Koupil jsem si tento procesor AMD 6 cores (1055T) a chladič CoolerMaster Hyper TX3, všude mi tvrdily že to uchladí (tady, servisní technik, prodavač, i na net jsem se díval a jsou lidé co mají zároven 1055T a CoolerMaster Hyper TX3...
Ted jsem to ale chtěl instalovat a zjistuji, že ta základna chladiče s 3 heatpipes s přímým dotykem co se má dotýkat přímo cpu heatspreaderu na mém procesoru, takže základna chladiče, ten čtvereček je menší (!) (plocha) než plocha mého cpu... aneb když chladič na něj postavím, tak po všech 4 stranách kousek procesoru (možná až 0,5 cm (!)) přesahuje chladič, tzn. ta základna pasivu chladiče CoolerMaster Hyper TX3 která se má přímo dotýkat cpu je menší a nezakryje celý cpu (!)... což já nevím jestli je běžná situace... ještě jsem to tam teda neinstaloval, nechci si potom cpu odpálit...
To je běžné tohleto...?
Edit: Ted jsem se znovu díval a fak ne, po dvou stranách jde vidět až 0.5 cm procesoru (tuto oblast pasiv nezakrývá) a u dvou dalších protilehlých stran cpu zase přesahuje, tam ale jen tak o 3mm (možná víc, je to jen odhad podle oka)...
Tohle je normální...?