Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 23 z 23

Téma: BIOS nevidí mechaniku

  1. #16
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,116

    Citace Původně odesláno od Jandaskunk Zobrazit příspěvek
    Citace Původně odesláno od zsdx
    Muj tip - 64-bit a to jeho CPU neni...
    A čemu by to mělo vadit??
    Cemu asi - myslis ze 64-bit Win spustis na 32-bit procesoru?
    I kdyz on pise 'na konci instalace to zahlásilo' a toto by se mu ohlasilo podstatne drive.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček Avatar uživatele D8tectx
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    13

    Citace Původně odesláno od zsdx Zobrazit příspěvek
    Muj tip - 64-bit a to jeho CPU neni...
    I přesto 32 bit verze by měla šlapat bez problému, problém s CPU to zřejmě nebude, může autor rozvést detaily toho co to zahlásilo na konci instalace? :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,116

    Citace Původně odesláno od D8tectx Zobrazit příspěvek
    I přesto 32 bit verze by měla šlapat bez problému, problém s CPU to zřejmě nebude, může autor rozvést detaily toho co to zahlásilo na konci instalace? :-)
    Nejake problemy s pochopenim moji vety?

    Citace Původně odesláno od robky
    Čo je to za windows?
    Citace Původně odesláno od zsdx
    Muj tip - 64-bit a to jeho CPU neni...
    OK, rozvedu jeste jednou. Otazka je jasna. Moje odpoved - Muj tip - 64-bit (mysleno verze Win), a to jeho CPU neni... = ten Celeron nejspis nema 64-bitove rozsireni/instrukce.
    Z toho vyplyva, ze 64b SW na 32b CPU nejde
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček Avatar uživatele D8tectx
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    13

    Já jen reagoval na to, že 32-bit verze by měla jít nainstalovat na tuhle sestavu a jestli se autor snažil nakopnout 64-bit verzi, ať zkusí nainstalovat 32-bit jestli pak bude problém přetrvávat nebo ne. Špatně jsem se v minulé reakci vyjádřil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Možná by stačilo napsat, co je to za Celerona (přesný model) než mu hned radit instalovat jiné Windows a pak by to bylo jasné
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček Avatar uživatele D8tectx
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    13

    Zajímalo mě jestli to vyhodí chybu s procesorem na konci instalace, pokud 64-bit systém instalujeme na 32-bit CPU, odpověď po vlastní instalaci: Instalace proběhne komplet v pořádku až úplně nakonci to napíše, že CPU nepodporuje tento systém, takže je docela možné, že autor udělal při instalaci systému chybu právě zde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Kdyby tam instaloval 64bit tak ho to vyhodí hned...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček Avatar uživatele D8tectx
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    13

    Mi se to při instalaci Windows 7 zobrazilo až po instalaci. Zkoušeno v pátek v noci. :-) Zkusím to ještě jednou na starším pc od kolegy.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. BIOS nevidí točící nový HDD
    Od maarkii v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 18-06-2014, 11:59
  2. BIOS nevidí SSD disk
    Od jerry.s v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-03-2013, 19:22
  3. Windows 8: Win 8 nevidí mechaniku DVD
    Od johnnyknoedelmann v sekci OS Windows
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 01-07-2012, 22:08