Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 23 z 23

Téma: bios si nepamatuje nastavení

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    37

    zákl.deska ASUS M2NPV-VM,AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4400+ ,Socket AM2 (940),
    BIOS Version ASUS M2NPV-VM ACPI BIOS Revision 0705,RAM 2+2 A DATA 1024 MB DDR 2 667 MHz , Grafika ASUS X 1950
    , Wifi karta D-Link AirPlus G DWL-G510 Wireless PCI Adapter(rev.C),Bluetooth PAN Network Adapter
    počítač používám asi 4 roky bez nějakých zásahů nebo oprav a najednou začal takto zlobit
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SHW Avatar uživatele xmarek
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    1,689

    Takže, že by baterie?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    37

    sestavu pouřívám asi 4 roky bez oprav a nějakých problémů,akorát občas přeinstaliju systém cca 1 za rok
    Naposledy upraveno uživatelem pabloroche: 22-09-2010 v 10:43
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Vyměň tu baterku. 4 roky jsou dost. Stojí pár korun a s velkou pravděpodobností to tím bude.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Fyzické přehození kabelů nepomáhá??? (2. disk přehodit do SATA3)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    37

    prohazovat kabely nepomáhá ,zkusím vyměnit baterku
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Takže po přehození 1. disku na SATA2 to opět bootuje z druhýho disku? Velmi zvláštní...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    37

    no to je fakt divný,normálně se to pak v biosu obráceně a zas to nenabootuje.zkusím tu baterku
    a uvidím.potřebuju na tom počítači hlavně dělat tak mi ten způsob manuálního bootování zas moc nevadí,spíš mám starosti do budoucna aby už pomalu nešel do kytek
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 27-07-2014, 17:23
  2. BIOS nastavení
    Od kadedemon v sekci Ovladače a BIOSy
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 13-05-2011, 20:58
  3. zdroj -bios-nastavení
    Od marekpevný v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-04-2011, 07:46
  4. DDR2: Nastavení RAM v BIOS
    Od zzuzu22 v sekci Operační paměti
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 22-04-2011, 14:31
  5. DDR3: BIOS nastavení - OCZ DDR3 PC3-12800 - OCZ3P1600LV6GK
    Od batthead v sekci Operační paměti
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 09-11-2010, 23:45