je ci ti stacia len 2 bocne tlacitka. ja potrebujem minimalne jedno tlacitko pred alebo za koleckom.[/quote]
Hmmm ... v podstatě jsem zvyklý na to, jak byla stavěná MX 518, takže co bude navíc, na to si budu zvykat jako na komfort navíc, ale pokud nebude, ve zvyku si nepohorším. U Deathadderu mi vadí jediná věc, díval jsem se, že ma jakýsi pogumovaný povrch. Logitech má tuto úpravu po stranách myší a dost se na tom usazovaly kousky prachu a špíny a hůř se to stíralo než z toho lesklýho povrchu na vrchu.
Hmmm ... v podstatě jsem zvyklý na to, jak byla stavěná MX 518, takže co bude navíc, na to si budu zvykat jako na komfort navíc, ale pokud nebude, ve zvyku si nepohorším. U Deathadderu mi vadí jediná věc, díval jsem se, že ma jakýsi pogumovaný povrch. Logitech má tuto úpravu po stranách myší a dost se na tom usazovaly kousky prachu a špíny a hůř se to stíralo než z toho lesklýho povrchu na vrchu.
Štve mě, že se nedá třeba v CZC nebo Alze prostě ke všem těm myším přistoupit ke zkušebnímu stojanu a omakat si je. Bohužel cestovat po známých, kteří mají tu či onu, abych si je všechny omakal, na to nemám čas a ani nejsem blázen :D
[quote=Dash;392958]U Deathadderu mi vadí jediná věc, díval jsem se, že ma jakýsi pogumovaný povrch. Logitech má tuto úpravu po stranách myší a dost se na tom usazovaly kousky prachu a špíny a hůř se to stíralo než z toho lesklýho povrchu na vrchu.[/quote]
Jo, to pogumovaný se i na DA taky dost špiní, ne jenom ty boky.
Jo, to pogumovaný se i na DA taky dost špiní, ne jenom ty boky.
[quote=Dash;392958]Hmmm ... v podstatě jsem zvyklý na to, jak byla stavěná MX 518, takže co bude navíc, na to si budu zvykat jako na komfort navíc, ale pokud nebude, ve zvyku si nepohorším. U Deathadderu mi vadí jediná věc, díval jsem se, že ma jakýsi pogumovaný povrch. Logitech má tuto úpravu po stranách myší a dost se na tom usazovaly kousky prachu a špíny a hůř se to stíralo než z toho lesklýho povrchu na vrchu.[/quote]
no sak prave, aj ja som so zvykol na extra tlacitka pred a za koleckom, tak aspon jedno dve potrebujem aj na novej mysi, preto to zatial vyzera na imperator
no sak prave, aj ja som so zvykol na extra tlacitka pred a za koleckom, tak aspon jedno dve potrebujem aj na novej mysi, preto to zatial vyzera na imperator
[quote=meeee;392960]Jo, to pogumovaný se i na DA taky dost špiní, ne jenom ty boky.[/quote]
Ajaja :( to nemám rád ... MX518 jsem kvůli tomu pořád otíral vlhkým hadříkem ... nesnáším, když ... kor takhle v létě jak se potí ruce ... je myš po chvilce opatlaná :D
Ajaja :( to nemám rád ... MX518 jsem kvůli tomu pořád otíral vlhkým hadříkem ... nesnáším, když ... kor takhle v létě jak se potí ruce ... je myš po chvilce opatlaná :D
[quote=hawkeye9898;392963]no sak prave, aj ja som so zvykol na extra tlacitka pred a za koleckom, tak aspon jedno dve potrebujem aj na novej mysi, preto to zatial vyzera na imperator[/quote]
Právě jsem si ho teď prohlížel a zdá se mi, že Imperator má takový příjemný design, jakoby něco mezi klasickými ergo logitechy a rychlými razery.
