Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 5 z 5 PrvníPrvní ... 345
Zobrazené výsledky: 61 až 75 z 75

Téma: Upgrade PC v ceně 7 500 - 10 000 Kč

  1. #61
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    Q8xxx i Q9xxx mají už v základu vysoké fsb na oc je potřeba dobrá deska i když P5K není špatná,já bych volil Q6600,má vysoký nasobič,fsb "pouze" 1066,8mb L2 a když chytneš rev. GO
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #62
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    100

    rozhoduju se mezi q6600 a q8300...uvidím, jak dopadne tato aukce http://aukro.cz/item1196173503.html a když ji nevyhraji (přes 2500Kč asi nepůjdu), tak koupím q8300 novej za něco málo přes 3000Kč...

    Btw, co ty paměti? jaký koupit? nemají vliv na výkon, když jsou pouze 800? taktoval jsem procesor a tuším, že to mělo nějakej vliv na děličku, ale už si nepamatuju jakej, budu si to muset osvěžit...

    edit: tyhle? http://www.alfacomp.cz/php/product.p...45082000000U43
    Naposledy upraveno uživatelem Mychal-Wytek: 24-08-2010 v 00:30
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #63
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    Citace Původně odesláno od Mychal-Wytek Zobrazit příspěvek
    rozhoduju se mezi q6600 a q8300...uvidím, jak dopadne tato aukce http://aukro.cz/item1196173503.html a když ji nevyhraji (přes 2500Kč asi nepůjdu), tak koupím q8300 novej za něco málo přes 3000Kč...

    Btw, co ty paměti? jaký koupit? nemají vliv na výkon, když jsou pouze 800? taktoval jsem procesor a tuším, že to mělo nějakej vliv na děličku, ale už si nepamatuju jakej, budu si to muset osvěžit...

    edit: tyhle? http://www.alfacomp.cz/php/product.p...45082000000U43
    nejsou špatný tyhle ram,nevidim ale při jakem napětí maj tyto hodnoty,já sám mám kingstony hyper x LL tzn 800mhz 44412 stačí jim 1.95V a 940 při 55515 mi daj jako prd,stím Q66 by to bylo jednodušší,s Q83 je potřeba vyšší fsb na oc a tudíš i paměti kerý to zvládnou,ale to všechno víš když si točil C2D
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #64
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    100

    takže q6600 a ty a-data gaming edition?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #65
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Ne-gejming Edition mají CL4-4-4
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #66
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Ne-gejming Edition mají CL4-4-4
    ty paměti co postuje mají cl5 kde vidíš 4
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #67
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    100

    Tak se chlapi dohodněte Ne, tak jaký mám koupit, když už mám v PC 800Mhz 2x1GB A-Data?

    edit: ''časování CL5 (5-5-5-12)'' - jak mám poznat, jaký mají moje a nebude vadit, když budou mít CL4?

    edit2: chtěl bych prostě quad 775 procák, kde bych nemusel při přetaktování na 3,2GHz měnit napětí a nějaký to časování...nějak už jsem to všechno pozapomínal, jak se to dělá a navíc si pamatuju, že jsem to v biosu nemohl nikdy najít, protože už je starej aspoň 4 roky...

    PROSÍM RYCHLE, ZA 45 MINUT KONČÍ AUKCE, KDE JE Q6600 NA NĚJAKÝCH 2300KČ A JESTLI TO NEVYJDE, TAK SI BUDU MUSET PŘIPLATIT A KOUPIT NOVEJ Q8300 ZA 3300KČ
    Naposledy upraveno uživatelem Mychal-Wytek: 24-08-2010 v 17:08
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #68
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    Citace Původně odesláno od Mychal-Wytek Zobrazit příspěvek
    Tak se chlapi dohodněte Ne, tak jaký mám koupit, když už mám v PC 800Mhz 2x1GB A-Data?

    edit: ''časování CL5 (5-5-5-12)'' - jak mám poznat, jaký mají moje a nebude vadit, když budou mít CL4?
    nebude vadit,myslel jsem že to budeš chtít taktovat v tom případě paměti s Cl4 zvládnou víc než s CL5,já bych vzal tyhle ,sám je mám a nemůžu si stěžovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #69
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    100

    Citace Původně odesláno od lavjoy Zobrazit příspěvek
    nebude vadit,myslel jsem že to budeš chtít taktovat v tom případě paměti s Cl4 zvládnou víc než s CL5,já bych vzal tyhle ,sám je mám a nemůžu si stěžovat
    chci taktovat...aspoň na 3,2GHz...a nebudou si překážet s A-Data?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #70
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    neviděl jsem eště desku aby jí vadily A-data,pokud nastavíš fsb : ram 1:1 tak ti poběží ram 400 resp 800mhz v tom případě nemusíš nic měnit(časování,napětí)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #71
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    100

    Citace Původně odesláno od lavjoy Zobrazit příspěvek
    neviděl jsem eště desku aby jí vadily A-data,pokud nastavíš fsb : ram 1:1 tak ti poběží ram 400 resp 800mhz v tom případě nemusíš nic měnit(časování,napětí)
    Myslel jsem, jestli by těm mým A-Data nevadily ty nový kingstony...ale asi stejně vezmu ty A-Data - když na nich bude jiný časování, než na těch mých, nebudete to vadit? Kolik můžu tak s q6600 taktovat, abych nemusel měnit časování, napětí?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #72
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    vem teda A-data at máš stejou značku
    kolik ho vytáhneš?to nikdo neví,musíš zkusit,když jsem o něm uvažoval asi před rokem tak sem pročítal diskuze,testy a všude dal ten cpu min 3ghz,záleží na chladiči a hlavně na desce
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #73
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    100

    tak 3GHz je v pohodě... kolik mám přihodit na tom aukru? http://aukro.cz/item1196173503.html nebudu teda muset měnit to časování s voltáží?

    edit: myslíš, že v té aukci je s chladičem?

    edit: tak ho mám za 2550Kč celkem spokojenost http://aukro.cz/show_item.php?item=1196173503
    Naposledy upraveno uživatelem Mychal-Wytek: 24-08-2010 v 17:59
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #74
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    takže nějakých 2700,- s poštovným,to de
    až ho budeš mít doma a nebudeš si vědět rady tak najdi příslušné téma a napiš
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #75
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    100

    akorát nevím, zda zvládnu tu montáž do patice 775...asi na to pozvu kámoša
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 5 z 5 PrvníPrvní ... 345

Podobná témata

  1. Upgrade PC v ceně 10 000 - 12 500 Kč
    Od Nixonson v sekci PC - upgrade
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 21-09-2014, 19:21
  2. Upgrade PC v ceně 12 500 - 15 000 Kč
    Od Ondrasss v sekci PC - upgrade
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 15-04-2013, 16:09
  3. Upgrade PC v ceně 12 500 - 15 000 Kč
    Od bulhy v sekci PC - upgrade
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 23-10-2011, 13:00
  4. Upgrade PC v ceně do 5 000 Kč
    Od nothar3 v sekci PC - upgrade
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 01-09-2010, 15:58
  5. Upgrade PC v ceně do 5 000 Kč
    Od JAKIS0 v sekci PC - upgrade
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 31-08-2010, 14:58