Dobrý den,
rád bych se zeptal jak docílit aby se mi filmy přehrávali 5.1, mám tu několik originálních DVD který mají 5.1, ael ze zadních a centrálního repráčku nic nevychází. Přesto vím že tyto repráčky fungují, protože při zapnutí funkce MATRIX (simulace 5.1 např u MP3). Nějaké typy? Děkuju
rád bych se zeptal jak docílit aby se mi filmy přehrávali 5.1, mám tu několik originálních DVD který mají 5.1, ael ze zadních a centrálního repráčku nic nevychází. Přesto vím že tyto repráčky fungují, protože při zapnutí funkce MATRIX (simulace 5.1 např u MP3). Nějaké typy? Děkuju
Tak přecijenom, jde nějak docílit zesílení zadních satelitů? Mám je vcelku daleko a zvuky zněj sou strašně špatně slišet (vím že mají poze dokreslovat atmosferu filmů, ale tím ajk sou daleko vubec nedokreslují... :) Díky za všechny typy
Pravý klik na ikoně s repráčkem v trayi > Zařízení pro přehrávání > dvojklik na Reproduktory > Úrovně > Vyvážení a zvednout ZL/ZP :notsure

Hej díky, tkle hluboko v nastavení jsme nekoukal. a prosím ještě někdo/kdokoli:
Další problémek když do nich strčím sluchátka, tak v nich slyším (v případě že mám puštěný 5.1 film) pouze 2 kanály a ostatní ne. Typy?
Další problémek když do nich strčím sluchátka, tak v nich slyším (v případě že mám puštěný 5.1 film) pouze 2 kanály a ostatní ne. Typy?
Strkat sluchátka do frontpanelu, kde se automaticky nastaví zvuk na stereo a zadní repro se vypnou. Po vyndání sluchátek se opět přenastaví repro zpět na 5.1 ;)
A kam myslíš že je strám - pokud front panel říkáš dálkovému ovládání. Tam je díra na sluchátka a jakmile je tam strčím dějese to: viz výše. Děkuju