Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Podivné chování USB...Help

SCEVA (13)|8.10.2010 14:25
Prosím o radu.........Mám problém s USB zařízením,od nějaké doby mě nefunguji pod WIN XP SP 3 některé USB zařízení......Mám 4 USB na MB ze zadu na sachi+6 dalších vyvedený z Headu z MB na přední panel.Fungují mě všechny,ale pár zařízení zlobí.Poslední dobou mě přestala spolupracovat web kamera(a4tech pk-133),dále USB mini čtečka na SDHC karty(teď mě to děla,že podporuje karty jen do 2 Gb,dříve normal),a jestě mě nefunguje připojení mé nokie 6303c přes kabel USB a to jak v MASS STORAGE režimu(jako Flash), tak ani v PC SUITE.
Zkoušel jsem všechný možný varianty.a to:Prohodit je různě v USB vývodech,Přeinstalovat podporu ovladačů MB(instal.CD),přeinstal ovladačů a programů zařízení,Pročistil jsem registry ... a pořád nic.Mrzí mě to,systém šlape jak hodinky a nechci přeinstal.moje WIDLE.
Na vedlejších WIN 7 šlape vše jak má.
pls poraďte.....
billy_86 (160)|12.10.2010 13:19
Čau,
zkus otevřít správce zařízení a odinstaluj všechny řadiče usb, pak pc restartuj.
dzandra (1368)|13.10.2010 14:27
NO zas tak system jak hodinky nešlape, když ti to dělá tenhle problém a vedlejší komp ne.
Opravdu zkus reinstalovat ovladače pro desku a uvidíš co to potom udělá.
SCEVA (13)|19.10.2010 18:10
tak bohužel ani 1 ani 2 rada nezabrala,pořád to nefakčí jak by to mělo,asi budu muset nakopat znovu widle,škoda