Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 5 z 7 PrvníPrvní ... 34567 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 61 až 75 z 94

Téma: PC pro hraní her v ceně 10 000 - 12 500 Kč

  1. #61
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Utáhne, i když pokud chceš taktovat, tak bych volil něco lepšího - např. Seasonic S12II-430 430W Bronze. Ale pokud to taktování nebude nějaké drastické (bez zvyšování napětí), tak by měl být i ten, co tam máš (jinak na taktování by se hodil i nějaký lepší chladič na CPU). Jinak disk bych vyměnil za WD Blue WD5000AAKS a pokud to finance umožní, tak vyměnil case za Centurion Light, přece jenom rozdíl v ceně je minimální, ale v použitelnosti vcelku značný (Elite je "papír"). Jinak je to OK

    EDIT: Ještě jedna věc, základní desku ASUS M4A87TD/USB3, novější chipset a lepší integrace nových rozhraní, navíc Gigabyte má špatnou regulaci větráků (tato ASUSka by na tom měla být lépe)
    Naposledy upraveno uživatelem Jandaskunk: 19-08-2010 v 00:52
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #62
    Občasný diskutér Avatar uživatele jozka.1
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    90

    Ahoj
    Ten disk se mi nejak nezda, tady ma dost velkou poruchovost, jinak s tou deskou a skrini souhlasim Pak s tim zdrojem, co tento?
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...40000000000Q3N
    Za ty same penize a ma vetsi vykon
    Naposledy upraveno uživatelem jozka.1: 19-08-2010 v 09:06 Důvod: zapomnel jsem link
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #63
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Citace Původně odesláno od jozka.1 Zobrazit příspěvek
    Pak s tim zdrojem, co tento?
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...40000000000Q3N
    Za ty same penize a ma vetsi vykon
    Nemá. nevěř tomu co se píše. Těch 550 W je jen špičkový výkon, který zdroj zvládne dodávat chvíli. Trvalý maximální je 500 W, ale třeba na 12 V větvi má stejné proudy jako ten Seasonic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #64
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Poruchovost podle CZC je třeba brát s rezervou, někdy tam mají výrobky, kde píšou 0% poruchovost i když už se nějakou dobu prodávaj, takže to maj málo aktualizovaný, někde vůbec. Navíc je třeba i počítat, že se WDček prodává víc než Samsungů, takže je jasný, že se jich víc vrátí, na toto číslo bych se vůbec neohlížel. Samsunga můžeš chytnout špatnej kus stejně jako WDčko, navíc u Samsungu si hodně lidí stěžuje na divné pazvuky apod. a bývá hlučnější.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #65
    Občasný diskutér Avatar uživatele jozka.1
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    90

    Tak ja vezmu tento, protoze grafiku budu menit Ati 5770 za nVidii QTX 460 Takze abych to mel jisty A jak CPU, tak GK chci taktovat a CPU tak kolem 3,6GHz.

    Co vy na ten zdroj?

    E: jinak domam mam tenhle chladic na CPU, tak ho vyzkousim a kdyz tak koupim novejsi...
    Naposledy upraveno uživatelem jozka.1: 19-08-2010 v 10:41 Důvod: chldic
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #66
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Ten zdroj to utáhne, ale vzal bych aspoň plnohodnotný Seasonic S12II-430 430W Bronze, případně jeho 520W verzi. A pokud budeš brát 768MB verzi GTX460, tak MSI s referenčním chladičem
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #67
    Občasný diskutér Avatar uživatele jozka.1
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    90

    Takze takhle. Musim vzit tu zakladni desku od Gigabyte, protoze u Asusu bych nemel zadny PCIe x1, protoze grafika do nej zasahuje A HDD vezmu ten WD.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #68
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Vem tu ASUS, má tam PCI-e x4, do toho vrazíš kartu i na PCI-E x1
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #69
    Občasný diskutér Avatar uživatele jozka.1
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    90

    Tak jsem to vymyslel takto: http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...010XTE010VWR01
    Procesor jsem vymenil a bude po odemceni dalsich jader vykonejsi nez AMD Athlon II X4 635.

    Co vy na to?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #70
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    Citace Původně odesláno od jozka.1 Zobrazit příspěvek
    Tak jsem to vymyslel takto: http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...010XTE010VWR01
    Procesor jsem vymenil a bude po odemceni dalsich jader vykonejsi nez AMD Athlon II X4 635.

    Co vy na to?
    Ale to odomknutie nemusí prebehnúť správne, prečo si radšej nepriplatiť za plnohodnotné 4-jadro, akurát bez L3 cache, ale máš istotu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #71
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    Citace Původně odesláno od jozka.1 Zobrazit příspěvek
    Tak jsem to vymyslel takto: http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...010XTE010VWR01
    Procesor jsem vymenil a bude po odemceni dalsich jader vykonejsi nez AMD Athlon II X4 635.

    Co vy na to?
    doporučuju toto (část o disku a case)
    http://www.svethardware.cz/forum/sho...6&postcount=61
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #72
    Občasný diskutér Avatar uživatele jozka.1
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    90

    K disku jsem se vyjadril ten vymenim, akorat jsem ho zapomnel vymenit v kosiku a na bednu penize nejsou... zatim.

    Jinak jeste nejaky nazor na to odemknuti?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #73
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    52

    Odemykání jader je sázka do loterie. Jádro může být plně funkční, nefunkční, nebo též v jakémkoli stavu mezi tím.

    Pokud jste si jist, že Vám 3 jádra budou stačit, pak bych bez výčitek doporučil X3 procesor, neboť 4. jádro bude v případě rozumné funkčnosti příjemným bonusem, pokud jste na pochybách, byl bych nakloněn spíše X4 procesoru, kde máte jistotu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #74
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Souhlasím s předchozím příspěvkem...ten Phenom je značně nevýhodný a na správné bezchybné odemknutí je velmi malá šance. Pokud využiješ 4 jádra, tak rozhodně Athlon X4, absence L3 cache není takový propad výkonu jako absence jádra (v aplikacích, které to využijí - v poslední době čím dál více her např.). Navíc nevím jak je to u SB850, jestli je ta možnost odemykání tam vůbec umožněna. Zamyslel bych se nad tou case, jak psal matyyy, rozdíl v ceně jsou 3 stovky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #75
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    když trefí na serii např. CACYC tedy uprostřed by mělo být písmenko C tak je velká šance že ho odemkne a bude 100% ní ,navíc tyhle kousky jsou docela povedný,hodně jsem pročítal než jsem koupil sám X3 a váhal jsem právě mezi těmito dvěma cpu tedy X2 555 Be a X3 440,jenže mě limitovala žena (prachy,prachy....)takže u mě vyhrál X3
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 5 z 7 PrvníPrvní ... 34567 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. PC pro hraní her v ceně 22 500 - 25 000 Kč
    Od JackFlash v sekci PC - nová sestava
    Reakcí: 50
    Poslední příspěvek: 14-05-2012, 12:07
  2. PC pro hraní her v ceně 22 500 - 25 000 Kč
    Od Pechy91 v sekci PC - nová sestava
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 16-02-2012, 20:57
  3. PC pro hraní her v ceně 7 500 - 10 000 Kč
    Od Krzy v sekci PC - nová sestava
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 15-02-2012, 16:13
  4. PC pro hraní her v ceně 20 000 - 22 500 Kč
    Od kolex v sekci PC - nová sestava
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 23-12-2010, 14:16
  5. PC pro hraní her v ceně 10 000 - 12 500 Kč
    Od Hellow v sekci PC - nová sestava
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 16-12-2010, 19:02