zamrzani startu win xp
Zdravim vsechny, muze mi nekdo poradit? Zamrza mi start win xp pri prvnim startu v den (rano). 1-3 restart a pak naskoci, dalsi starty (treba diky aktualizaci) behem dne jsou ok. Zamrzne bud mezi logem a plochou a nebo na plose behem startu. Diiky moc za radu. Ondra
Aha, ty jsi ten co má i to vysoké zatížení. U tebe to vypadá opravdu na tu havět v počítači, nech proběhnout ty skeny jak jsem ti psal v minulém topicku.
A kdyžtak napiš ještě sestavu, OS a kolik máš po startu spuštěných procesů?
A kdyžtak napiš ještě sestavu, OS a kolik máš po startu spuštěných procesů?
[quote=Sunshine;396840]Aha, ty jsi ten co má i to vysoké zatížení. U tebe to vypadá opravdu na tu havět v počítači, nech proběhnout ty skeny jak jsem ti psal v minulém topicku.
A kdyžtak napiš ještě sestavu, OS a kolik máš po startu spuštěných procesů?[/quote]
tady jde o velke pc, jakmile se k tomu dostanu, vrhnu se na to, diky
A kdyžtak napiš ještě sestavu, OS a kolik máš po startu spuštěných procesů?[/quote]
tady jde o velke pc, jakmile se k tomu dostanu, vrhnu se na to, diky
[quote=ttemp;397067]tady jde o velke pc, jakmile se k tomu dostanu, vrhnu se na to, diky[/quote]
uz se to vyresilo, spatna graficka karta
uz se to vyresilo, spatna graficka karta
[quote=ttemp;401273]uz se to vyresilo, spatna graficka karta[/quote]
Dobře, jelikož jsem se až dnes registroval a teprve reaguji na první témata tak jsem nestihl reagovat dříve. Pády při startu, které jsou opakované takto jak píšete 1-3 zasebou, pak již normální funkčnost, má nastarosti většinou grafická karta, na starém pc jsem měl problém podobný a okomentoval bych to takhle -> Musí se trochu rozžhavit než se dostaví jakási stabilita.
Jinak při opakovaných pádech v podobných intervalech je problémový faktor spíše na staně škodlivého softwaru: proto defragmentace disku, pročistit registry a hlavně proskenovat počítač.
D8tectx.
Sorry, psal jsem v noci poslepu a neopravil si diakritiku:
jiý -> již
peoskenovat -> proskenovat
Dobře, jelikož jsem se až dnes registroval a teprve reaguji na první témata tak jsem nestihl reagovat dříve. Pády při startu, které jsou opakované takto jak píšete 1-3 zasebou, pak již normální funkčnost, má nastarosti většinou grafická karta, na starém pc jsem měl problém podobný a okomentoval bych to takhle -> Musí se trochu rozžhavit než se dostaví jakási stabilita.
Jinak při opakovaných pádech v podobných intervalech je problémový faktor spíše na staně škodlivého softwaru: proto defragmentace disku, pročistit registry a hlavně proskenovat počítač.
D8tectx.
Sorry, psal jsem v noci poslepu a neopravil si diakritiku:
jiý -> již
peoskenovat -> proskenovat