Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

chyba device/harddisk/d

Majkl92 (79)|21.9.2010 21:04
zdravím brouzdám po netu a z ničeho nic mi zmizli písmena v prohlížeči i když dam vlastnosti na tento počítač tak tam neni otevřit a když sem chtěl třeba zapnout vlastnosti zobrazeni tak to trvalo 2 minuty pc bylo trochu sekane potom jsem slyšel nejaky zvuk v pc jako by se vypnul pak jsem pc restartoval a už je to ok a ve správě počítači byla tato chyba :Na zařízení \Device\Harddisk0\D byla při operaci stránkování rozpoznána chyba. bylo to tam tak 30 krát

a tady je moje počítačová sestava: Pentium Dual-core CPU E5200 @2.50GHz 2.50GHz 4GB ram Nvidia Geforce 9500GT 1GB windows XP professional service pack 3 předem děkuji za pomoc
zzuzu22 (131)|21.9.2010 21:09
To máš skoro stejné příznaky jako mám já. Taky jakoby se to vypnulo a se stejnou chybou.

Koukni do mého threadu: https://www.svethardware.cz/forum/showthread.php/51981-zamrzani-pc-s-deskou-asus-p5n-d-nforce-750i-sli třeba tam najdeš něco, co ti pomůže :)
StD (1963)|21.9.2010 21:10
=Obvykle první příznak předsmrtné křeče HDD (vadné sektory) nebo zásadní chyby v komunikaci (vadná kabeláž nebo řadič). Je třeba analyzovat patřičnými nástroji...