Jen se obávám, jak padne do ruky, když bude dobátko menší než byla MX 518. Vím že pořád melu o MX 518, ale jel jsem na ní 3,5 roku a jak to má člověk dennodenně, je to jako zvyknout si na boty a potom strčit nohy do nových dieselů za 4 000 a stejně se v nich necítit....
Na jednu stranu prý ač G9X vypadá prazvláštně, pěkně sedne do ruky. A kupodivu co psali lidi, když se někomu po 2 letech na původní G9 ten výměnný kryt poškodil, nebo odřela povrchová úprava, Logitech mu zaslal po reklamaci nový kryt výměnou....
Právě jsem si ho teď prohlížel a zdá se mi, že Imperator má takový příjemný design, jakoby něco mezi klasickými ergo logitechy a rychlými razery.
Jen se obávám, jak padne do ruky, když bude dobátko menší než byla MX 518. Vím že pořád melu o MX 518, ale jel jsem na ní 3,5 roku a jak to má člověk dennodenně, je to jako zvyknout si na boty a potom strčit nohy do nových dieselů za 4 000 a stejně se v nich necítit....
Na jednu stranu prý ač G9X vypadá prazvláštně, pěkně sedne do ruky. A kupodivu co psali lidi, když se někomu po 2 letech na původní G9 ten výměnný kryt poškodil, nebo odřela povrchová úprava, Logitech mu zaslal po reklamaci nový kryt výměnou....
s recenzii co som cital, problem moze byt ze nemusi padnut do velkej ruky, do priemerne velkej ze je akurat...aj mne sa zdala o trosku mensia ako mx518 ale nie o moc ale je fajn tvarovana. na pravej strane sa mi zda ze ma perfektne tvarovany plast pre malicek.
jedina mini nevyhoda moze byt ze boky su z leskleho plastu a moze sa smykat ale ked sa ti nijako extra nepotia ruky malo by to byt uplne v pohode.
jedina mini nevyhoda moze byt ze boky su z leskleho plastu a moze sa smykat ale ked sa ti nijako extra nepotia ruky malo by to byt uplne v pohode.
[quote=Dash;392964]nesnáším, když ... kor takhle v létě jak se potí ruce ... je myš po chvilce opatlaná :D[/quote]
Pak vyřaď z výběru veškeré Razery, protože z současné produkce mají zapatlávací boky všechny a ten pogumovaný povrch snad taky. To bys se upucoval k smrti.
Pak vyřaď z výběru veškeré Razery, protože z současné produkce mají zapatlávací boky všechny a ten pogumovaný povrch snad taky. To bys se upucoval k smrti.
[quote=meeee;392974]Pak vyřaď z výběru veškeré Razery, protože z současné produkce mají zapatlávací boky všechny a ten pogumovaný povrch snad taky. To bys se upucoval k smrti.[/quote]
Noo co jsem koukal, tak bych nesměl kromě G9X vzít nic :D prootže lesklý plast má každý razer vyjma drahé Mamby a pogumování má zase zboku většina logitechů :)
Ale ruce se mi nějak obzvlášť zrovna na myši nepotí. Zase bych řekl možná že se ten lesklý plast dá lépe a ryhcleji otřít než ta guma. Akorát si říkám, aby mi to neklouzalo :D
Noo co jsem koukal, tak bych nesměl kromě G9X vzít nic :D prootže lesklý plast má každý razer vyjma drahé Mamby a pogumování má zase zboku většina logitechů :)
Ale ruce se mi nějak obzvlášť zrovna na myši nepotí. Zase bych řekl možná že se ten lesklý plast dá lépe a ryhcleji otřít než ta guma. Akorát si říkám, aby mi to neklouzalo :D
[quote=hawkeye9898;392972]s recenzii co som cital, problem moze byt ze nemusi padnut do velkej ruky, do priemerne velkej ze je akurat...aj mne sa zdala o trosku mensia ako mx518 ale nie o moc ale je fajn tvarovana. na pravej strane sa mi zda ze ma perfektne tvarovany plast pre malicek.
