Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: USB na monitoru Philips 220X1SW

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    16

    Dobrý den,
    mám monitor Philips 220X1SW, který má na zadní straně USB port 2.0, ale nedaří se mi ho zprovoznit. Jednoduše když tam cokoliv připojím, tak to počítač prostě nenajde, jako kdybych nic neudělala. Monitor je k počítači připojený přes DVI port, přes VGA mi to ani nejde, ale to je zase jiný problém, navíc ne tak zásadní...
    Nemohl by mi někdo prosím poradit kde by mohla být chyba? Hledala jsem už všude možně, ale ani v návodu jsem nic nevyčetla, tam jen píšou něco o tom co je USB a že to prostě funguje.
    Předem moc děkuju.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    USB port v monitore musíš prepojiť usb káblom s USB portom v počítači - inak to nepôjde
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Tenhle kabel strčíš do konektoru úplně vpravo a druhý konec do PC
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    Citace Původně odesláno od robky Zobrazit příspěvek
    USB port v monitore musíš prepojiť usb káblom s USB portom v počítači - inak to nepôjde
    ...a slouží potom jako HUB pro další připojená USBzařízení (ne všechna).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    16

    No takže jednoduše je to USB tam úplně k ničemu, protože to stejně musím zapojit do USB v počítači... No tak děkuju za rady alespoň mě nemusí trápit co s tím je... Kdyby alespoň ten kabel dávali do balení, tak to pochopím...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    Citace Původně odesláno od Marlonka Zobrazit příspěvek
    No takže jednoduše je to USB tam úplně k ničemu, protože to stejně musím zapojit do USB v počítači... No tak děkuju za rady alespoň mě nemusí trápit co s tím je... Kdyby alespoň ten kabel dávali do balení, tak to pochopím...
    Jáák k ničemu??? Je to prostě HUB, česky rozbočovač, tudíž si na to můžeš připojit KBD nëbo Mickeyho-MOUSE...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Citace Původně odesláno od Marlonka Zobrazit příspěvek
    No takže jednoduše je to USB tam úplně k ničemu, protože to stejně musím zapojit do USB v počítači...
    A jak myslíš, že by si ty data do toho PC dostala? Přes grafický výstup grafické karty nebo jak? Je to prostě USB HUB, jak už podotkl kolega a určitě je jednoduší píchnout flash disk apod. doboku do monitoru, než se ohýbat k PC (pokud není na stole) nebo nedejbože, když nejsou porty ve předu, něco připojovat zezadu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    Citace Původně odesláno od Jiri@tncm Zobrazit příspěvek
    ...nedejbože, když nejsou porty ve předu, něco připojovat zezadu.
    Cheche přesně takhle jsem se "pomstil" manželce, když jsem jí dal na chatu starou serverovou bednu s portama USB jen z přídavný desky v PCI a musí pěkně na každé zasunutí flashky šátrat prstíkama vzadu u stěny, kam nevidí... to je panečku tělocvik.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    16

    StD: No já vím co je HUB, ale když tam ten port je jen jeden, tak je to prostě jen "prodlužovačka" přes monitor. Místo kabelu A-B si můžu koupit A-A a mám to ještě lepší protože to bude dostupnější...

    Jiri@tncm: No ten port je zezadu, sice na kraji, ale není na něj vidět, takže je pro mě lepší se ohnout k počítači. No jinak jsem myslela že ty kabely uměj trochu víc, hlavně ten "speciální" DVI... Njn, já nejsem tak zběhlá v kompech, mě zajímá výsledek, ne jak to funguje, takže zapojení USB do grafický karty mi nedělá problém.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    DVI je základní digitální video rozhraní pro monitory, takže nic speciálního . Ale hlavní je, že je digitální a nezhoršuje se přenos obrazu jako přes ten klasický modrý VGA, co se používal u CRT monitorů. A přenáší jen video signál, data ne Takže pokud tě zajímá výsledek, tak je DVI konektor pro tebe dobrý (problémy s VGA konektorama a LCD monitorama s vyšším rozlišením jsem viděl a děkuji nechci ), ale neumí holt všechno najednou
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    Citace Původně odesláno od Marlonka Zobrazit příspěvek
    StD: No já vím co je HUB, ale když tam ten port je jen jeden...
    Hned vedle máš obrazovou ukázku, jak se to dělá, i s přídavným napájením...
    http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php?t=51071

    BTW mám stejného Filipese, jenom 20ku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    16

    Nj, to ale znamená že si musím koupit zase hub... No nic, už vím jak to funguje a možná to využiju, možná ne... Ten kabel jsem totiž u nás doma už někde viděla, ale netuším kde...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    Citace Původně odesláno od Marlonka Zobrazit příspěvek
    Nj, to ale znamená že si musím koupit zase hub... No nic, už vím jak to funguje a možná to využiju, možná ne... Ten kabel jsem totiž u nás doma už někde viděla, ale netuším kde...
    Např. u foťáku - já mám stejný od Olympusu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Nebo u tiskárny...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    16

    StD: No Olympus mám, ale tenhle kabel tam není, to bych věděla, foťák používám dost často.

    Jandaskunk: Jj, fakt je tam. Škoda že ho u tý tiskárny potřebuju, jinak bych ho hned využila.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. LCD: Philips 17S1SB/00
    Od traxi71 v sekci Monitory
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 27-12-2009, 10:55
  2. LCD: Lcd 19 nec,samsung,philips?
    Od Larin v sekci Monitory
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 08-08-2009, 10:10
  3. LCD: Philips 190P7ES
    Od tmoris v sekci Monitory
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-01-2007, 19:48