Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 27 z 27

Téma: MB, zdroje a pameti do 5000 Kč

  1. #16
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Paměť bych vzal kdyžtak Kingston. Pokud potřebuješ desku s int. GK a později do ní dosadit dedikovanou GK, tak bych tam nechal stávající. Pokud ale nepotřebuješ/nebudeš potřebovat USB 3.0 a SATA 6Gb/s, tak můžeš vzít ASUS M4A785TD-V EVO.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Občasný diskutér Avatar uživatele Trpasek
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    70

    Citace Původně odesláno od Jandaskunk Zobrazit příspěvek
    Paměť bych vzal kdyžtak Kingston. Pokud potřebuješ desku s int. GK a později do ní dosadit dedikovanou GK, tak bych tam nechal stávající. Pokud ale nepotřebuješ/nebudeš potřebovat USB 3.0 a SATA 6Gb/s, tak můžeš vzít ASUS M4A785TD-V EVO.
    Integrovanou grafiku nepotřebuji, jelikož mám prozatím 7600 GT a koncem roku stejně přijde nová, ale důvod proč jsem si vybral MB s integrovanou grafickou kartou je, kdyby náhodou odešla přídavná. No a co se týče USB 3.0 a SATA 6GB/s tak tam jsem na váškách, nwm jestli se mi to bude hodit. Chci se zeptat na takovou blbou otázku.. disky s podporou SATA 6GB/s jde zapojit i do 3GB/s? Naopak to jde, to vím
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    Citace Původně odesláno od Trpasek Zobrazit příspěvek
    Integrovanou grafiku nepotřebuji, jelikož mám prozatím 7600 GT a koncem roku stejně přijde nová, ale důvod proč jsem si vybral MB s integrovanou grafickou kartou je, kdyby náhodou odešla přídavná. No a co se týče USB 3.0 a SATA 6GB/s tak tam jsem na váškách, nwm jestli se mi to bude hodit. Chci se zeptat na takovou blbou otázku.. disky s podporou SATA 6GB/s jde zapojit i do 3GB/s? Naopak to jde, to vím
    jo to jde ale okrádáš se o výkon
    jinak 400 není zase tak moc navíc
    případně je tu sice bez grafiky
    MSI 870A-G54
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér Avatar uživatele Trpasek
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    70

    Děkuji za odpověď. Ješte se zeptám... je lepší jít do Asusu, MSI nebo třeba Gigabytu... dočetl jsem se na forech, že třeba MSI jde docela z kopce, co se týče MB (dané tipy = nafukování kondenzátorů, problém se zvukovkami). Samozřejmě beru to s nadhledem, každý ma jiné zkušenosti a jiné nazory
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    tak třeba tady na foru byl oblínený gygabit na 775 o MSI tady moc řeč nikdy nebyla,nevím proč.Na AM3 si myslím MSI polepšilo a jsou taky levnější se mi zdá
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Já jsem slyšel, že MSI se poslední dobou lepší, alespoň co se týká osazování komponent a rozvržení desek, ale nejspíš to nebude platit u všech, spíše ty dražší na tom budou lépe (což bude u každé značky nejspíše). S Gigabyte mám docela blbé zkušenosti s kompatibilitou pamětí - ale zase tam bych viděl hodně vinu i u Zeppelin - a mají blbou regulaci větráků. Osobně bych vzal ten ASUS s 880G pokud je potřeba ta integrovaná grafika (osobně mi přijde asi nejvýhodnější) nebo pokud chceš ušetřit a nemít tam int. grafiku tak tu MSI navrhovanou matym. Ale zrovna na desce bych nešetřil, ta se pak mění těžko - v obou případech se pohybujeme stejně v low-endu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér Avatar uživatele Trpasek
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    70

    Dobrá tedy, děkuji všem za rady, názory a pomoc při výběru.
    Konečný košík je tento http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...010XHH010XQE01
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    Citace Původně odesláno od Trpasek Zobrazit příspěvek
    Děkuji za odpověď. Ješte se zeptám... je lepší jít do Asusu, MSI nebo třeba Gigabytu... dočetl jsem se na forech, že třeba MSI jde docela z kopce, co se týče MB (dané tipy = nafukování kondenzátorů, problém se zvukovkami). Samozřejmě beru to s nadhledem, každý ma jiné zkušenosti a jiné nazory
    imho tohle ti může být vcelku jedno (někomu se libí to jinému ono)
    kondenzátory jsou na tom všechny ty cool pevný co rovnou bouchaj
    a všichni výrobci dávaj 3roky záruku a za 3roky je ta deska stejně zastaralá
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér Avatar uživatele Trpasek
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    70

    Citace Původně odesláno od Jandaskunk Zobrazit příspěvek
    Ale zrovna na desce bych nešetřil, ta se pak mění těžko - v obou případech se pohybujeme stejně v low-endu.
    Mohl bych do desky investovat 3000 Kč, ale musel bych ušetřit na zdroji tím že bych místo toho Seasonica S12-520 koupil http://www.alfacomp.cz/php/product.p...K008O0V41NLP6L
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Občasný diskutér Avatar uživatele Trpasek
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    70

    Citace Původně odesláno od matyyy Zobrazit příspěvek
    imho tohle ti může být vcelku jedno (někomu se libí to jinému ono)
    kondenzátory jsou na tom všechny ty cool pevný co rovnou bouchaj
    a všichni výrobci dávaj 3roky záruku a za 3roky je ta deska stejně zastaralá
    To je fakt
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Citace Původně odesláno od Trpasek Zobrazit příspěvek
    Mohl bych do desky investovat 3000 Kč, ale musel bych ušetřit na zdroji tím že bych místo toho Seasonica S12-520 koupil http://www.alfacomp.cz/php/product.p...K008O0V41NLP6L
    Nech to tak jak to je, tím jsem nemyslel, že je potřeba kupovat nějak supr drahou desku Lepší ušetřit na desce než na zdroji zas, ta s 880G, kterou tam máš bude optimum, nepředpokládám, že budeš nějak extra taktovat a i s touhle se dá taktovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Občasný diskutér Avatar uživatele Trpasek
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    70

    Citace Původně odesláno od Jandaskunk Zobrazit příspěvek
    Nech to tak jak to je, tím jsem nemyslel, že je potřeba kupovat nějak supr drahou desku Lepší ušetřit na desce než na zdroji zas, ta s 880G, kterou tam máš bude optimum, nepředpokládám, že budeš nějak extra taktovat a i s touhle se dá taktovat.
    No to je vlastně pravda. Na to moje taktování to stačit bohatě bude. Takže ještě jednou Vám všem moc děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Zdroje: piskani zdroje
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 18-12-2011, 15:31
  2. Zdroje: více zákl. desek z jednoho zdroje
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 06-06-2010, 13:22
  3. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-09-2008, 09:43
  4. Zdroje: vykon zdroje
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 05-03-2008, 18:45
  5. Zdroje: Vyber zdroje
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-11-2007, 21:46