jedina mini nevyhoda moze byt ze boky su z leskleho plastu a moze sa smykat ale ked sa ti nijako extra nepotia ruky malo by to byt uplne v pohode.[/quote]
Jojo, já bych řekl mám střední ruku, spíš menší než větší. Takže by mi mohla sedět. Hmmmm ..... :D sakra ... být to 300 tak to tolik neřešim :D
jedina mini nevyhoda moze byt ze boky su z leskleho plastu a moze sa smykat ale ked sa ti nijako extra nepotia ruky malo by to byt uplne v pohode.[/quote]
Jojo, já bych řekl mám střední ruku, spíš menší než větší. Takže by mi mohla sedět. Hmmmm ..... :D sakra ... být to 300 tak to tolik neřešim :D
[quote=Dash;392977]Akorát si říkám, aby mi to neklouzalo :D[/quote]
Neklouže, lepí se. //no, trochu možná i klouže, ale to víc klouže to pogumované... ///a mnohem víc kloužou boky G9, jak jsem teď zkusil...
BTW i ta Mamba má ty lesklé boky.
Neklouže, lepí se. //no, trochu možná i klouže, ale to víc klouže to pogumované... ///a mnohem víc kloužou boky G9, jak jsem teď zkusil...
BTW i ta Mamba má ty lesklé boky.
[quote=meeee;392979]Neklouže, lepí se.
BTW i ta Mamba má ty lesklé boky.[/quote]
Aha :D .. .no, stejně, ta už je zbytečně moc drahá :D
BTW i ta Mamba má ty lesklé boky.[/quote]
Aha :D .. .no, stejně, ta už je zbytečně moc drahá :D
alebo nasetri a kup to co mi richmond poradil
http://www.everythingusb.com/mad-catz-cyborg-rat-7-gaming-mouse-19575.html
sice to vide na 100 ale popozeraj na nete a tipujem ze budes moc uvazovat o nej :)
edit: staci prejst toto forum a nevyzera to tak ze sa oplati investovat 100e :(
http://hardforum.com/showthread.php?t=1484148&page=9
http://www.everythingusb.com/mad-catz-cyborg-rat-7-gaming-mouse-19575.html
sice to vide na 100 ale popozeraj na nete a tipujem ze budes moc uvazovat o nej :)
edit: staci prejst toto forum a nevyzera to tak ze sa oplati investovat 100e :(
http://hardforum.com/showthread.php?t=1484148&page=9
Hmm, vypadá výborně :) takove transformer ... ale jako nevim, raději budu volit něco osvědčenějšího :) Logitech nebo Razer. Už vybírám pouze z G500 nebo Imperátora :D dnes to musím rozlousknout :D :D
Na obě jsou pěkné recenze a G500 už kvůli ceně vlastní hodně lidí a valná většina z nich jsou natoli spokojení, že říkají, že je to nejlepší myš co kdy měli :)
Na obě jsou pěkné recenze a G500 už kvůli ceně vlastní hodně lidí a valná většina z nich jsou natoli spokojení, že říkají, že je to nejlepší myš co kdy měli :)
G500 mám a teda to kolečko je tragický, hned jak dodělá tak jdu do Krysy 5/7 ;)
edit: ale zas má ty 3 boční tlačítka což se hodí ve hrách :)
edit: ale zas má ty 3 boční tlačítka což se hodí ve hrách :)
[quote=Richmond;393644]G500 mám a teda to kolečko je tragický, hned jak dodělá tak jdu do Krysy 5/7 ;)
edit: ale zas má ty 3 boční tlačítka což se hodí ve hrách :)[/quote]
Jejej co je s nim tragický? V některejch testech píšou že kolečko je slabina G500 a jinde si na něj vůbc nestěžujou. Třeba na Cnet reviews nebo kde to bylo ... nebo na Tom's .... z 10ti testovaných dopadla G500 nejlépe a to stála vedle G9X a Imperátora .....
