Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 7 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 94

Téma: PC pro hraní her v ceně 10 000 - 12 500 Kč

  1. #16
    Občasný diskutér Avatar uživatele jozka.1
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    90

    Uz jsem rozhodnuty, ze pujdu do AMD + nVidie a chci to udelat tak, ze si ted koupim cely PC, ale bez GK, zatim budu mit jen integoravno na desce a za mesic po vyplate dokoupim o neco drazsi grafiku.
    Pozadavek je tedy, ze MB musi mit VGA vystup.

    Jinak se chci zeptat, musim kontrolovat od vyrobce desky podporovane pameti a presne ten typ dodrzet, nebo je to jedno?

    E: uz mam par tipu na MB:

    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=72341
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4008M1WY2OIYME

    Nebo vite nekdo o lepsim?
    Naposledy upraveno uživatelem jozka.1: 08-08-2010 v 21:50
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    Citace Původně odesláno od jozka.1 Zobrazit příspěvek
    Uz jsem rozhodnuty, ze pujdu do AMD + nVidie a chci to udelat tak, ze si ted koupim cely PC, ale bez GK, zatim budu mit jen integoravno na desce a za mesic po vyplate dokoupim o neco drazsi grafiku.
    Pozadavek je tedy, ze MB musi mit VGA vystup.

    Jinak se chci zeptat, musim kontrolovat od vyrobce desky podporovane pameti a presne ten typ dodrzet, nebo je to jedno?

    E: uz mam par tipu na MB:

    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=72341
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4008M1WY2OIYME

    Nebo vite nekdo o lepsim?
    ta od gibabytu je dobrá a pro dočasné použití dostačující(grafika) a má líp řešený sata3 než ten asus
    kontrolavat paměti můžeš stejně tam má většinou pár modelů ze začátku výroby desky a dál už nic aktuálního
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Jo, ten procesor vyměň za Athlon X4 635 C3 a jestli chceš ušetřit tu stovku, tak můžeš vzít zdroj Seasonic S12II
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Citace Původně odesláno od matyyy Zobrazit příspěvek
    a ještě 240 za poštu itage je hrozný shop stejně jak asus.cd(tam účtujou i balný)
    http://www.heureka.cz/?h[fraze]=OCZ3P1333LVAM4GK
    http://www.zbozi.cz/items?q=OCZ3P133...V&r=hp&redir=1
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér Avatar uživatele jozka.1
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    90

    A nejsou tyhle dva procesory lepsi, nez ten od AMD?

    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=72248
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=72249

    E: mensi spotrebu, vice MHz, 3x Cahce a i vetsi

    E2: k tem intel procesorum potrebuji i jinou zakl. desku, tahle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=73163 ma integrovanou GK, ale nejak se nemuzu docist jakou, nebo jak to funguje
    Naposledy upraveno uživatelem jozka.1: 09-08-2010 v 09:13
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    Citace Původně odesláno od jozka.1 Zobrazit příspěvek
    A nejsou tyhle dva procesory lepsi, nez ten od AMD?

    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=72248
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=72249

