Ninja je podle mě o fous lepší chladič než 212+/tranqullo a za 750 je to dobrá cena, ale je pravda, že záleží jak moc se chceš handrkovat přes aukro, jestli to můžeš vyzvednout osobně, zkontrolovat a podobně.
Ani jedním z těch 3 neuděláš chybu.
Ninja je podle mě o fous lepší chladič než 212+/tranqullo a za 750 je to dobrá cena, ale je pravda, že záleží jak moc se chceš handrkovat přes aukro, jestli to můžeš vyzvednout osobně, zkontrolovat a podobně.
Ani jedním z těch 3 neuděláš chybu.
Naposledy upraveno uživatelem speedsnail: 01-10-2010 v 00:41
Tak jdu do tranquilla... Ještě se chci zeptat - tak si procházím ty grafiky a recenze myslíte že stojí zato si připlatit 3 stovky za tohle?? A co znamená port mini HDMI - je třeba nějaká redukce nebo to je přímo kabel? A nestratím kvalitu přes VGA/DVI převodník??...
Díky
Edit: a popř pomůžu si nějak znatelně lepšíma ramkama? Kingston HyperX Blu 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz
Naposledy upraveno uživatelem SkyVessel: 12-11-2010 v 23:12
Tak jsem se už rozhodl... Chladič na ramkách mi přijde jako zbyečný a nic extra nárust výkonu...
Jen by mě zajímal ten převodník a tahle věc: nebude pro tu mojí sestavu lepší slabší zdroj? Mě se zdá to pětikilo celkem předimenzované ale zase jestli si trochu břibuřím na procáku i grafice...??
NO jestli slabší, tak vezmi VX450, ale velký rozdíl v ceně to není. A první co se časem bude měnit bude určitě grafika a třeba budeš kupovat nějakou výrazně silnější a žravější...
To je fakt a spotřebu s tím stejně asi nezmenším... Jinak máte někdo s těmito dvěma zdroji zkušenosti? Jde mi teď především o hluk.vím - jsem hrozný ale celkem si na tom chci dát záležet. Díky
Dejte pokoj... tohle bude doufám na dalších 5 let![]()
Corsair VX450 som počul a nepríde mi hlučný ale zas' ani nepočuteľný, ako môj Enermax ECO... ale keby som Enermax nemal, tak by to bol asi najtichší zdroj aký som kedy počul.. takže budeš spokojný u obidvoch.. ale ten Seasonic S12-430 sa mi zdá podľa mňa trošku tichší(usery tak hovoria)... + má Bronze účinnosť, takže ten fakt ktomu len dopomôže.
No nakonec asi zůstanu u té pětistovky...
Teď mě napadlo jestli dodávají k chladičůmtranquillo i chladící passtu?? Jestli ne tak jakou mi doporučíte
Ano, balení obsahuje teplovodivou pastu Gelid GC-2.
//![]()
![]()
Áno, pasta tam je.
![]()
![]()
Díky za velmi rychlou odpověď...
CTTL... tak to mě nenapadlo. Já věděl že jsem něco takového četl ale nevzpoměnl jsem si kde a těch recenzí na chladicě bylo tolik...
To je snad asi všechno, takže díky všem co se podíleli na téhle diskusi...
btw k novému PC bude i nový net (20/10 optikou) protože tenhle příspěvek se snažím poslat hned co ste mi odpověděli- asi tak když poskytovatel netu na to s*
Takže píšu z nového kompu - až na menší blbůstky jako otočený ventilátor (2x do kejsu a žádný ven)vše OK.... Vlastně ne - u grafiky jsem neměl nálepku
Díky díky díky...
Jo a nechce někdo originál chladič k i5???![]()