HDD SATA 2 s Z.K. SATA 3 kompabilita ??
Dobry den, nedavno jsems i koupil pc, ale uz se vyskytl problem. Ten je v tom, ze mam zakladni desku sice se 6x Sata bohuzel jen s podporou Sata 3(6gb/s) a k tomu jsem si ne naschval koupil HDD Sata 2 (3gb/s). Chci se jen zeptat jestli je dobre koupit radsi HDD Sata 3 nebo tam nechat Sata 2, jelikoz Sata 2 zatim(asi 1 tyden) bezi bez problemu. Zadne chyby, proste nic. Jen to cca 1x za 12hodin zamrze PC, ale to uz opravdu nevim cim to je, nemuze to byt HDD s nizsim prenosem dat ??
Jo a HDD ma v prumeru 35 stupnu. (everest)
Jo a HDD ma v prumeru 35 stupnu. (everest)
Nemaj obavy, u SATA standardov je zarucena spetna kompatibilita, radic na doske si poradi s pomalsim diskom. Disk nie je nutne z dovodu rychlosti prenosu dat menit.
Zamrzanie PC by si mal presnejsie popisat, kedy sa to stane, ako sa to prejavi, reakcia na CTRL+ALT+DEL a pod.
Zamrzanie PC by si mal presnejsie popisat, kedy sa to stane, ako sa to prejavi, reakcia na CTRL+ALT+DEL a pod.
Tak tedy sestava:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
(je to CCA, nechce se mi ted patrat presnou sestavu, ale zhruba to tak je)
Zamrzani se vetsinou stava, kdyz jsem na internetu, vice u Firefoxu mene u Chrome, ktery ted pouzivam. Projevuje se to kompletnim zamrznutim PC, to znamena ze Spravce nereaguje a obevi se az po odmrznuti PC. Nejdrive vzdy zamrzne prohlizec, pote kdyz chci kliknout na listu tak i lista(jde tam o to ze kdyz je seklej, tak se napise na prohlizeci aplikace neodpovida, ale lista stale funguje, aspon ty efekty jako napr. kdyz najedu kurzorem na start, tak se pekne rozsviti ale pote na nej kliknu a zamrzne), pak kliknu na CTRL+SHIFT+ESC a cekam do odmznuti. Jakmile se pc rozjede tak naskoci i spravce ktereho jsem cca pred 10 sekundami zadal. V Inter. prohlizeci to zamrza nahodne, ale pouze kdyz na neco kliknu tzn. kdyz kliknu na stazeni, nebo na video a nebo na odkaz ale nikdy "samo od sebe". Jak rikam, stava se to tak 1x za 12 hodin.
V PC mam original Windows 7 64bit a snad naistalovane vsechny ovladace spravne i s aktualizacemi(Na HW i OS).
(je to CCA, nechce se mi ted patrat presnou sestavu, ale zhruba to tak je)
Zamrzani se vetsinou stava, kdyz jsem na internetu, vice u Firefoxu mene u Chrome, ktery ted pouzivam. Projevuje se to kompletnim zamrznutim PC, to znamena ze Spravce nereaguje a obevi se az po odmrznuti PC. Nejdrive vzdy zamrzne prohlizec, pote kdyz chci kliknout na listu tak i lista(jde tam o to ze kdyz je seklej, tak se napise na prohlizeci aplikace neodpovida, ale lista stale funguje, aspon ty efekty jako napr. kdyz najedu kurzorem na start, tak se pekne rozsviti ale pote na nej kliknu a zamrzne), pak kliknu na CTRL+SHIFT+ESC a cekam do odmznuti. Jakmile se pc rozjede tak naskoci i spravce ktereho jsem cca pred 10 sekundami zadal. V Inter. prohlizeci to zamrza nahodne, ale pouze kdyz na neco kliknu tzn. kdyz kliknu na stazeni, nebo na video a nebo na odkaz ale nikdy "samo od sebe". Jak rikam, stava se to tak 1x za 12 hodin.
V PC mam original Windows 7 64bit a snad naistalovane vsechny ovladace spravne i s aktualizacemi(Na HW i OS).
1. Aka je verzia BIOS ?
2. Funkcie Core Unlocker a Turbo unlocker su vypnute a doska ma default nastavenia?
2. Funkcie Core Unlocker a Turbo unlocker su vypnute a doska ma default nastavenia?
ahoj lidi zrovna mi nastává podobná situace,ja si chci upgradovat větší část pc a chci si koupit desku se SATA3 a k tomu i disk na SATA3 ale k tomu zapojit i můj momentální disk SATA2 budu mít taky problém se zamrznutím nebo něco takového? jinak ten disk SATA2 bych měl jenom na filmy a hudbu a SATA3 na OS a ostatní programy