Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 41 z 41

Téma: Nevím si rady ohledně nové Grafické Karty

  1. #31
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    Musím prestať piť...

    @Speed - už som to nemohol editovať, takže tu opravujem svoju chybu: MB + CPU + RAM + GPU
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Občasný diskutér Avatar uživatele Rikimaru
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    111

    aha já tam měl svoje co sem měl v košíku ....

    edit: to už vypadá realizovatelně...ale budu to muset asi koupit naráz co?...nejde koupit třeba část s těch věcí a požít nějaké moje staré komponenty.
    Naposledy upraveno uživatelem Rikimaru: 30-08-2010 v 10:40
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Citace Původně odesláno od Rikimaru Zobrazit příspěvek
    aha já tam měl svoje co sem měl v košíku ....

    edit: to už vypadá realizovatelně...ale budu to muset asi koupit naráz co?...nejde koupit třeba část s těch věcí a požít nějaké moje staré komponenty.
    Ne. Ale staré věci můžeš prodat, nějakou tisícovku to hodí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Občasný diskutér Avatar uživatele Rikimaru
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    111

    myslíš přes aukro?...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Občasný diskutér Avatar uživatele Rikimaru
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    111

    zkoušel jsem tak procházet různé testy tak jestli můžete posoudit:

    PROCESOR:
    AMD Phenom II X4 925 (2978 Kč)
    odkaz: http://www.alfacomp.cz/php/product.p...K407D0270CDVSD

    CHLADIČ:
    Arctic-Cooling Freezer 7 Pro (414 Kč)
    odkaz: http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4007N0CE0AM8N0

    ZÁKLADNÍ DESKA:
    Gigabyte GA-870A-UD3 (2340 Kč)
    odkaz: http://www.alfacomp.cz/php/product.p...a&SearchType=1

    GRAFICKÁ KARTA:
    Sapphire ATI Radeon HD 5770 1GB DDR5 (3965 Kč)
    odkaz:http://www.alfacomp.cz/php/product.p...0&SearchType=1

    PAMĚŤ:
    Kingston 2GB 1333MHz (1042 Kč) 2x
    odkaz: http://www.alfacomp.cz/php/product.p...400821Y50AKXHH

    ZDROJ:
    Seasonic S12II-620 620W Bronze (1830 Kč)
    odkaz: http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4008O000000YB8

    edit zdroje: http://www.alfacomp.cz/php/product.p...40004000000WXU

    Celková Cena: 13 611 Kč

    Díky za názory předem
    Naposledy upraveno uživatelem Rikimaru: 30-08-2010 v 16:04
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,217

    Chladič nie - je pre socket 775 .... vyberaj pre AM2/AM2+/AM3 socket
    Procesor - radšej PII X4 945 ....
    Zdroj - postačí aj slabšia, 520W verzia seasonicu ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Občasný diskutér Avatar uživatele Rikimaru
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    111

    a proč radšej PII X4 945 .. je v něčem lepší ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    8

    chladic je aji na am3...je to v popisu a sam ho na nem mam ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Tak to máš nejspíš desku s otočeným socketem o 90 stupňů jinak bys věděl, že je tohle otočení hodně nešťastné řešení (taky to tak mám akorát je to OCZ na desku s layoutem alá DFI - tam je to nasazený klasicky po směru), mnohem lepší je to na sockety 775 (to máš asi ty, čili starší model který se dal otáčet)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Citace Původně odesláno od mara00 Zobrazit příspěvek
    chladic je aji na am3...je to v popisu a sam ho na nem mam ...
    Ale ty máš zřejmě revizi 2, ta je "aji na am3", víme?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Občasný diskutér Avatar uživatele Rikimaru
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    111

    ok jinak co se týče toho chladiče a zdroje je ta sestava ok?....možná by se dalo někde ubrat...aby šla cena trochu dolů..ale zase to bude asi na úkor výkonu co?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. Dotaz ohledně teploty grafické karty
    Od windows v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 43
    Poslední příspěvek: 08-03-2011, 11:08
  2. nevim si rady
    Od schurys v sekci OS Linux
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 22-10-2009, 17:01
  3. Nevím si rady s pc
    Od Ross1981 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 18-12-2008, 13:48
  4. OvladaČe GrafickÉ Karty Řady 8800 Forceware 158.22 ???
    Od Jackal1 v sekci Ovladače a BIOSy
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-05-2007, 12:46