Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Kterou bazarovou

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    14

    Můsím nárazově řešit koupi "nové" PC sestavy. V bazaru jsem objevil HP Compaq 6005 v provedení miditover a 4GB za výbornou cenu 6.000Kč. V inzerci pak toto http://pc.bazos.cz/inzerat/6878506/E...uo-bez-GPU.php (upřesnění zdroj Fortron 500, MB - GA-P35-DS3, paměti 2x1GB DDRAM2). Nabízí k tomu grafiku GT250 a celé za 6.800Kč.
    Vím, že to HP se prodává běžně za 12.000Kč a je v podstatě nové se zárukou, ale trošku mě na něm odstrašuje ta integrovaná grafika a malá deska-skříň a slabý zdroj pro další rozšíření do budoucna.
    Využití PC je klacicky domácí, 70% internet, zbytek fotky, občas nějaký ofic. Zbylých 30% ale na staré sestavě připadlo na COD4, ale s novým PC jsem doufal, že zkusím i nové hry (to COD byl pro můj starý PC vrchol co zvládl). No a mám strach, že tady to HP ztrácí.
    Mám strach, že sice koupím sestavu za výhodné peníze, ale tím se zapikuju na X let a nebudu mít možnost to nějak upgradovat a nespustím ani to COD4.
    Jsou ty sestavy porovnatelné, která je lepší do budoucna atd. atd.
    Děkuju
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    to hpčko má dost dobrý zdroj (sice jen 320W ale zase 80plus gold)
    jinak co je v něm za procesor?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    14
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    Citace Původně odesláno od MMKS Zobrazit příspěvek
    hmm stejně to není tak špatný
    sice je v tom jen athlon ale zase oproti tomu na bazoši kupuješ mnohem novější stroj (na trhu od 10/2009) a má windowsy grafika tam půjde v pohodě přidat
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    14

    a zvládne nějakou rozumnou grafiku i ten zdroj? Moje předchozí sestava byl Athlon +3500, Ati 1950Pro a 1GB DDRAM. Je tato (HP) sestava po herní stránce výkonější i s touto integrovanou grafikou?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    Integrovana 4200 nebude mit vykon X1950 pro. Nicmene, pokud ma deska pcie16x slot, tak X1950 sezenes za 400 - 500 Kc, coz je smesny. Pripadne nejakou normalni 3850 sezenes za 1200.

    Co koupit neco takovyho?
    http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...010MFA010VKK01
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. GeForce: Kterou
    Od Čárls v sekci Grafické karty
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 29-01-2010, 22:56
  2. ATI 5850, kterou?
    Od Upir_Spike v sekci Grafické karty
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 27-01-2010, 19:14
  3. Kterou HD 5750 ?
    Od Novotak33 v sekci Grafické karty
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 29-11-2009, 11:29
  4. GeForce: Kterou GTX 260?
    Od Rajce63 v sekci Grafické karty
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 09-06-2009, 13:11
  5. Kterou???
    Od Hellraiser666 v sekci Skříně
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 23-09-2006, 13:13