Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: pozadí plochy

  1. #1
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    348

    zdarec.po změně pozadí (plochy)se mi pozadí nezobrazuje po celé ploše monitoru.objevuje se mi na levé straně zhruba centimetr proužek s nabidkou ikon dokumenty,plocha apod.pravděpodobně mám někde zadané špatně zobrazení.Nyní se mi to projevuje při změně na jakékoli pozadí.písnite mi někdo kde je zrada.Díkes
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,219

    Jaký OS ?

    Při nastavení pozadí máš většinou nějaké možnosti zobrazení - vyplnit, přizpůsobit, vedle sebe, apod. Tak vyber možnost přizpůsobit obrázek ploše.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    348

    co se týče zobrazení tak to mám zatržené aby se ni to roztáhlo na celou plochu.syt. mám win.vista.nad startem se mi zobrazuje v tom centimetrovým prožku šipka doprava která mi otevře nabídku s dokumenty apod.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,219

    Nemáš povolen nějaký Panel nástrojů
    Můžeš udělat screen ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    348

    nějak se mi nedaří to vyfotit a poslat to sem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,219

    Citace Původně odesláno od marekpevný Zobrazit příspěvek
    nějak se mi nedaří to vyfotit a poslat to sem.
    Screen uděláš klávesou PrintScreen a vložením do Malování (to asi víš) a na fórum to vložíš pomocí možnosti Rychlý upload obrázků.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    348

    print screnn kde to najdu na klávesnici na notasu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele czhunter
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    807

    Najdeš to na té klávese, na které je napsáno PrintScreen ... i když třeba já tam mám Prnt Scrn ... nedostatek místa je potvora.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,219

    Citace Původně odesláno od marekpevný Zobrazit příspěvek
    print screnn kde to najdu na klávesnici na notasu?
    A jak to mám vědět, když nevím jaký máš notebook Většinou se aktivuje přes klávesu Fn ... IMHO klávesa se bude nacházet někde v horním pravém rohu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Nastavení, obrázek na pozadí, Word 2007
    Od Solaris1 v sekci Kancelářské balíky
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-10-2011, 08:58
  2. Windows XP: aplikace v příkazovém řádku na pozadí
    Od P@pi v sekci OS Windows
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 05-12-2009, 16:36
  3. Windows XP: video na pozadí
    Od Draken v sekci OS Windows
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 06-02-2009, 20:05
  4. check disk...barva pozadí zelená
    Od tone20 v sekci OS Windows
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-02-2008, 00:13