Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Doporučte prosím zdroj k tomuto HW

  1. #1
    Obyvatel SHW Avatar uživatele pepos01
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    524

    Prosím Vás o vyjádření, jaký zdroj pořídit k tomuto HW:

    CPU Core 2 Quad Q8300 ( neplánuji taktování )
    4GB RAM ( 800 )
    2x HDD
    GPU ATI Radeon HD5770 ( nebo nVidia GTX 260 ): ještě sám nevím
    DVD-RAM
    zvuková karta SB Audigy SE
    2x přídavné větráky

    předem díky!

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,269

    Jelikož nepíšeš kolik chceš do zdroje investovat dám Ti 2 návrhy. Buď Seasonic S12II-430 Bronze nebo klasiku v podání Enermax PRO82+ II 425W Bronze.



  3. #3
    Obyvatel SHW Avatar uživatele pepos01
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    524

    Díky.... ještě jsem mrkl ( jen tak nezávisle ) na tyto zdroje ( šly by také užít nebo lépe, který z nich )?

    http://www.mironet.cz/seasonic-500w-...ronze+dp85409/

    http://www.mironet.cz/seasonic-500w-...ntrol+dp94059/

    http://www.nc.cz/zdroj-seasonic-s12i...il_d31074.html

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,269

    500 W zdroj je zbytečně předimenzovaný. Ze všech těch zdrojů je nejlepší volbou Seasonic S12II-430 Bronze

  5. #5
    Obyvatel SHW Avatar uživatele pepos01
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    524

    Dobře, dám na Tvoji radu

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Jedině pokud bys do budoucna plánoval taktování CPU a třeba silnější grafiku, pak bych vzal 520W verzi seasonicu S12. Jinak stačí těch 430 s rezervou.

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    1

    Zdravím, chci složit setavu se základní deskou Gigabyte 890GPA-UD3H, AM3, AMD 890GX, VGA, 4xDDR3, GLAN, ATX(Link : http://www.lan-shop.cz/gigabyte-890gpa-ud3h-97278
    ); Procesor AMD Phenom II X2 Dual-Core 555 Black Edition, Socket AM3, 3.2GHz, 6MB, 80W, BOX (Link : http://www.lan-shop.cz/amd-hdz555wfgmbox-555-95151). Vybral jsem zdroj Gigabyte Superb 550P, 550W, 120mm ventilátor, PFC aktivní (Link : http://www.lan-shop.cz/gigabyte-24epg-p45pc2-29r-91481).
    Nejsem si zcela jist jestli mi bude stačit.Můžete mi prosím poradít? Můžete mi psát i vaše názory na tuhle sestavu. Případně doporučení. Předem děkuji za odpovědi :-)
    Naposledy upraveno uživatelem KloakOak: 17-09-2010 v 20:12 Důvod: Doplnění



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Grafika bude jen integrovaná? K čemu má PC sloužit? Taktovat se bude? A ten GB určitě ne, to říkám rovnou.

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Procesor je nevýhodný. Spoléhat se na nejistotu odemčení jader .. nevim, nešel bych do toho.

    Zdroj je nic moc, Gigabyte sám zdroje nevyrábí, takže je to jen přeznačená jiná značka (možná AC?).

    Co se sestavy týče, bylo by ideální, kdyby si založil téma v "potřebuji pradit se sestavou". Napsal kolik chceš investovat a na co to bude. Tam ti poradíme se všema komponentama na jednom místě. Tady LOCK.

  10. #10
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Doplnění o výrobcích zdrojů Gigabyte. Thx matyyy
    Citace Původně odesláno od matyyy
    superb 460 od fsp (snad stejný jak saga)
    superb 550 od acbel
    odin od cwt

Podobná témata

  1. Prosím, doporučte GK ke staršímu PC
    Od pepos01 v sekci Grafické karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 25-08-2014, 10:51
  2. Doporučte zdroj
    Od Fuckaroo v sekci Zdroje
    Reakcí: 62
    Poslední příspěvek: 11-02-2012, 12:34
  3. Doporučte prosím grafiku ...
    Od wOJi v sekci Grafické karty
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 22-05-2010, 10:52
  4. Klávesnice: doporučte prosím SET
    Od lavjoy v sekci Periferie
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 24-05-2009, 10:49
  5. Doporučte prosím MB k danému CPU
    Od pepos01 v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 54
    Poslední příspěvek: 19-02-2009, 01:46