Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 41

Téma: Nevím si rady ohledně nové Grafické Karty

  1. #16
    Občasný diskutér Avatar uživatele Rikimaru
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    111

    no nad novým procesorem jsem taky přemýšlel...ale je to taková nekonečná investice....koupím tohle a pak za rok možu kupovat znova...už měním kompl po několikáté .... každopádně když už tak bych asi hledal základní desku Gigabyte...s tou co mám jsem celkem spokojený...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Občasný diskutér Avatar uživatele Rikimaru
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    111

    ale asi to udělám tak, že prvně si koupím grafiku s tím zdrojem a pak zbytek...nechce se mě zas dávat tolik peněz. jinak když mám teda rev 1002 tak to známená že ta Sapphire 5770 půjde?.....jo jinak co vlastně to rev. znamená?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    A kupovat 5770, zdroj, novou desku (bude holt potřeba) a nechat tam staré C2D, které to všecko bude brzdit je dobrá investice?

    /I když tou deskou si teď taky nejsem jistý, viz. skládka Ale to furt nic nemění na situaci 5770 vs. 1.86GHz C2D
    Naposledy upraveno uživatelem jrx: 29-08-2010 v 20:17
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér Avatar uživatele Rikimaru
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    111

    prosímtě ... možeš mě to trochu objasnit co je C2D a co konkrétně bude brzdit novou grafiku?....už delší dobu vše okolo komplů nesleduju..takže se v tom pomalu ztrácím....dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    C2D = Core2Duo, pokud se nemýlím tak to je E6320 a ten je vážně na dnešní dobu už trochu slabý a ve většině moderních her bude i při silné grafické kartě počet FPS dost nízký, protože celý výkon sestavy ztroskotá na výkonu CPU.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér Avatar uživatele Rikimaru
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    111

    aha a kdybych akorát pořídil jiný procesor do té mojí desky...plus tu grafiku?...to by asi pomohlo
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,217

    Kupovať nový cpu do tvojej dosky je nezmysel .... skôr by som sa na tvojom mieste pokúsil o pretaktovanie a nejaký čas to takto vydržal, než našetríš na upgrade .... Kúp grafiku (prípadne aj zdroj) a chladič cpu, ktorý využiješ aj v budúcnosti (vyberaj kompatibilný so všetkými socketmi - zatiaľ nevieš, čo v budúcnosti kúpiš)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SHW Avatar uživatele meeee
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,120

    GA-965P-DS3 v rev. 1.0 nepodporuje 1333 FSB a 45 nm procesory, takže pomoci bys si mohl tak možná C2D E6700 nebo Q6600 třeba z Aukra (i když... možná bys tam něco novějšího rozběhl, ale to je nejisté). Ale to jsou prachy cpané do prakticky mrtvé platformy...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér Avatar uživatele Rikimaru
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    111

    hmm takže základ je nová deska procesor plus grafika..to je prakticky .. nový kompl .. ... kdyř sem si to počítal to je minimálně dobrých 12tisíc

    // popř dokázali by jste mě poradit základní desku, procesor plus grafiku (budu počítat tu co sem vybral Sapphire 5770 1024MB) ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Citace Původně odesláno od Rikimaru Zobrazit příspěvek
    hmm takže základ je nová deska procesor plus grafika..to je prakticky .. nový kompl .. ... kdyř sem si to počítal to je minimálně dobrých 12tisíc
    + zdroj. A plus minus kosinus nevím kde si vzal 12 tisíc, když já to mám o kousek výše za polovinu... i když hodně jsem šetřil, ale i tak je to furt výkonější než to co máš teďkom.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Občasný diskutér Avatar uživatele Rikimaru
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    111

    jj já vím, ale když už budu kupovat něco nové tak ať to vydrží aspoň delší dobu

    Skus mě podle tebe sestavit něco do 10tisíc....
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    Citace Původně odesláno od Rikimaru Zobrazit příspěvek
    jj já vím, ale když už budu kupovat něco nové tak ať to vydrží aspoň delší dobu

    Skus mě podle tebe sestavit něco do 10tisíc....
    MB + CPU + RAM + GPU Tá grafika je drahšia, ale má 1GB a jeden náš kolega naňu dal bez problémov Accelero S1 rev.2 čo sa može zísť v budúcnosti, ak by ste chceli ztíšiť GK

    EDIT by speedsnail: oprav si link do košíku! a pak tohle smázni
    Naposledy upraveno uživatelem speedsnail: 30-08-2010 v 06:50
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Fan, nejde ti košik.

    /Speede, tož to můžeš smazat i tohle.
    Naposledy upraveno uživatelem jrx: 30-08-2010 v 06:55
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Občasný diskutér Avatar uživatele Rikimaru
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    111

    hmm vypadá to zajímavě...jo a paměti mám asi na DDR2,,,takže budu muset koupit ještě zdroj a paměti....
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Co vypadá zajímavě? Ten košík nefunguje, když na to člověk klikne, tak vidí akorát svůj. Paměti by se v nouzi daly použít ty DDR2 s tím, že se koupí příslušná deska (i když to je trochu krok zpátky) a se zdrojem se počítá už od prvního příspěvku.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Dotaz ohledně teploty grafické karty
    Od windows v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 43
    Poslední příspěvek: 08-03-2011, 11:08
  2. nevim si rady
    Od schurys v sekci OS Linux
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 22-10-2009, 17:01
  3. Nevím si rady s pc
    Od Ross1981 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 18-12-2008, 13:48
  4. OvladaČe GrafickÉ Karty Řady 8800 Forceware 158.22 ???
    Od Jackal1 v sekci Ovladače a BIOSy
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-05-2007, 12:46