Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: pc VGA - HDMI converter - TV plazma problem

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    3

    Ahojte, mam problem a uz si neviem s nim dat rady..
    chcel som prepojit notebook Toshiba, windows vista, amd turion 2jadro, s grafikou ati mobility radeon hd 3470, 1gb , vga kablom,(nakolko notebook nema hdmi vystup) pomocou hdmi convertora na tv palzmu zn. panasonic tx p42s20e..

    ked to vsetko spojim a zapnem notebook , ten najde externy monitor, dam ho pripojit, napise pripojeny. ale v ponuke nastavenia pre druhy monitor sice je najvyssie mozne rozlisenie ale nazov monitora je stale pnp ati radeon hd 3470, len s poradovym cislom 2., obraz na monitore ntb. zmeni rozlisenie ale aj ked vyberiem ponuku kopirovat pracovnu plochu na externy monitor, na plazme sa nic nedeje... kliknutim na pracovnu plochu sa neda dostat do nastavenia grafickej karty, neviem preco.. takze neviem ci aj v nej treba nieco nastavit.. nakolko toto nastavenie som spravil len cez pracovnu plochu-prisposobit-nastavit externy monitor.

    za radu vopred dakujem.. podrobnejsi rozpis by mi velmi pomohol, nakolko som uz z toho zufaly
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,527

    Jaky HDMI convertor jsi pouzil? Btw pres analog kabel a jeste HDMI convertor nema ntb sanci rozpoznat TV, takze se toho co tam je napsano nelekej.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od DrZelenka Zobrazit příspěvek
    Jaky HDMI convertor jsi pouzil? Btw pres analog kabel a jeste HDMI convertor nema ntb sanci rozpoznat TV, takze se toho co tam je napsano nelekej.
    http://e3adapter.en.made-in-china.co...A-TO-HDMI.html

    tento convertor, ako potom spojim ntb ktory ma len vga vystup s tv ktora ma len hdmi vstup?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,527

    Napadlo me pouzit tuto redukci a do ni zapojit kabel s DVI na jednom a HDMI konektorem na druhym konci ... bohuzel si nejsem jist jak by to fungovalo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Ne to by určitě nefungovalo.

    Původní redukce by fungovat měla. Vyzkoušel si všechny vstupy na televizi? Na ntb by mělo přepínání na externí monitor být pomocí klávesové zkratky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od speedsnail Zobrazit příspěvek
    Ne to by určitě nefungovalo.

    Původní redukce by fungovat měla. Vyzkoušel si všechny vstupy na televizi? Na ntb by mělo přepínání na externí monitor být pomocí klávesové zkratky.
    ano vyskusal som vsetky vstupy, neviem preco ale najlepsie ntb reagoval na hdmi1, kde sa objavilo ec/hdmi/vga, ale potom opat nic, tu klavesovu skratku nepoznam, mozem mi rposim povedat aka to je... ina moznost ako prepojit ntb ktory ma len vga asi nie je vsak?
    este ma napadlo ci nie je poskodeny ten convertor..
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. HDMI problém
    Od 4FEAR v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-12-2011, 22:42
  2. LCD: Problém HDMI
    Od SindyDog v sekci Monitory
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 26-09-2010, 21:27
  3. ATI AVIVO Video Converter
    Od mstejska v sekci OS Windows
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-12-2008, 18:50
  4. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-05-2008, 06:57
  5. Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 19-12-2007, 00:25