Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Úprava DivXu/titulků.

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    76

    Potřeboval bych před hotový DivX film vložit asi 30 vteřin ničeho - černé obrazovky. (kvůli špatně načasovaným - zpožděným - titulkům). (Nebo přečasovat titulky).
    Nevíte v čem by to bylo nejsnazší? Titulky jsou *.srt.
    Snazší by asi bylo přečasovat ty titulky, ale nevím v čem (nikdy jsem nic takového nedělal). Prosil bych o podrobný návod. Děkuju.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    nevim jak jsou na tom soucasne kodekpaky, ale ve starych all-in-one byla moznost nainstalovat G400 na zobrazovani titulku a neni problem si nastavit zpozdeni (v milisekundach) nebo rychlost titulku... a urcite to ma prakticky vsechen SW pro zobraovani titulku
    nebo sehnat spravne titulky pro tvou verzi DVDRipu
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SHW Avatar uživatele BlackFrog
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    589

    a titulky v *.srt maji jednoduchy zdroj. kod, takze by se to dalo v nouzi prepsat i rucne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    76

    Děkuju - přes nějakej kodek jsem to nakonec posouval (navíc jsem zjistil že ty titulky mi ujížděj asi o 5vteřin na minutě - takže jsem byl dost naštvanej, ale film jsem zkouknul a nějak jsem to vyřešil. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    tak v tom pripade jsi mel i jinou rychlost chtelo to titulky zpomalit/zrychlit
    casto se to stava kdyz maji treba videa ruzny framerate: 24x25fps ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SHW Avatar uživatele BlackFrog
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    589

    Citace Původně odesláno od mech13
    tak v tom pripade jsi mel i jinou rychlost chtelo to titulky zpomalit/zrychlit
    casto se to stava kdyz maji treba videa ruzny framerate: 24x25fps ...
    to jsou vsechno duvody ktere me nutili kuli lenosti sledovat filmy anglicky... a vysledek? z anglictiny same jednicky a porad se me vsichni ptaji kde na to chodim
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele a8nr
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    184

    [OT]Anglinu jsem taky v pohodě dával. Až do dneška.

    Mechu, proč nemáš rád prolog? Já se k němu teda ještě pořádně nedostal, ale logika je zatím v pohodě.[/OT]
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    [OT]delal jsem v proogu ukol celou minulou noc. pro nekoho kdo dela v "obycejnych" prog. jazycich (Ccokoli, Java, pascal...) je to naprosto nelogicky, nezvyk, musi se u toho silene premyslet. navic hledani chyb je temer nemozne, nekde se kousek spletes a chybu hledas treba dve hodiny (v predikatech ktery maji 5 radku)... drbal jsem se celou noc s jednouduchouckema predikatama delka obecneho seznamu, nalezeni maxima v obecnem seznamu a hloubka zanoreni obecneho seznamu... (linearni seznam: [1,2,3,4], obecny seznam: [1,2,[3,[4,5],6],7,[8],9])
    ma to vsechno dvacet radku, jeste to nejede uplne a je to spis programovani ze te neco napadne a pak metodou pokus-omyl zkousis dokud ti to nehodi spravny vysledek.[/OT]
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    57

    Citace Původně odesláno od Slosi
    Potřeboval bych před hotový DivX film vložit asi 30 vteřin ničeho - černé obrazovky. (kvůli špatně načasovaným - zpožděným - titulkům). (Nebo přečasovat titulky).
    Nevíte v čem by to bylo nejsnazší? Titulky jsou *.srt.
    Snazší by asi bylo přečasovat ty titulky, ale nevím v čem (nikdy jsem nic takového nedělal). Prosil bych o podrobný návod. Děkuju.

    http://www.stahuj.cz/multimedia/osta...tles-wizard/?g[hledano]=wizard&g[oz]=0.91
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    4

    Zdar, máš tři možnosti, sehnat nové titulky :-) nebo pokud jsou posunuty jen o kousek tak si s nimi poradí i přehrávač BS player v kterém si je posuneš anebo si stáhnout jednoduchý softík jako je třeba subtitle workshop, je jednoduchý a i v češtině a tam si je posuneš, přepíšeš, umažeš prostě co chceš :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SHW Avatar uživatele ...No...Name...
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    599

    Taky budu OT,ale neodpustim si to...
    Citace Původně odesláno od Korek Zobrazit příspěvek
    ...
    Je hezký že se snažíš pomoct s problémem.Ale pokud je tady poslední příspěvěk z 06-04-2007,a navíc je problem vyřešen,tak mi tohle příde trochu zbytečný...Tak příště dyžtak koukni na datum...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Nastavení titulků pro 2. monitor
    Od petruskin v sekci Grafické karty
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 15-07-2009, 15:00
  2. Diakritka u titulku...
    Od Apophis66 v sekci Software denní potřeby
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 15-07-2009, 13:22
  3. Úprava /editace/ titulků na DVD
    Od anneke v sekci Video a TV
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-11-2008, 19:30
  4. Titulku na CD k *.avi souboru
    Od Cherokee007 v sekci Volná témata
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-12-2007, 10:01
  5. Jak Na VklÁdÁnÍ TitulkŮ Do Avi ?
    Od steven.91 v sekci Video a TV
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 01-06-2007, 13:34