Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Jak Na VklÁdÁnÍ TitulkŮ Do Avi ?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4

    Který program umí vkládat titulky do obrazu avi souboru a zároveň je i upravovat? Mám jeden program který je tam vloží na pevno , ale nejde nastavit ,aby byly titulky pod obrazem vtom černém pruhu. Takže se mi to zobrazuje přimo ve filmu a je to na nic....předem dik za všechny rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    516

    Zkus AVI ReComp.
    http://www.g2.cz/cs/download/pc/7985.shtml
    Je free.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    Já mohu vřele doporučit Subtitle workshop. Může posloužit pro kompletní editaci i vytvoření zcela nových titulků.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od Ivo Mašek
    ja potřebuju aby to umělo dávat title pod obraz , ten program to neumi
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od boboco
    Já mohu vřele doporučit Subtitle workshop. Může posloužit pro kompletní editaci i vytvoření zcela nových titulků.
    ja nepotřebuji tvořit titulky, jen je na pevno vložit do avi souboru pod obraz !
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    aha, tak to mění situaci. Lze použít VirtualDUB s vhodným pluinem, jednou jsem to tak v minulosti dělal a šlo to bez problémů, ovšem neznám již název pluginu a samozřejmě ani stránku, kde jsem ho tenkrát stáhnul.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od boboco
    aha, tak to mění situaci. Lze použít VirtualDUB s vhodným pluinem, jednou jsem to tak v minulosti dělal a šlo to bez problémů, ovšem neznám již název pluginu a samozřejmě ani stránku, kde jsem ho tenkrát stáhnul.
    ten pluin na ty titulky mam , u toho mam ale jiny problem . Titulky tam dám v náhledu jsou krásně pod obrazem jak je chci mít . Ale když dám seve as tak se změní rozlišení cca 7 cmm od každého okraje , prostě se mi z toho uděla takovy čtvereček :-( . Chtěl bych aby to zůstalo ve stejné kvalitě jak to bylo před tím než jsem přidal title pod obraz ! když dám uložit přesnou kopii steamu , tak sice zůstane kvalita stená ale titulky nikde . :_( všechno v poho pokud nepřidávám latter box ( černé pruhy pod obraz na title ! pls poradtě !
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Já používám DVD Lab PRO.
    Perfektní návod od Kubika: http://www.skystar2.info/xmb_forum/v...ad.php?tid=917

    ale teď čtu že odkazy jsou nefunkční.
    DVD Lab Pro je na kompletní zpracování DVD a podle těch návodů je to brnkačka. Titulky si můžeš umístit kam chceš.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Diakritka u titulku...
    Od Apophis66 v sekci Software denní potřeby
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 15-07-2009, 13:22
  2. vkládání textu do mailu
    Od Leroj v sekci Internet
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 29-05-2008, 21:16
  3. Vložení titulků do obrazu
    Od Maja.movie v sekci Volná témata
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 17-02-2008, 05:22
  4. Titulku na CD k *.avi souboru
    Od Cherokee007 v sekci Volná témata
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-12-2007, 10:01
  5. Úprava DivXu/titulků.
    Od Slosi v sekci Video a TV
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 25-12-2007, 19:00