Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 7 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 94

Téma: PC pro hraní her v ceně 10 000 - 12 500 Kč

  1. #31
    Občasný diskutér Avatar uživatele jozka.1
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    90
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Občasný diskutér Avatar uživatele jozka.1
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    90

    Jeste dotaz, mam doma tenhle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=46649 chladic, bude moc byt i na teto zakldni desce? Je pro socket AM2, ale nevim, jestli bude moc byt i na AM3
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Mě se zdá sestava OK.

    Citace Původně odesláno od jozka.1 Zobrazit příspěvek
    Jeste dotaz, mam doma tenhle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=46649 chladic, bude moc byt i na teto zakldni desce? Je pro socket AM2, ale nevim, jestli bude moc byt i na AM3
    Dle výrobce kompatibilní je.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Nech stávající.
    Proč? Vždyť mají 1.7-1.9v a CL9
    Pokud chce mermomocí 1600 tak opět stačí přihodit 3kila http://www.lan-shop.cz/ocz-ocz3p1600c6lv4gk-105902 a má CL6 @ 1.65v

    To se na mě nezlob (nebo klidně zlob) ale rozdíl mezi CL9 a CL6 pozná, kdyby to bylo CL9 vs CL8 tak neřeknu...

    edit: mimochodem ty oczka jsou defacto přebraný Obsidiany (Micron, low voltage, 1333 CL8 @ 1.5v)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Občasný diskutér Avatar uživatele jozka.1
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    90

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Proč? Vždyť mají 1.7-1.9v a CL9
    Pokud chce mermomocí 1600 tak opět stačí přihodit 3kila http://www.lan-shop.cz/ocz-ocz3p1600c6lv4gk-105902 a má CL6 @ 1.65v

    To se na mě nezlob (nebo klidně zlob) ale rozdíl mezi CL9 a CL6 pozná, kdyby to bylo CL9 vs CL8 tak neřeknu...

    edit: mimochodem ty oczka jsou defacto přebraný Obsidiany (Micron, low voltage, 1333 CL8 @ 1.5v)
    Takze ktery pameti? Tyhle uz jsou dost drahy, nepotrebuji za kazdou cenu 1600 - klidne i 1333MHz.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    To se na mě nezlob (nebo klidně zlob) ale rozdíl mezi CL9 a CL6 pozná, kdyby to bylo CL9 vs CL8 tak neřeknu...
    Dej sem odkaz na nějaký seriozní článek, který to potvrzuje. Z testů, které jsem četl vyplývá, že v reálných aplikacích je přínos rychlejších pamětí obvykle velmi malý.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    U AMD? Tak to právě vůbec. A už od dob prvních DDRek, od Phenomů to platí tuplem - na řekněme standartních CL9 mívají často latence kolem 50ms, co takt dolu to 5-7ms dolu a u propustnosti kolem 1GB/s víc
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Občasný diskutér Avatar uživatele jozka.1
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    90

    A poradite mi tedy, nejake ramky, levnejsi?

    http://www.alfacomp.cz/php/index.php...5L1400821Y50AL

    A-Data Vitesta +Series 4GB (kit 2x 2GB) 1600 MHz ty nevypadaji spatne a maji CL8
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    U AMD? Tak to právě vůbec. A už od dob prvních DDRek, od Phenomů to platí tuplem
    Pokud se podívám třeba sem, tak žádné propastné rozdíly nevidím.

    Citace Původně odesláno od jozka.1 Zobrazit příspěvek
    http://www.alfacomp.cz/php/index.php...5L1400821Y50AL
    A-Data Vitesta +Series 4GB (kit 2x 2GB) 1600 MHz ty nevypadaji spatne a maji CL8
    Momentálně nejsou skladem. Ale použít se samozřejmě dají.
    Naposledy upraveno uživatelem r34ktor: 09-08-2010 v 13:30
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Občasný diskutér Avatar uživatele jozka.1
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    90

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Momentálně nejsou skladem. Ale použít se samozřejmě dají.
    Tak pak ty Zeppelin Gold - Evolve 4GB (kit 2x 2GB) 1333MHz, ale jsou jen 1333MHz, to asi pujde poznat. Mam teda vzit s CL8 ty 1333MHz a nebo CL9 + 1600MHz?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Pokud se podívám třeba sem, tak žádné propastné rozdíly nevidím.

    ...a je to blbej 3DMark
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Takové rozdíly možná uspokojí taktovače, kteří postují výsledky do různých žebříčků, ale běžný uživatel v praxi nepostřehne rozdíl.

    Citace Původně odesláno od jozka.1 Zobrazit příspěvek
    Tak pak ty Zeppelin Gold - Evolve 4GB (kit 2x 2GB) 1333MHz, ale jsou jen 1333MHz, to asi pujde poznat. Mam teda vzit s CL8 ty 1333MHz a nebo CL9 + 1600MHz?
    Zeppeliny bych nebral, ale raději se držel osvědčených značek.
    Naposledy upraveno uživatelem r34ktor: 09-08-2010 v 13:46
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Takové rozdíly možná uspokojí taktovače...
    Právě, že dostaneš víc než kdybys zvedal FSB (myslím latenci), propustnost je až vedlejší efekt. A veř tomu, že na X4 budeš mít jó problém jít pod 50us
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Občasný diskutér Avatar uživatele jozka.1
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    90

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Takové rozdíly možná uspokojí taktovače, kteří postují výsledky do různých žebříčků, ale běžný uživatel v praxi nepostřehne rozdíl.


    Zeppeliny bych nebral, ale raději se držel osvědčených značek.
    Ach jo Ja tam necham ty Ram pameti, ktere jsou v kosiku a bude to.

    Tohle uz je konecna sestava i s bednou, kterou budu objednavat.

    Uz je vse dobre?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od jozka.1 Zobrazit příspěvek
    Uz je vse dobre?
    Ne. Elite je papír. Vem Centurion.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 7 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. PC pro hraní her v ceně 22 500 - 25 000 Kč
    Od JackFlash v sekci PC - nová sestava
    Reakcí: 50
    Poslední příspěvek: 14-05-2012, 12:07
  2. PC pro hraní her v ceně 22 500 - 25 000 Kč
    Od Pechy91 v sekci PC - nová sestava
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 16-02-2012, 20:57
  3. PC pro hraní her v ceně 7 500 - 10 000 Kč
    Od Krzy v sekci PC - nová sestava
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 15-02-2012, 16:13
  4. PC pro hraní her v ceně 20 000 - 22 500 Kč
    Od kolex v sekci PC - nová sestava
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 23-12-2010, 14:16
  5. PC pro hraní her v ceně 10 000 - 12 500 Kč
    Od Hellow v sekci PC - nová sestava
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 16-12-2010, 19:02