    E: mensi spotrebu, vice MHz, 3x Cahce a i vetsi

    E2: k tem intel procesorum potrebuji i jinou zakl. desku, tahle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=73163 ma integrovanou GK, ale nejak se nemuzu docist jakou, nebo jak to funguje
    to protože i3 má grafidké jádro v sobě "Středně výkonný procesor řady Intel Core i3, 2 fyzická jádra s podporou HyperThreading (4 virtuální jádra), jádro Clarkdale, soket LGA1156, frekvence 3.06GHz, 4MB vyrovnávací paměti L3 cache (2x 256kB L2), 32nm výrobní proces, integrovaný DDR3 paměťový řadič do 1333MHz, integrované grafické jádro Intel GMA HD (733MHz), TDP 73W."
    já bych šel do AMD-fyzicky čtyři jádra ten doporučovaný X4 C.3 lepší int. grafika(zatím,jak píšeš) a chybějící L3 na výkonu nepoznáš,soudím tak podle sebe.Leda že bys dělal hodně třeba úpravu fotek nebo videa v tom byl intel vždy o něco lepší
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od jozka.1 Zobrazit příspěvek
    To už bych si připlatil pětikilo za plnotučný Phenom II X4, který je na tom lépe. Ale i Athlon II X4 je pro Core i3 důstojný soupeř, navíc za méně peněz. Viz testy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Neřekl bych, že by v tom byl konkrétně tento dvoujádrový intel lepší (videa), 4 jádra je furt víc než 2 s hyperthreadingem, rozhodně toho Athlona X4...(nebo takhle, například i5-661 porazí v některých případech Athlona X4 630, podle testu, ale s i3 to podle mě bude naopak, navíc, když bereme v úvahu silnějšího athlona...k tomu si připočíst cenu a prostě Intel se nevyplatí....). Navíc v testech je vidět, že ten Athlon je i ve hrách dobrý (navíc s větším taktem na tom bude lépe, než ten v testu) a hodně her už začíná podporovat ve hrách čtyřjádrové procesory (viz. Unreal Tournament 3) a tam Phenom X2 už výrazně ztrácí, v ostatních případech je to skoro nastejno....
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Občasný diskutér Avatar uživatele jozka.1
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    90

    Tak to je dobre, pac se mi vic libi to AMD i ta zakladni deska je lepsi nez pro Intel.


    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=77119
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=71199
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=67943
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=74749

    Takze takhle? A ten procesor jaky? http://www.czechcomputer.cz/fulltext...type=stockitem

    A jeste dotaz ohledne pameti, jestli nestaci nejaky levnejsi ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Citace Původně odesláno od jozka.1 Zobrazit příspěvek
    A jeste dotaz ohledne pameti, jestli nestaci nejaky levnejsi ...
    Jestli chces jenom nějakou "propojku" aby to šlo spustit tak si kup co chceš , za sebe říkám, že na časování pamětí se dá získat pár (víc než jen pár) GB/s a u AMD pomáhá snížení latencí
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Občasný diskutér Avatar uživatele jozka.1
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    90

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Jestli chces jenom nějakou "propojku" aby to šlo spustit tak si kup co chceš , za sebe říkám, že na časování pamětí se dá získat pár (víc než jen pár) GB/s a u AMD pomáhá snížení latencí
    Takze si mam koupit ty co mam v sestave, nebo ktere?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od jozka.1 Zobrazit příspěvek
    ADX635WFGM?BOX. Jde o novější revizi.

    Citace Původně odesláno od jozka.1 Zobrazit příspěvek
    A jeste dotaz ohledne pameti, jestli nestaci nejaky levnejsi ...
    Nech stávající.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Občasný diskutér Avatar uživatele jozka.1
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    90

    Takze tahle: http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...R801RM101WXU01

    sestava uz je konecna, snad

    Nebo nejake napady, rady, neco by slo lepe?
    Naposledy upraveno uživatelem jozka.1: 09-08-2010 v 12:26
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Link je chybný. Správný vygeneruješ pomocí tlačítka odkaz na košík.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 7 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. PC pro hraní her v ceně 22 500 - 25 000 Kč
    Od JackFlash v sekci PC - nová sestava
    Reakcí: 50
    Poslední příspěvek: 14-05-2012, 12:07
  2. PC pro hraní her v ceně 22 500 - 25 000 Kč
    Od Pechy91 v sekci PC - nová sestava
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 16-02-2012, 20:57
  3. PC pro hraní her v ceně 7 500 - 10 000 Kč
    Od Krzy v sekci PC - nová sestava
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 15-02-2012, 16:13
  4. PC pro hraní her v ceně 20 000 - 22 500 Kč
    Od kolex v sekci PC - nová sestava
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 23-12-2010, 14:16
  5. PC pro hraní her v ceně 10 000 - 12 500 Kč
    Od Hellow v sekci PC - nová sestava
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 16-12-2010, 19:02