Hmm, takže říkáš že nic moc jo? A že ty kladný ohlasy jsou jen kvůli ceně?
Užuž jsem přemýšlel jestli jí vzít na úkor Imperátora a ještě pár korun ušetřit.... hmmmm
edit: ale zas má ty 3 boční tlačítka což se hodí ve hrách :)[/quote]
Jejej co je s nim tragický? V některejch testech píšou že kolečko je slabina G500 a jinde si na něj vůbc nestěžujou. Třeba na Cnet reviews nebo kde to bylo ... nebo na Tom's .... z 10ti testovaných dopadla G500 nejlépe a to stála vedle G9X a Imperátora .....
Hmm, takže říkáš že nic moc jo? A že ty kladný ohlasy jsou jen kvůli ceně?
Užuž jsem přemýšlel jestli jí vzít na úkor Imperátora a ještě pár korun ušetřit.... hmmmm
[quote=Dash;393748]Hmm, takže říkáš že nic moc jo? A že ty kladný ohlasy jsou jen kvůli ceně?[/quote]
Mno já jí kupoval když to byla novinka a mam pocit, že přes 15kilo šla :notsure
Celkově se mi zdá odfláklá (v porovnání třeba s G5, Copperhead, Habu apod.) - klepneš na ní a slyšíš v ní ozvěnu, kolečko na úrovni geniusů (já ho využívám poměrně často + kliknutí), mechanismus je tam klasickej (plast. otubený kolečko, žádný světelný brány jako na MSIE, není ani naklopený...) ;)
Mno já jí kupoval když to byla novinka a mam pocit, že přes 15kilo šla :notsure
Celkově se mi zdá odfláklá (v porovnání třeba s G5, Copperhead, Habu apod.) - klepneš na ní a slyšíš v ní ozvěnu, kolečko na úrovni geniusů (já ho využívám poměrně často + kliknutí), mechanismus je tam klasickej (plast. otubený kolečko, žádný světelný brány jako na MSIE, není ani naklopený...) ;)
[quote=Richmond;393782]Mno já jí kupoval když to byla novinka a mam pocit, že přes 15kilo šla :notsure
Celkově se mi zdá odfláklá (v porovnání třeba s G5, Copperhead, Habu apod.) - klepneš na ní a slyšíš v ní ozvěnu, kolečko na úrovni geniusů (já ho využívám poměrně často + kliknutí), mechanismus je tam klasickej (plast. otubený kolečko, žádný světelný brány jako na MSIE, není ani naklopený...) ;)[/quote]
Ahaa, já myslel že už má taky náklop ... hmmm tak už se zase vracím ke zvažování Imperátora :D ... ikdyž odjakživa jsme slýchával, že Razer je zbytečně předražený luxus s mnohdy horším zpracováním než má logitech, který dává ty 3 roky záruky opodstatněně .....
Tak teda .... jako, už si tím vybíráním připadám jako blbec :D ..... prostřední nepoužívám tak často, ale používám.
Celkově se mi zdá odfláklá (v porovnání třeba s G5, Copperhead, Habu apod.) - klepneš na ní a slyšíš v ní ozvěnu, kolečko na úrovni geniusů (já ho využívám poměrně často + kliknutí), mechanismus je tam klasickej (plast. otubený kolečko, žádný světelný brány jako na MSIE, není ani naklopený...) ;)[/quote]
Ahaa, já myslel že už má taky náklop ... hmmm tak už se zase vracím ke zvažování Imperátora :D ... ikdyž odjakživa jsme slýchával, že Razer je zbytečně předražený luxus s mnohdy horším zpracováním než má logitech, který dává ty 3 roky záruky opodstatněně .....
