Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

nemozem spustit ziadny program s plochy

mazoivo (2)|4.9.2010 23:46
Zdravim vsetkych mam taky problem ze nemozem spustit z plochy ziadny program mam win.7 predtim mi to normalne fachalo ale potom mi ikony ako keby sa vimazaly a neviem v akom programe tomam otvarat ikony su ale prazdne s nazvom a ked ich otvorim tak nic
DrZelenka (2491)|5.9.2010 11:52
Pred cim to fungovalo a potom to prestalo? Pochopil jsem, ze se ty ikony vymazaly, ale potom zase pises, ze nevis v jakem programu je otvirat (ty vymazane ikony) - posli radeji screen plochy :)

Projel jsi pocitac antivirem a antispywarem?
mazoivo (2)|6.9.2010 08:15
Zdravim ta Dr.Zelenka vsetky tie ikony mam ako textovy dokument ked ich otvorim tak su tam len nejake pismena
Zoidik (1405)|6.9.2010 09:57
Tak se podívej do vlastností nebo do nějakého souborového manageru ( total comander, free comader ) jaké tam máš přípony a dle toho přiřaď asociaci programů ( pravým tlačítkem na ikonu, otevřít v programu ) tohle je postup pro dokumenty, videa atd... pokud se ti jedná o SW ( spuštění wordu, her... ) tak si v C:\Program files najdi daný SW a klikni pravým ->odeslat->zástupce na plochu
Dojigiri (1629)|6.9.2010 10:02
Možná se nějakým záhadným způsobem podařilo asociovat *.lnk soubory s notepadem nebo jiným textovým editorem.

Když klepneš na shortcut na ploše 2. tlačítkem myši, co vidíš v menu?
Frcacek (8)|6.9.2010 10:25
[quote=mazoivo;400289]Zdravim vsetkych mam taky problem ze nemozem spustit z plochy ziadny program mam win.7 predtim mi to normalne fachalo ale potom mi ikony ako keby sa vimazaly a neviem v akom programe tomam otvarat ikony su ale prazdne s nazvom a ked ich otvorim tak nic[/quote]

Prve to chce pořádně popsat problém.Ten screen by toho vyřešil víc.
DrZelenka (2491)|6.9.2010 11:28
[quote=mazoivo;400514]Zdravim ta Dr.Zelenka vsetky tie ikony mam ako textovy dokument ked ich otvorim tak su tam len nejake pismena[/quote]

Takze vse co mas na plose se otvira v textaku i kdyz to textovy dokument neni? Posli sem uz ten screen!! Mozna to je https://www.svethardware.cz/forum/showthread.php/51594-adobe-reader-asociuje-vsechny-zastupce tento problem (akorat se ti to misto v Adobe Readeru otvira v textaku). Ale NEJDRIV nam sem posli ten screen plochy!