Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 4 z 7 PrvníPrvní ... 23456 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 94

Téma: PC pro hraní her v ceně 10 000 - 12 500 Kč

  1. #46
    Občasný diskutér Avatar uživatele jozka.1
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    90

    Dobre, diky moc vsem za rady a za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Občasný diskutér Avatar uživatele jozka.1
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    90

    Ahoj, uz zase otravuji

    Jeste jsem konzultoval s par lidma ty pameti a pry jsou dosti nevyhovujici, mohl by mi nekdo poradit, ktere mam konkretne vzit k teto sestave?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Starousedlík SHW Avatar uživatele NHKG
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,142

    Citace Původně odesláno od jozka.1 Zobrazit příspěvek
    pry jsou dosti nevyhovujici,
    A v čem? Ty paměti, co jsi tam měl, jsou naprosto vyhovující. Můžeš vzít prakticky jakýkoliv kit 2x2GB DDR3 pamětí (šance na nekompatibilitu s deskou je velmi malá). Osobně bych vzal ty nejlevnější: http://www.alfacomp.cz/php/product.p...400821Y50ALIYL
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Občasný diskutér Avatar uživatele jozka.1
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    90

    Citace Původně odesláno od NHKG Zobrazit příspěvek
    A v čem? Ty paměti, co jsi tam měl, jsou naprosto vyhovující. Můžeš vzít prakticky jakýkoliv kit 2x2GB DDR3 pamětí (šance na nekompatibilitu s deskou je velmi malá). Osobně bych vzal ty nejlevnější: http://www.alfacomp.cz/php/product.p...400821Y50ALIYL
    Spatne casovani, CL9 uz je moc, ze pry to bude hodne zpomalovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Starousedlík SHW Avatar uživatele NHKG
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,142

    Moc by to zpomalovat nemělo (do 5% rozdílu), podle mě se investice do pamětí nevyplatí. Bohužel najít test rychlosti PC s procesorem AMD v závislosti na frekvenci a časování pamětí je skoro nemožné - takže to nejde nějak dokázat. (Třeba někdo jiný zná a dá link)
    Zkuste si pročíst aspoň starý místní test na procesoru Intel.

    Pokud chcete lepší paměti, nejvíc se mi líbí A-Daty za 2250Kč, CL8, 1600MHz. . Jinak klidně si projděte ceník v eshopu a podívejte, jaké by se vám líbily, za cenu kolem 3000Kč se dají sehnat i s CL7 a 1600MHz.

    EDIT: Nechce se mi číst celý topic znova, takže nevím, jestli se plánuje taktování. I paměti jdou taktovat. A i když nebudete taktovat, tak bude potřeba v Biosu nastavit všem lepším pamětem napětí, časování a frekvenci (jinak poběží na stejných parametrech jako ty nejlevnější).
    Naposledy upraveno uživatelem NHKG: 10-08-2010 v 09:36
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Občasný diskutér Avatar uživatele jozka.1
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    90

    Dobre

    Jeste dotaz, kdyz mohu osadit tuto zakladni desku 2 GK, muzou to byt i nVidie, nebo jen Ati?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Citace Původně odesláno od jozka.1 Zobrazit příspěvek
    Dobre

    Jeste dotaz, kdyz mohu osadit tuto zakladni desku 2 GK, muzou to byt i nVidie, nebo jen Ati?
    Čo keby si trošku rozmýšľal a hľadal informácie - napríklad na stránke výrobcu základnej dosky .... dočítal by si sa 2 PCI-E 2.0 x16 interface with ATI Hybrid CrossFireX support for ultimate graphics performance
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Občasný diskutér Avatar uživatele jozka.1
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    90

    Citace Původně odesláno od robky Zobrazit příspěvek
    Čo keby si trošku rozmýšľal a hľadal informácie - napríklad na stránke výrobcu základnej dosky .... dočítal by si sa 2 PCI-E 2.0 x16 interface with ATI Hybrid CrossFireX support for ultimate graphics performance
    Praveze dival, tak jsem se radsi jeste zeptal...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Citace Původně odesláno od NHKG Zobrazit příspěvek
    Zkuste si pročíst aspoň starý místní test na procesoru Intel.
    Jenže tohle je test s Intel platformou, kde je výkonový rozdíl při nižší latenci nepatrný. U AMD je to jinak.

    edit: za sebe osobně říkám, že A-Data bych si vzhledem k ceně (prostě to není hitovka jako DDR800) nedal ani do pc v kuchyni, Kinstony zase berou vypatlanci (něco jako Verbatim v médiích) a pak se diví, že to nedostanou pod chladič takže zbývá co? Corsair, Mushkin, Patriot, Team Group, GSkill, OCZ a poslední jmenovaný jsem linkoval - za ty prachy nic lepšího neni.
    Naposledy upraveno uživatelem johny__g: 10-08-2010 v 14:47 Důvod: Použity vhodnější výrazy. Richmondovi trochu ujely nervy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Pokud chce mermomocí 1600 tak opět stačí přihodit 3kila http://www.lan-shop.cz/ocz-ocz3p1600c6lv4gk-105902 a má CL6 @ 1.65v
    Koukám, že mimo argumentace ti moc nejde ani matematika.

