Problém s PC!!!
Zdravím.
Mám tuto sestavu:
GRAFIKA [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
DESKA [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
PROCESOR [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
RAMKA [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
ZDROJ [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
CHLADIČ CPU [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
2xmechanika Samsung a 2x hadr 250 a 500GB Seagate,Windows7 Professional 64bit,BIOS F3.
Pustím kopl,dám test stability systému EVEREST?-v pohodě i teploty.Ale jakmile pustím 3D Mark Vantage,nějakou hru, nebo aj vyhodnocování systému ve Windows,tak mě zmrzne kompl a musím ho natvrdo restartovat.Přeinstaloval sem systém aj ovladače a je to to samé.Jak do komplu píchnu grafiku GF 8800GT,tak vše valí jak má.Ale na druhé stránce sem tu novou grafiku používal ve staré sestavě a ta jela bez problému.Tak su z toho docela paf!!!Dokáže někdo poradit?
Mám tuto sestavu:
GRAFIKA [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
DESKA [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
PROCESOR [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
RAMKA [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
ZDROJ [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
CHLADIČ CPU [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
2xmechanika Samsung a 2x hadr 250 a 500GB Seagate,Windows7 Professional 64bit,BIOS F3.
Pustím kopl,dám test stability systému EVEREST?-v pohodě i teploty.Ale jakmile pustím 3D Mark Vantage,nějakou hru, nebo aj vyhodnocování systému ve Windows,tak mě zmrzne kompl a musím ho natvrdo restartovat.Přeinstaloval sem systém aj ovladače a je to to samé.Jak do komplu píchnu grafiku GF 8800GT,tak vše valí jak má.Ale na druhé stránce sem tu novou grafiku používal ve staré sestavě a ta jela bez problému.Tak su z toho docela paf!!!Dokáže někdo poradit?
Vykasli se na everest a pust OCCT/furmark, zde pust test GK na 1 hodinu a posli nam sem graf teploty.
Jelikoz furmark vytezuje vpodstate jen grafiku, tak je jasne kde je chyba. Zkus si jeste projistotu nekde pujcit jinou GK na zkousku a preinstalovat ovladace a uvidis.
[quote=DrZelenka;395350]Jelikoz furmark vytezuje vpodstate jen grafiku, tak je jasne kde je chyba.[/quote]
...podle mě není jasné (jisté) nic. Může to dělat zdroj, motherboard.
...podle mě není jasné (jisté) nic. Může to dělat zdroj, motherboard.
Řeknu to tak-vše mám nové co sem dal odkazy,ale problém je ten že:
1) V mém komplu jede klukova GeForce MSI8800GT 512MB
2) V klukovém kompu jede moje GeForce GIGABYTE GTX460 1GB OC
3) Ovladač je identický 258.96_desktop_win7_winvista_64bit_international_whql,nebo podporuje obě grafiky.
4) To kluk má slabší sestavu a zdroj: Zdroj LC-Power 550W,Procák Athlon X2 6000+,Deska Gigabyte GA?-MA790X?-UD4,Ram Corsair XMS2 DHX 4GB (2x2GB) DDR2 800
5) Zátěžové testy Furmark u kluka zvládá moje FK v pohodě,jen u mě zamrzne kompl
6) Už su z toho na švestky
1) V mém komplu jede klukova GeForce MSI8800GT 512MB
2) V klukovém kompu jede moje GeForce GIGABYTE GTX460 1GB OC
3) Ovladač je identický 258.96_desktop_win7_winvista_64bit_international_whql,nebo podporuje obě grafiky.
4) To kluk má slabší sestavu a zdroj: Zdroj LC-Power 550W,Procák Athlon X2 6000+,Deska Gigabyte GA?-MA790X?-UD4,Ram Corsair XMS2 DHX 4GB (2x2GB) DDR2 800
5) Zátěžové testy Furmark u kluka zvládá moje FK v pohodě,jen u mě zamrzne kompl
6) Už su z toho na švestky