Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: Využíváte doma nějaké wi-fi zařízení?

  1. #1
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    • Ano
    • Ne


    Poznámka: Pro hlasování je anketa k dispozici na homepage magazínu Svět hardware v pravém sloupci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček Avatar uživatele Tifosi
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    15

    • Ano


    A ono jde take nevyuzivat? :c)

    Jinak u htpc a naska (s)verim vic poctivymu kabelu...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    406

    Ano, jde :-)
    Tedy alespon vetsinu casu.
    Ja mam vsude rozvedenou kabelaz, takze ji taky pouzivam.
    Ale jednou za cas se stane, ze prijde nekdo s nejakym wi-fi zarizenim a tak mu zapnu wifinu
    (ktera je jinak vzdy vypnuta).
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Kirk1
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    857

    Zatiaľ nie ale do budúcna asi áno (kôli maminmu pc)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sommer
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    386

    Ano, už si to bez wi-fi ani nedovedu představit
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    281

    Ano, na normalní surfovaní mám notebook připojen přes wifi, když potřebuji přenést více dat, tak jej připojím přes kabel přímo k routru. Wifi využívám také k připojení ostatních zařízení, takže si to bez wifi také nedokáži již představit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele czhunter
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    807

    Mám už dva týdny koupenej Wi-Fi router a ještě se mi ho stále nepodařilo rozchodit (potřebuju z modemu udělat bridge, nastavit NAT, z Wi-Fi DHCP router a ještě zařídit, aby si to spolu povídalo). Takže mám a zatím nepoužívám.

    Nechápu proč skoro všechno v IT funguje systémem Plug'n'play, ale sítě nikdy
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Dojigiri
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,636

    Využívám příležitostně k připojování nb a mobilu. Jinak vše po drátu
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér Avatar uživatele petnek
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    117

    Ano, pokud nemám notebook na stole, je na Wi-Fi. Čas od času se připojím i na mobilu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Zoidik
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    1,424

    Ne, nepoužívám a ani doma nemam. V práci využiji Wifi, tak jednou za půl roku, takže se nedá ani uvažovat pro odpověď ano. Ale asi doma budu dělat nějakou WIFI. V plánu je koupě NTB
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    43

    Ano - využívám na notebooku pro surfování, desktop mám ale kabelem na routeru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele NHKG
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,142

    Bohužel ANO, mám přes něj připojený počítač rodičů a notebooky návštěv. Ale je to děs. Pokud by to šlo, hned bych to řešil jinak. Zasekávat 25 metrů kabelu pod omítku a malovat 5 místností se mi ale nechce.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    112

    NE, doma nic takového nevyužívám. Kabel se vždycky někam vleze a na rozdíl od éteru, který mi může rušit nebo nabourávat kdokoli ze sousedů, je spolehlivý. WiFi používám pouze v práci k připojení notebooku cestujícího po firmě a kolegova mobilu. A i ten notebook má na nejobvyklejších stanovištích pro jistotu k dispozici drát.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Ano
    notas a pda
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    56

    Ano Notebook a Mobil
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. co se doma nenajde?:)
    Od mech13 v sekci Muzeum komponent
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 26-10-2011, 16:58
  2. pc na doma, na hry
    Od tino2 v sekci PC - nová sestava
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 27-01-2010, 17:34
  3. NAS: NAS pro doma
    Od Setik v sekci Storage (úložná zařízení)
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 15-09-2009, 21:42
  4. Bezdrátová síť doma?
    Od Heliport v sekci Sítě
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 08-12-2007, 10:42
  5. PC sestava pro mě na doma a hry
    Od ox v sekci PC - archiv
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 24-07-2007, 23:18