Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: 3 pin SPDIF In Cable

  1. #1
    Občasný diskutér Avatar uživatele imported_tomros
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    64

    Mám problém . Sehnal jsem si desku Gigabite stím, že umí podporovat SPDIF In . V české republice se nedá sehnat nikde tato součástka. Jelikož na desce je port pro tři kolíky, a jelikož by mne stačil jen RCA konektor bez optiky, tak se ptám, stačí když podle nákresu Zapojím jen ty dva kolíky ( zemění a SPDIF ) bez POWERu ? Nebo je nějaké schéma jak to udělat ? Deska má ten plochý konektor pro tři jako k větráčku a s napisem SPDI/F In , tak že jedině vyřešit ten opačný konec. Ale jak ? Díky Tom Rossi
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od imported_tomros Zobrazit příspěvek
    Jelikož na desce je port pro tři kolíky, a jelikož by mne stačil jen RCA konektor bez optiky, tak se ptám, stačí když podle nákresu Zapojím jen ty dva kolíky ( zemění a SPDIF ) bez POWERu ?
    Stačí. Napájení je pro optiku. Pokud se s tím nechceš dělat, dá se koupit hotový bracket.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér Avatar uživatele imported_tomros
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    64

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Stačí. Napájení je pro optiku. Pokud se s tím nechceš dělat, dá se koupit hotový bracket.
    Stačí jaký koliv ? Dokážu si sám pájet, ale maximalně tak zapojit Jack s RCA kabelem :-) . Zda ten hotový bracket je univerzalní koncovka a konektor se zasune na desce tam kde je napsáno ( In SPDI/F ), tak by doopravdy bych se stím nemusel dělat . Mne jde jen o to, zda to v tom bracketu není ještě jinak uspořádáno. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Jaký máš model základní desky?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér Avatar uživatele imported_tomros
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    64

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    jaký máš model základní desky?
    ga-h57m-usb3 ........... Hledám , ahledám a všude čtu . Prodej ukončen , nebo Není skladem a nebude. ..... To jako už nechtějí vyrábět ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér Avatar uživatele imported_tomros
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    64

    Asi jak to vidím zvolím tu cestu , že si to sám vyrobím podle návodu :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Jak myslíš.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér Avatar uživatele imported_tomros
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    64

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Jak myslíš.
    Přísahám, že jsem hledal všude. A výrobci MSI, Asus, Gigabite, aj. Tak sice nabízí své produkty s možností tohoto konektoru, ale jako by na Českou republiku padlo něco, že se to sem snad nesmí dovážet. Já to beru jako klamání zákazníka. Něco Vám doporučí, nebo nabídnou Ferrary, ale kola vám k tomu nedají. A když se ptám proč tak mlčí jak ryby, a nebo papouškují jen to, že se se to už neprodává. My jako Česká republika, jsme stále tím odpadem pro západní Evropu, pořád podle nich lezeme po stromech a nabízí nám zrcátka za naše dobré produkty, které jsme stejně už dávno přestaly vyrábět.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Když není IN, koupíš OUT. Ono se to beztak liší jen nápisem a občas konektorem. Ten se ale dá upravit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér Avatar uživatele imported_tomros
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    64

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Když není IN, koupíš OUT. Ono se to beztak liší jen nápisem a občas konektorem. Ten se ale dá upravit.
    Hurá a díky, sehnal jsem, tedy objednal ( doufám neb to měli skladem ) a uvidíme.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Spdif + x-fi
    Od Rat v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-01-2013, 11:39
  2. cable management + zapojení gtx260
    Od Keyz v sekci Zdroje
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 04-07-2012, 16:37
  3. Cable management
    Od Hanuman0813 v sekci Skříně
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-11-2009, 17:58
  4. CM Cosmos 1000 cable management mod
    Od Neocz1 v sekci Modding/tuning
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 23-08-2009, 09:12
  5. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-01-2008, 11:41