Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: 3 a více tlačítek najednou

  1. #1
    Občasný diskutér Avatar uživatele tonda pařmen
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    88

    Vždycky když zmačknu 3 a více tlačítek najednou tak v pc pípá a nejde ani jedno tlačítko. Mam PS/2, a kdybych sehnal USB bude v tomhle směru lepší?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Tak to by me taky zajimalo. Obcas me to pekne stve.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,779

    jj taky se pridavam
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SHW Avatar uživatele BlackFrog
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    589

    taky se pridavam a zaroven k tomu neco reknu - na stare klavesnici mi to pipalo pri 3 tlacitkach, u nove drazsi klavesnice je to az u ctyr tlacitek. PS/2
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,779

    Citace Původně odesláno od BlackFrog
    taky se pridavam a zaroven k tomu neco reknu - na stare klavesnici mi to pipalo pri 3 tlacitkach, u nove drazsi klavesnice je to az u ctyr tlacitek. PS/2
    cim drazsi klavesnice tim vic tlacitek zvlada jo? ma nekdo extra drahy exemplar s 5 zaroven fungujicimi klavesamy? v jake cenove relaci se tyto klavesnice pohybuji?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SHW Avatar uživatele BlackFrog
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    589

    Citace Původně odesláno od mech13
    cim drazsi klavesnice tim vic tlacitek zvlada jo? ma nekdo extra drahy exemplar s 5 zaroven fungujicimi klavesamy? v jake cenove relaci se tyto klavesnice pohybuji?
    no ja nevim je to takovy divny ale je to tak sam sem se divil tahle stala okolo 1200kč.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele first.indian
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    705

    U nekterych klavesnic nejde ani tak o pocet klaves ktere stisknete ale jde i o to ktere klavesy konkretne stiknete. Ja mel vetsinou problem pri hrani nejakeho NFS.Hral jsem na sipkach a kdyz jsem chtel jet do zatacky (stisknuta klavesa dopredu + zataceni doleva pripadne doprava) a do toho dat nitro (myslim to byla klavesa ALT) tak to vzdy krasne zapipalo a ja skoncil ve svodidlech Nakonec jsem to vyresil tak ze jsem se naucil hrat naucil ovladat tuto hru na numericke klavesnici a byl klid... Jinak na moji soucasne klavesnici (MS Natural Ergonomic Keyboard 4000) uz muzu konecne hrat i na sipkach a zbesile mackat co chci (jeste se mi nestalo ze by se sekla)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SHW Avatar uživatele BlackFrog
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    589

    Citace Původně odesláno od first.indian
    U nekterych klavesnic nejde ani tak o pocet klaves ktere stisknete ale jde i o to ktere klavesy konkretne stiknete. Ja mel vetsinou problem pri hrani nejakeho NFS.Hral jsem na sipkach a kdyz jsem chtel jet do zatacky (stisknuta klavesa dopredu + zataceni doleva pripadne doprava) a do toho dat nitro (myslim to byla klavesa ALT) tak to vzdy krasne zapipalo a ja skoncil ve svodidlech Nakonec jsem to vyresil tak ze jsem se naucil hrat naucil ovladat tuto hru na numericke klavesnici a byl klid... Jinak na moji soucasne klavesnici (MS Natural Ergonomic Keyboard 4000) uz muzu konecne hrat i na sipkach a zbesile mackat co chci (jeste se mi nestalo ze by se sekla)
    jo NFS... nemoh sem si vzpomenout na jake hre jsem poznal ze to ta nova zvlada lip, bylo to NFS... a myslim ze jeste Pro evolution soccer 5 (beh s dvouma sipkama + sprint + strela) - > takze mi ted dochazi ze ta nova zvlada obcas i 5 tlacitek
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SHW Avatar uživatele SmartMole
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    308

    Je to o čipu co je v klávesnici. V herních klávesnicích obvykle bývají jedny z nejlepších. Každopádně drahá klávesnice není zárukou dobrého čipu a naopak. Například na Benq A800 za 235 kč výše zmiňované kombinace fungují bez problémů. Jinak na Microsoft Ergonomic Nartural 4000 fungují také bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    106

    Já mám klávesnici od microsoftu a nemám žádný problém s tlačítky,třeba dám př: když třeba hraji závodní hru-toca race driver 3 tak zmáčknu šipku nahoru,doleva,doprava a k tomu klidně i mezerník a nic se neděje všechno jede v poho a k tomu mám nějakou levnou klávesnici asi do 300Kč.Nemusí být vždy pravda když je klávesnice drahá,že je lepší než levnější .
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    ja mam klavesnici za 120 kc nejakyho geniuse a taky zadnej problem nemam
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    radši si koupím lepší grafarnu než myš za dva litry jak to dělají někteří
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Sociální sítě: Program pro sdílení do více FB skupin najednou
    Od Michellin v sekci Internet
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 01-12-2014, 12:24
  2. Myši: Problém s nastavením tlačítek ve hře
    Od Young_Caesar v sekci Periferie
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 17-04-2013, 14:24
  3. Klávesnice: Genius SlimStar 335 nefunčnost multimediálních tlačítek
    Od HondaRS v sekci Periferie
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 19-02-2010, 16:47
  4. Myši: genius agama 535 a hlučnost tlačítek?
    Od rozinek v sekci Periferie
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 16-12-2009, 13:53
  5. Více ovladačů pro grafiku najednou?
    Od jagged v sekci Ovladače a BIOSy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-10-2007, 12:52