Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 22 z 22

Téma: Nesmyslně se opakující pořád stejná aktualizace.

  1. #16
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    292

    1.Vytvořil jsem si nový účet Administrátor(nevím co jiného bylo myšleno tím přihlásit se jako člen skupiny Amin)
    2.provedeno
    3.-4.zkopíroval jsem do Worldpadu ten soubor a uložil
    5.spusitl se asi,na sklo nic nenaskočilo,nebo naskočilo ale na setinu sekundy a zmizelo
    6.-7.provedeno

    Při následném vypnutí PC se zase "instalovali" stejné aktu.
    Zapnutí PC a zkusmo klik na vypnutí a zase to chtělo instalovat nějaké aktual.,určitě stejné...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    Zkusil jsi tu ruční aktualizaci? Píšeš něco o ručním ztažení, ale to není úplně totéž - frameworky se daj stáhnout a nainstalovat jako klasickej exáč. Tak to můžeš taky zkusit, ale nejdřív bych zkusil todle:
    http://windowsupdate.microsoft.com/
    tam zvolit vlastní instalaci
    pokud ti vyskočej frameworky, tak je nainstalovat. Pak zkusit jestli to bude dál prudit. Pokud ano, tak bych to viděl na dvě možnosti
    a) na stejném místě ty aktualizace odškrtnout a zakázat, ať už nepruděj
    b) pomocí instalačního CD dát opravit instalaci windows


    astec:
    Ne ne .Net ´Frameworky je potřebné instalovat a aktualizovat od nejstaršího po nejnovější!!!
    O tom jsem nikdy neslyšel. Osobně je instaluju jak mi je nabídne windows update (často nejdřív 3.5) a nikdy žádnej problém.
    Tady i píšou,
    http://en.wikipedia.org/wiki/.NET_Framework
    že ty novější frameworky stejně nainstalujou svoje starší verze, akorát snad jednička se pak nabídne zvlášť.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    Citace Původně odesláno od Logout Zobrazit příspěvek
    ...
    astec:
    O tom jsem nikdy neslyšel...
    Je to tak jak píše astec. Dot.NET je vždy nainstalen ve všech verzích a problémy právě dělá to, když je nakoplej registr a ukazuje to cestu na starší verzi, potom to pořád vyžaduje aktualizaci - tohle si extra vždycky hlídám přes Spybota a opravuji ručně všechny cesty všech programů/knihoven Dot.NETu na aktuální instalovanou verzi (ve volbě chyby registru). Tohle se stává, když si někdo místo celé instalace pustí jen aktualizaci (to exe je stejně velké jako plná)...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Citace Původně odesláno od maarkii Zobrazit příspěvek
    1.Vytvořil jsem si nový účet Administrátor(nevím co jiného bylo myšleno tím přihlásit se jako člen skupiny Amin)
    2.provedeno
    3.-4.zkopíroval jsem do Worldpadu ten soubor a uložil
    5.spusitl se asi,na sklo nic nenaskočilo,nebo naskočilo ale na setinu sekundy a zmizelo
    6.-7.provedeno

    Při následném vypnutí PC se zase "instalovali" stejné aktu.
    Zapnutí PC a zkusmo klik na vypnutí a zase to chtělo instalovat nějaké aktual.,určitě stejné...
    pozor!!!!! určitě jsi jej uložil jako klokan.cmd.wpd !!!!!! Je nutno aby mněl koncovku cmd !!!! !!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    292

    Logout:To jsou pořád ty samé aktualizace,co se stahují a instalují furth dokola.Před 14dny jsem je zkoušel i ručně z totho tvýho odkazu instalovat a vždy napasalo nainstalováno,ale při vypnutí PC se začali znovu ty samé instalovat.
    astec: uložil jsem jako "akutualizace.cmd" bez tedy wpd(worldpad) Na tu setinu na skle i naběhlo ono klasické černé okno DOS?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    Udělal jsem teď pokus. Ve (virtualizovanejch) XP prof. jsem odebral všechny dotnet frameworky. Nabídli se k instalaci 3.5 (dle popisu a i dle chování obsahující i 3.0 a 2.0 - např. před isntalací nešla nainstalovat aktualizace k 2.0, po instalaci ano) a 1.1. Dal jsem nainstalovat jen 3.5, 1.1 jsem neinstaloval. Teprve po instalaci 3.5 a restartu jsem na windows update vlez znova a nainstaloval 1.1. Všechno funguje normálně a žádnej binec v aktualizacích nemam.
    Jinak takhl to dělám vcelku běžně (např. ATI catalist control center naisntaluje automaticky dotnet 2.0 a teprve po nainstalování driverů jdu windowsy updatovat, takže dotnet 1.x se nainstaluje až poté) a nikdy jsem s tím neměl problém.

    To, že jde nakopnout registr a pak to dělá brikule nepopírám, určitě to nějak jde, jen to imho neudělá instalace dotnetu ve špatnym pořadí. S 3.x se nainstaluje i 2.x či pokud tam je se mírně modifikuje. 1.x se instalaluje úplně zvlášť a žádná závislost s 2-3.x tam není. Pokud tam je něco předtim nakoplý, tak to může dělat brikule, ale za to přece nemůže dotnet ale to co bylo nakoplý...

    PS: Pokud nechceš opravovat instalaci, tak bych zkusil vyhodit dotnet postupem tady todle (je tam na to i utilita ke stažení, která to dělá automaticky):
    http://blogs.msdn.com/b/astebner/arc...8/8904493.aspx
    Naposledy upraveno uživatelem Logout: 22-08-2010 v 20:23
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    292

    Logout:Už je to zdá se OK.Odinstaloval jsem pomocí toho odkazu a pak znovu instaloval 2. a 3. a 3.5 a zdá se že je to OK. Zatím mě to při pokusu o vypnutí už žádnou akt. další nenabídlo.
    Mimochodem verzi 1.1 jsem nikdy neměl a ani ted se nenainstalovala.
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-01-2013, 21:23
  2. Opakující se modrá smrt
    Od souteh v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-08-2012, 20:57
  3. Stejná výška sloupců CSS
    Od koren3 v sekci Programování
    Reakcí: 25
    Poslední příspěvek: 16-06-2010, 22:29
  4. Tiskarna - opakujici se instalace
    Od Dusty007 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 05-03-2009, 12:46
  5. Nesmyslné teploty?
    Od okleger v sekci Benchmarky a diagnostika
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 17-01-2007, 00:39