Zdravím
Mám problém. Hraji pouze CS 1.6 na svém 5 let starém počítači se stejně starou myší. Myš se někdy sekne a ani s ni nehnu, nebo naopak střílí jak šílená a přitom nic nedržím. Asi to nebude myší, protože něco podobného se dělo i u druhé myši, kterou jsem byl nucen vyzkoušet. Co s tím?
Hlavně mi neříkejte že je to hardwarový problém... Na novej počítač už šetřím, ale teď by to pro mě byla rána přímo do srdce :).
Mám problém. Hraji pouze CS 1.6 na svém 5 let starém počítači se stejně starou myší. Myš se někdy sekne a ani s ni nehnu, nebo naopak střílí jak šílená a přitom nic nedržím. Asi to nebude myší, protože něco podobného se dělo i u druhé myši, kterou jsem byl nucen vyzkoušet. Co s tím?
Hlavně mi neříkejte že je to hardwarový problém... Na novej počítač už šetřím, ale teď by to pro mě byla rána přímo do srdce :).
Jaký to jsou myši (modely), jak jsou připojené? Co máš za podložku? Ono totiž záleží i na podkladu, já jsem tátovi dal svoji "starou" A4tech (kupoval jsem herní) a on má látkovou podložku a je blbě šitá tak, že když s ní jede po směru takovejch těch pruhů (nevím jak se tomu říká, na bavlněným triku je to vidět :), tam to je zeshora dolů většinou), tak to ucukává...
No jedna je nějaká no name - nikde není napsané jméno jen 3D Optical Mouse. A ta druhá je Microsoft. Jinak obě jsem měl na vyplém tabletu a do teď to fungovalo. Myslím že tady problém nebude.