Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: Athlon XP 2000 verzus Athlon 3000/754

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    63

    Ahoj prosím vás co rychleší 1 AMD Athlon XP 2000 (A)
    2 AMD Athlon 3000/754
    můj kamarád má AMD Athlon XP 2000 (A),1024MB( to nevím jakou rychlost má) a chce mi nakečat že DVD 7,2 převede na 4.5GB bez oderaní ničeho prý to uděla za 15Min-10Min

    a já mám ASUS K8V-MX,DDR 2x256MB/266,HDD SATA 150,200GB,Athlon 3000/754 a to same my trvá 35-40Min čím to je prosím odpověste???????????
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wizaard
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    932

    Myslím si, že to může být a) větší pamětí, b) třeba i grafikou
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Perfect
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    175

    Možná má kamarád špatný stopky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Kovač
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    392

    Citace Původně odesláno od wizaard
    Myslím si, že to může být a) větší pamětí, b) třeba i grafikou
    Pamet nebude mit takovy vliv.
    A grafikou to take nebude, zatim grafiky nekomprimuji video.
    Zalezi na tom jaky pouziva kodek pro prevod. Take ty muzes pouzivat dvoupruchodovy proces a on jen jednopruchodovy. Pustte oba stejnej program na prevod se stejnym nastavenim a prevedte identicke DVD. Uvidis ze budes o dost rychlejsi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wizaard
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    932

    Citace Původně odesláno od Pavel Kovač
    Pamet nebude mit takovy vliv.
    A grafikou to take nebude, zatim grafiky nekomprimuji video.
    Zalezi na tom jaky pouziva kodek pro prevod. Take ty muzes pouzivat dvoupruchodovy proces a on jen jednopruchodovy. Pustte oba stejnej program na prevod se stejnym nastavenim a prevedte identicke DVD. Uvidis ze budes o dost rychlejsi.
    No, pokud jsem četl dobře, uživatel koubi v paralelním tématu vysvětlil, že po zakoupení 1GB RAM už má taky film převedený za 15 minut (viz. ZDE), takže jsem částečně pravdu určitě měl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Kovač
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    392

    He tak to bych necekal, temer bych si dovolil tvrdit ze je chybka v tom programu nebo mu system bere moc pameti a pro prevod nezbylo prakticky nic.
    Diky za info
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wizaard
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    932

    No, rozhodně to nebyla nejpravděpodobnější varianta, ale když psal, co má za procesor, tak mě napadla jenom RAM nebo VGA. Je ale taky fakt, že víc paměti (v tomhle případě 4x víc) udělá svoje. Znám to z dob, kdy jsem jel na Duronu 800MHz a po upgradu z 128MB na 256MB RAM to byl fakt mazec. Podobně pomohl i upgrade na 384MB, které tam jsou dodnes a sestava běží někdy až obdivuhodně!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    63

    Já mám DVD Shrink a kamarád taky používá DVD Shrink. ale codek používam K-lite mega codek kamarádovo codek neznám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    DVD shrinku je podle me jedno co mas za kodeky. ten totiz jede ve formatu DVD, janom orezava, srazi kvalitu... to ze ti to slo pomalej mohlo byt tim, ze mas zaply deep analyse nebo neco takovyho. ale tech jeho 10-15 minut na AXP2000 se mi zda divne malo. ja mam P-M 1,6 a pod 20 minut mi to snad jeste neskoncilo. mozna je chyba mezi zidli a stopkami
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Dejte si soutěž v SuperPi .. a máte jasno.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    63

    A co je rychleší AMD Athlon XP 2000 nebo AMD Athlon 3000/754 já si myslím že můj je rychleší 2x protože podporuje 400MHz paměti a soket a jen 333MHz
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    63

    jsem asi nechodí hodně lidí asi na www.warforum.cz tam to žije ale tady je to mrtví
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér Avatar uživatele Matajon
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    131

    Citace Původně odesláno od koubi
    A co je rychleší AMD Athlon XP 2000 nebo AMD Athlon 3000/754 já si myslím že můj je rychleší 2x protože podporuje 400MHz paměti a soket a jen 333MHz
    To je blba otazka .... uz jenom podle toho ratingu je Athlon 3000+ lepsi, pricti si k tomu uz zminovane pameti, novejsi technologie, pripadne jeste 64bitu a jasne ti vyjde, kdo je vitez

    BTW: Zkus si s kamaradem porovnat cas uz ve zminovanem SuperPI.

    Citace Původně odesláno od koubi
    Sem asi nechodí hodně lidí asi na *link na warezacke forum* tam to žije ale tady je to mrtvÝ
    Protože warforum je plne zlodejskych vyzirek
    Naposledy upraveno uživatelem Matajon: 17-07-2006 v 17:02
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Limoto
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    178

    Citace Původně odesláno od koubi
    jsem asi nechodí hodně lidí asi na www.warforum.cz tam to žije ale tady je to mrtví
    a taky hodně rychlý
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    63

    Ahoj prosím tě co to je SuperPI a kčemu slouží a kde se dá stáhnout ?????
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Socket 754/939/940: Athlon 64 3000+ - upgrade?
    Od dizi v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 20-04-2014, 13:41
  2. amd athlon 3000+
    Od esetik v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 17-02-2011, 15:54
  3. Chlazení procesorů: teplota u Athlon 64 3000+
    Od hejk v sekci Chlazení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 16-06-2007, 23:32
  4. Socket 754/939/940: Athlon 3000+, soc. 754 + OC
    Od superdrooper v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 31-05-2007, 21:05