Windows nenabíhá
při zapnutí pc mi naběhl okno motherboardu, poté jen samé černo... zkusil sem vypojit napajení ,zapojit a zapnout, nabidlo mi to okno s výpisem procesoru, a ostattních věcí...atd atd.... když dám continue obeví se černá obrazovka a nic... poraďte mi prosím co dělat, popř v čem je potíž
a takhle to začalo blbnout samo od sebe? nebo tomu nějaké příznaky předcházely? točí se všechny ventilátory v počítači? do biosu se můžeš dostat?
[quote=Cratchy;400226]při zapnutí pc mi naběhl okno motherboardu, poté jen samé černo... zkusil sem vypojit napajení ,zapojit a zapnout, nabidlo mi to okno s výpisem procesoru, a ostattních věcí...atd atd.... když dám continue obeví se černá obrazovka a nic... poraďte mi prosím co dělat, popř v čem je potíž[/quote]
V pripade, ze ti BIOS nabidne "press F1 continue" atp., tak u toho je nejaky komentar kde je chyba - napis nam sem co to pise (pokud neumis anglicky, tak to opis).
Mozna by taky nebylo spatny napsat neco konkretnejsiho o tom PC (jake tam jsou komponenty, jaky operacni system, ....) + to co napsal xlukinek.
V pripade, ze ti BIOS nabidne "press F1 continue" atp., tak u toho je nejaky komentar kde je chyba - napis nam sem co to pise (pokud neumis anglicky, tak to opis).
Mozna by taky nebylo spatny napsat neco konkretnejsiho o tom PC (jake tam jsou komponenty, jaky operacni system, ....) + to co napsal xlukinek.