BlueScreen 0000000000000008
Dobrý den,
mám sestavu:
AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5400+ 2.80GHz
RAM: 2GB DDR2
Z domnění, že by se mohlo jednat o málo RAM jsem si zapnul ReadyBoost (3GB) na flashce (což asi nehraje žádnou roli).
Už jsem použil CCleaner, nechal jsem systém prohlednat NOD32 Antivirusem(žádné nálezy) + SpyBotem(nálezy odstraněny, problémy přetrvávají)
Bluescreen se objeví kdy chce, jakkoliv často. Někdy i 4x během 30minut. Pravda, někdy mám zapnuto více programů a RAM jede třeba na 90% a nespadne to třeba celý den, pak zapnu pc, RAM je na 60% a padá to neustále.
Více na obrázku device-manger.jpg
BlueScreen chybu jsem vyfotil - viz: Fotografie0772.jpg
Předem všem moc děkuji za rady.
mám sestavu:
AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5400+ 2.80GHz
RAM: 2GB DDR2
Z domnění, že by se mohlo jednat o málo RAM jsem si zapnul ReadyBoost (3GB) na flashce (což asi nehraje žádnou roli).
Už jsem použil CCleaner, nechal jsem systém prohlednat NOD32 Antivirusem(žádné nálezy) + SpyBotem(nálezy odstraněny, problémy přetrvávají)
Bluescreen se objeví kdy chce, jakkoliv často. Někdy i 4x během 30minut. Pravda, někdy mám zapnuto více programů a RAM jede třeba na 90% a nespadne to třeba celý den, pak zapnu pc, RAM je na 60% a padá to neustále.
Více na obrázku device-manger.jpg
BlueScreen chybu jsem vyfotil - viz: Fotografie0772.jpg
Předem všem moc děkuji za rady.
Vypadá to na problém spojený se sítí. Vidím knihovny Esetu, takže používáš nějaký jejich produkt. Zkus ho odinstalovat.
Takže Eset NOD32 jsem odinstaloval. Snad se tím problém vyřeší.
Děkuji mnohokrát, pokud by problémy přetrvávali ozvu se.
Děkuji mnohokrát, pokud by problémy přetrvávali ozvu se.
Dobrý den,
takže chyba se objevila znovu, hned asi 5 minut po tom co jsem počítač zapnul.
Eset NOD32 už byl odinstalovaný.
Napište mi, prosím jak by se to dalo řešit.
takže chyba se objevila znovu, hned asi 5 minut po tom co jsem počítač zapnul.
Eset NOD32 už byl odinstalovaný.
Napište mi, prosím jak by se to dalo řešit.