Máte notebook?
V brzke dobe si musim vystacit s tim co mam a notas zatim neni az tak aktualni, ale jinak az budu potrebovat courat vsude mozne, tak snad, to ale zatim nenastalo.
Nemam.A na podzim planuju koupit..cena cca 25-30Kk.Proto taky oblejzam:)fora o PC,a sleduju...a ctu:)
Hmm pocita sa UMPC od Asusu ako notebook? Ak ano tak mam. Nie je mic vykonny ale ako druhe PC (a navyse mobilne) staci
No, já bych se mohl vlastně taky přidat :)
Taky nemám notebook, ale celkem rád bych si ho pořídil, i když se mooc rozmýšlím (buď si poskládám novou sestavu nebo si koupím noťas), protože také nevím jak moc bych ho uplatnil. Na druhou stranu, pokud bych ho kupoval, tak asi s Vistama, abych pak nemusel kupovat systém zvlášť...
Lax: IBM jsou luxusní :inlove Skvělé a odolné provedení, malá poruchovost. Taky je mám nejradši :thumb
Taky nemám notebook, ale celkem rád bych si ho pořídil, i když se mooc rozmýšlím (buď si poskládám novou sestavu nebo si koupím noťas), protože také nevím jak moc bych ho uplatnil. Na druhou stranu, pokud bych ho kupoval, tak asi s Vistama, abych pak nemusel kupovat systém zvlášť...
Lax: IBM jsou luxusní :inlove Skvělé a odolné provedení, malá poruchovost. Taky je mám nejradši :thumb
Vahal jsem uplne stejne a musim rict ze notebook se behem tydne stal naprostou soucasti meho zivota ;) K memu rozhodovani dost napomohlo to ze jsme ve firme vybudovali bezdrat kvuli online cteckam takze s ted kdekoliv potrebuji na firme neco resit muzu s notebookem kamkoliv coz je hodne pohodlne .. taktez ruzne navstevy at uz servis ci cokoliv jineho nekde mimo teplo domova jsou daleko privetivejsi kdyz clovek ma svuj stroj a muze si lecos napalit kdyz je potreba nebo udelat nejakou image disketu atd .. a je proste parada si doma jen tak vzit notas do postele a vklidu treba v sobotu rano si u tepleho hrnku kafe projit fora vyridit postu a podobny veci :D