Tak teda .... jako, už si tím vybíráním připadám jako blbec :D ..... prostřední nepoužívám tak často, ale používám.
Mno on je Razer vlastně MS, už od dob kuličkovýho boomslanga ;)
Aha, tak to jsem vůbec netušil :) Jediné co vím, že pro MS udělali snad před rokem Habu.
Tak jsem nakonec objednal G500, tak uvidíme. Dostal jsem na ní strašně moc kladných ohlasů od původních uživatelů MX či G sérií.
Když nebudu spokojenej, vrátim nebo prodám a koupím Imperátora ....
Když nebudu spokojenej, vrátim nebo prodám a koupím Imperátora ....
Zdravim nechcel som zakladat novu temu tak sry ze to pisem sem. Jedna sa o to ze som objavil podla mna vynikajucu mysku, hlavne co tyka pomeru Cena-vykon.
Jedna sa o SpeedLink Kudos Gaming Mouse. Celkom realne uvazujem nad tym ze si ju kupim pretoye uz styri roky pouzivam mysku kupenu v Bille za 150korun.To by soma o sebe nebol problem,len som sa zacal trosku viac venovat hram a na to chcem poriadnu misku za dobre peniaze.
Takze tu je:
http://www.alza.cz/speed-link-kudos-gaming-mouse-d144519.htm
Ma s nou niekto skusenosti? Aka je?
Mne sa zda za tu cenu fakt dobra.
Pls poradte.
Dakujem... :)
Jedna sa o SpeedLink Kudos Gaming Mouse. Celkom realne uvazujem nad tym ze si ju kupim pretoye uz styri roky pouzivam mysku kupenu v Bille za 150korun.To by soma o sebe nebol problem,len som sa zacal trosku viac venovat hram a na to chcem poriadnu misku za dobre peniaze.
Takze tu je:
http://www.alza.cz/speed-link-kudos-gaming-mouse-d144519.htm
Ma s nou niekto skusenosti? Aka je?
Mne sa zda za tu cenu fakt dobra.
Pls poradte.
Dakujem... :)
Mám zkušenost s jednou myší speedlink a byla to bída, trochu mě to přijde, že spíš platíš za design než za funkčnost.....pokud chceš nějakou dobrou myš na hry, tak připlať asi 50kč na A4Tech XL-750BH (tu osobně mám a jsem spokojen, za tu cenu výborná) nebo pokud máš větší ruce, tak můžeš vzít ještě XL-747H (ta by měla být větší, má i závažíčka)
EDIT: Jinak samozřejmostí je kvalitní podložka :) (používám steelseries QCK)
EDIT: Jinak samozřejmostí je kvalitní podložka :) (používám steelseries QCK)
Řeším teď stejný problém a mám 3 kandidáty: Ozone Smog, Ozone Radon 5K, Speed -Link Kudos.
[quote=konecnyvopa;400303]Ozone Smog, Ozone Radon 5K....[/quote]Z těch dvou určitě Radona, teda jestli vyloženě netoužíš po extrémním tvarování Smogu.
S Kudos zkušenosti nemám....
S Kudos zkušenosti nemám....
Díky, potvrdilo se, že Radon je zatím mým favoritem, tedy tím je G9x ale NE za cenu 2000,-
Mrkni ještě na GB M8000X, taky není špatná - za tu cenu ;)
[quote=husky14;400366]Mrkni ještě na GB M8000X, taky není špatná - za tu cenu ;)[/quote]
Byla také ve výběru, ale vytýká se jí dopočítávání DPI softwarově. Hlavně chci myš vypouklou do dlaně a nejméně jezdit palcem, po podložce
Byla také ve výběru, ale vytýká se jí dopočítávání DPI softwarově. Hlavně chci myš vypouklou do dlaně a nejméně jezdit palcem, po podložce
Copak o to, palec je ok, ale na druhé straně má poměrně nepohodlnou hranu a vybrání takže spíš budeš po podložce tahat malíček...