    Odkazované paměti jsou totiž o 988,5 Kč dražší, navíc zaplatí dalších 150 Kč za dobírku z jiného shopu.

    Paměti Kingston lze pochopitelně provozovat i na nižší frekvenci s nižšími latencemi (např. 1066@7-7-7-20, či 1218@8-8-8-22 při napětí 1,5V). Výšku mají také standardní.

    Pro přetaktovače a ladiče jsou OCZ nesporně výborné paměti, ale běžnému uživateli se připlácet nevyplatí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Koukám, že mimo argumentace ti moc nejde ani matematika.
    Milej, zlatej - ještě včera tam bylo 2.6k (čerpal jsem z http://www.zbozi.cz/items?q=OCZ3P160...Z&r=hp&redir=1)

    edit: OCZka asi provozovat na nižších frekvencích nejdou
    A jinak pro přetaktovávače jsou tu jiný - již před nějakou dobou začali OCZ přebírat takže se jim moc nad specifikace nechce (Patrioty jdou o rozhodně o dost výš než, GSkilly a Mushkiny taky, ale o oc tu nepadlo ani slovo)

    edit2: já nevim co furt máte s tou alfou - jsem předpokládal, že jí tu používáte kvůli košíku a ne kvůli tomu, že má výber napikaču (protože jak všichni víme, tupý stádo bere cajky, ale hodně...)
    Naposledy upraveno uživatelem Richmond: 10-08-2010 v 17:19
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Milej, zlatej - ještě včera tam bylo 2.6k (čerpal jsem z http://www.zbozi.cz/items?q=OCZ3P160...Z&r=hp&redir=1)
    Nu dobrá. I tak si myslím, že to za příplatek cca 450 Kč (rozdíl ceny + doprava) nemá cenu řešit.

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    OCZka asi provozovat na nižších frekvencích nejdou
    Jistě že jdou. Rozbor u Kingstonu byl určen uživateli jozka.1, protože mu kamarádi řekli, že s CL9 bude jeho PC šnek a teď kvůli tomu nemůže spát. Ve skutečnosti ale pravděpodobně paměti pojedou na nižší frekvenci (AMD doporučuje pro Athlon II X4 1066, či 1333), jinak by to byl defacto OC.

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    já nevim co furt máte s tou alfou - jsem předpokládal, že jí tu používáte kvůli košíku a ne kvůli tomu, že má výber napikaču (protože jak všichni víme, tupý stádo bere cajky, ale hodně...)
    Víš v čem je tvůj problém? Máš pocit, že tvůj názor je jediný správný. Typicky je to vidět na stranění Asusu. Pak se nemůžeš divit, že lidi berou tvoje návrhy s rezervou.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Občasný diskutér Avatar uživatele jozka.1
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    90

    Ahoj, mam jeste jeden dotaz

    Velmi potěšující rys tohoto modelu je i integrovaný 128bitový dvoukanálový paměťový řadič RAM, který eliminuje potřebu FSB, neboť zajistí přímou komunikaci mezi procesorem a operační pamětí, což v praxi znamená navýšení výkonu a datové propustnosti při nižším zpoždění. Podporované operační paměti jsou typu DDR2 i DDR3 taktované na 1066 MHz, respektive 1333 MHz.
    Tohle jsem nasel o AMD Athlon II X4 635 rev. C3, ktery si budu kupovat a chtel jsem se zeptap, zase RAM , jestli tedy budu muset nastavit RAM v biosu na 1333MHz. Jestli tedy neni uplne zbytecne kupovat 1600MHz, kdyz to neni ani za potrebi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Ten procesor zvládně i 1600MHz, tady spíš záleží na základní desce a pamětech samotných jestli to zvládnou bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Občasný diskutér Avatar uživatele jozka.1
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    90

    Ahoj, mam jeste dotaz?

    Utahne ten zdroj co tam je tuhle sestavu, ikdyz budu taktovat CPU a GK?

    http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...IA01I3001YRR01

    Diky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 7 PrvníPrvní ... 23456 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. PC pro hraní her v ceně 22 500 - 25 000 Kč
    Od JackFlash v sekci PC - nová sestava
    Reakcí: 50
    Poslední příspěvek: 14-05-2012, 12:07
  2. PC pro hraní her v ceně 22 500 - 25 000 Kč
    Od Pechy91 v sekci PC - nová sestava
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 16-02-2012, 20:57
  3. PC pro hraní her v ceně 7 500 - 10 000 Kč
    Od Krzy v sekci PC - nová sestava
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 15-02-2012, 16:13
  4. PC pro hraní her v ceně 20 000 - 22 500 Kč
    Od kolex v sekci PC - nová sestava
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 23-12-2010, 14:16
  5. PC pro hraní her v ceně 10 000 - 12 500 Kč
    Od Hellow v sekci PC - nová sestava
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 16-12-2010, 19:02