Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

LCD pro strih videa s kvalitnimi barvami a relativne dobrou odezvou pro hry

qbe (14)|3.4.2007 05:10
zadam o radu, ktery z dostupnych lcd panelu koupit

dost casu jsem stravil po ruznych recenzich a forech, avsem definitivni reseni jsem stejne nenasel

hledam panel, na kterem se slusne hraji hry, zaroven ma kvalitni ztvarneni barev a je dobry i pro strih a sledovani videa. je mi jasne ze je to slozity ukol, ze hledam monitor vlastne na vsechno, ale jsem smiren s nejakym tim zlatym stredem. Jde mi zejmena o ty barvy a video - to me zivi

v soucasne dobe premyslim mezi:
Nec 20WGX2Pro
Philips 200P7ES
Viewsonic VP2030b
Samsung 215tw - docetl jsem se ovsem o "input lagu" takze je spise v zaloze

zejmena u Necu jsem videl i dalsi slusne vypadajici monitory, ovsem recenze na ne jsou tezko k nalezeni

cena by se mela vejit do 16000 (na drobne ovsem nehledim)

jaky monitor tedy poridit?
qbe (14)|3.4.2007 17:58
diky za snahu ale jak pisu fora a rezence uz mam proctene skrz na skrz. potrebuji nejake ohlasy a argumenty od lidi kteri dane panely maji

zkusenosti jsou velmi dulezite

diky
pas!k (3765)|3.4.2007 18:09
prispevku na toto tema je tu tuna staci hledat myslim ze ani neni potreba zakladat novy thread..
qbe (14)|3.4.2007 20:29
bohuzel o philipsu ci viewsonicu jsem tu nic nenasel...pokud mate nejaky link budu vdecny
qbe (14)|4.4.2007 17:24
moc dekuji

nektere clanky jsem uz procital, ovsem o viewsonicu vp2030b je tam toho pomalu

asi nakonec koupim ten phillips a budu doufat ze je lepsi nez viewsonic. vubec i jinde na netu jsem nebyl schopen najit rozsahlejsi a hlubsi recenzi vp2030b (neco ve stylu recenzi zde na SHW)