[quote=Richmond;400375]Copak o to, palec je ok, ale na druhé straně má poměrně nepohodlnou hranu a vybrání takže spíš budeš po podložce tahat malíček...[/quote]
týká se GB M8000X? Malíček mám ze své A4tech už také poloviční /Smog malíček asi řeší/
Problém je že normálně nejsou tyto myšky k vidění a osahání, psal jsem na ALZU, jestli mi dovezou do shopu alespoň 3 ks na vyzkoušení
týká se GB M8000X? Malíček mám ze své A4tech už také poloviční /Smog malíček asi řeší/
Problém je že normálně nejsou tyto myšky k vidění a osahání, psal jsem na ALZU, jestli mi dovezou do shopu alespoň 3 ks na vyzkoušení
keby si niekto chcel vyskúšať G500, tak Turzovka - Stred 423, v pohode dojdite chalani aj baby
[quote=konecnyvopa;400376]týká se GB M8000X?í[/quote]
Ano, resp. mám doma předchozí M8600 - to vykousnutí mi dost vadilo a ta hrana ještě víc (jsem zvyklý na Habu/Razery/G500). Kámoš si na to nemohl zvyknout vůbec, používá A4Tech 750. Jinak je velikostně ok a nemá tak moc useknutý "zadeček" jako G500 ;)
Ano, resp. mám doma předchozí M8600 - to vykousnutí mi dost vadilo a ta hrana ještě víc (jsem zvyklý na Habu/Razery/G500). Kámoš si na to nemohl zvyknout vůbec, používá A4Tech 750. Jinak je velikostně ok a nemá tak moc useknutý "zadeček" jako G500 ;)
Tak jsem narazil na absolutní neochotu 5 nejmenovaných e-shopů nechat mi ochytat 2-3 myšky. a to jsem byl ochoten jet 80km jednu cestu. Prý koupit, vrátit do 14 dnů, koupit atd. Takže při spočítání poštovného a benzínu to vidím na Logitech G9x. Ale dost lidem prý vadí stisk kolečka.....
Mrkni po Tescu, Datartu apod. supermarketech - myši jsou balené v blistru takže si je můžeš osahat bez vybalování ;)
[quote=Richmond;400702]Mrkni po Tescu, Datartu apod. supermarketech - myši jsou balené v blistru takže si je můžeš osahat bez vybalování ;)[/quote]
Tesco, Datart, Elektroworld tyto herní srandičky snad vyřadily z repertoáru, bohužel ...
Tesco, Datart, Elektroworld tyto herní srandičky snad vyřadily z repertoáru, bohužel ...
Mno já je tam viděl - tyhle srandičky se kupodivu prodávají celkem často ;)
[quote=Richmond;400717]Mno já je tam viděl - tyhle srandičky se kupodivu prodávají celkem často ;)[/quote]
Já bohužel ne: Olomouc, Brno, v Okay na mě hleděli jako na přízrak, když jsem chtěl Ozone smog. Připadá mi, že nastavili cenovou hranici prodávaných myší na maximum 999,- Kč. Ono, taková G9x by v kamenném stála určitě cca 2799, Ozone apod. kolem 1500,-
Já bohužel ne: Olomouc, Brno, v Okay na mě hleděli jako na přízrak, když jsem chtěl Ozone smog. Připadá mi, že nastavili cenovou hranici prodávaných myší na maximum 999,- Kč. Ono, taková G9x by v kamenném stála určitě cca 2799, Ozone apod. kolem 1500,-
Tak jsem problém vyřešil. G9x má moc tuhý stisk kolečka /kupodivu/ a vypadla. Tak jsem to riskl a objednal Ozone Radon 5K s možností vrácení. Dnes došel tak ho testuji a NEVRÁTÍM. Prostě hlodavec je opravdu OK
No vidíš, já ti to říkal :) taky se mi Radon celkem líbil....