Podivné chování USB...Help
Prosím o radu.........Mám problém s USB zařízením,od nějaké doby mě nefunguji pod WIN XP SP 3 některé USB zařízení......Mám 4 USB na MB ze zadu na sachi+6 dalších vyvedený z Headu z MB na přední panel.Fungují mě všechny,ale pár zařízení zlobí.Poslední dobou mě přestala spolupracovat web kamera(a4tech pk-133),dále USB mini čtečka na SDHC karty(teď mě to děla,že podporuje karty jen do 2 Gb,dříve normal),a jestě mě nefunguje připojení mé nokie 6303c přes kabel USB a to jak v MASS STORAGE režimu(jako Flash), tak ani v PC SUITE.
Zkoušel jsem všechný možný varianty.a to:Prohodit je různě v USB vývodech,Přeinstalovat podporu ovladačů MB(instal.CD),přeinstal ovladačů a programů zařízení,Pročistil jsem registry ... a pořád nic.Mrzí mě to,systém šlape jak hodinky a nechci přeinstal.moje WIDLE.
Na vedlejších WIN 7 šlape vše jak má.
pls poraďte.....
Zkoušel jsem všechný možný varianty.a to:Prohodit je různě v USB vývodech,Přeinstalovat podporu ovladačů MB(instal.CD),přeinstal ovladačů a programů zařízení,Pročistil jsem registry ... a pořád nic.Mrzí mě to,systém šlape jak hodinky a nechci přeinstal.moje WIDLE.
Na vedlejších WIN 7 šlape vše jak má.
pls poraďte.....