Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Windows nenabíhá

Cratchy (1)|4.9.2010 19:48
při zapnutí pc mi naběhl okno motherboardu, poté jen samé černo... zkusil sem vypojit napajení ,zapojit a zapnout, nabidlo mi to okno s výpisem procesoru, a ostattních věcí...atd atd.... když dám continue obeví se černá obrazovka a nic... poraďte mi prosím co dělat, popř v čem je potíž
xlukinek (68)|6.9.2010 10:34
a takhle to začalo blbnout samo od sebe? nebo tomu nějaké příznaky předcházely? točí se všechny ventilátory v počítači? do biosu se můžeš dostat?
DrZelenka (2491)|6.9.2010 11:31
[quote=Cratchy;400226]při zapnutí pc mi naběhl okno motherboardu, poté jen samé černo... zkusil sem vypojit napajení ,zapojit a zapnout, nabidlo mi to okno s výpisem procesoru, a ostattních věcí...atd atd.... když dám continue obeví se černá obrazovka a nic... poraďte mi prosím co dělat, popř v čem je potíž[/quote]

V pripade, ze ti BIOS nabidne "press F1 continue" atp., tak u toho je nejaky komentar kde je chyba - napis nam sem co to pise (pokud neumis anglicky, tak to opis).

Mozna by taky nebylo spatny napsat neco konkretnejsiho o tom PC (jake tam jsou komponenty, jaky operacni system, ....) + to co napsal xlukinek.
lavjoy (1628)|6.9.2010 12:10
podle mě chyba disku,špatně zapojený nebo vadný
xlukinek (68)|6.9.2010 12:40
je to možný, ale takhle můžeme jen dohadovat a věštit... ikdyž chyba disku by vypsala pravděpodobně nějakou chybu...
dzandra (1368)|6.9.2010 14:22
Odpoj od desky hdd, a zapni pc, pokud se ti to dostane dále, poznáš, že je chyba u hdd. Zkus ho zapojit do jiné pozice. A když už budeš mít ten hdd odpojený a náhodou ti najede dále, sežen si herent boot cd, a otestuj paměti